Vuoden vilkkain sesonki ABC-asemilla: yli puoli miljoonaa pysähdystä juhannuksena


19.06.2017


ABC-asemilla valmistaudutaan koko vuoden kohokohtaan, juhannusviikonloppuun. Tämä tarkoittaa varautumista muun muassa 300 000 kahvikupilliseen ja 120 000 ruoka-annokseen.

Juhannuksena Suomi suhahtaa maanteille ja suuntaa kohti mökkejä. ABC-ketjulle juhannus onkin vuoden kiireisintä aikaa, kun suomalaiset pysähtyvät virkistäville tauoille maanteiden varsille.

– Meillä pysähtyy juhannusviikonloppuna yli puoli miljoonaa asiakasta. Onneksi olemme saaneet avuksemme satoja kesätyöntekijöitä, koska tarvitsemme täydet miehitykset liikennemyymälöihin. Pelkästään lehtipihviä paistetaan juhannuksena 6 000 kappaletta ja noutopöydästä ruokailee yli 60 000 ihmistä, kertoo ABC:n kehitysjohtaja Antti Erikivi.

Kiireisimpien asiakkaiden kannattaa nauttia ABC-noutopöydän antimista, koska näin ruoan saa nopeasti lautaselle ja pääsee jatkamaan matkaa. Ruoan voi halutessaan ottaa myös mukaan. Etenkin perheet suosivat noutopöytää, josta jokainen voi valita lautaselleen mieluisan määrän salaattia ja lämmintä ruokaa. Ruokailevan aikuisen seurassa alle 3-vuotiaat syövät noutopöydästä ilmaiseksi.

Ruokatauon jälkeen on sopiva hetki hakea täydennystä mökkieväisiin ABC-aseman ruokakaupasta. Liikennemyymälöiden valikoimiin kuuluu ruokien lisäksi viemiseksi esimerkiksi kukkia sekä hyviä lahjaideoita.

Perheen pienimmät pääsevät purkamaan ylimääräistä energiaa liikennemyymälöiden Apsi-leikkipaikoilla. Koirillekin voi tarjota virkistävän tauon koiraparkissa, joita löytyy monen liikennemyymälän pihapiiristä. Koirat ovat tervetulleita myös terassille, kun sinne on sisäänpääsy ulkokautta. 

ABC-asemat palvelevat läpi juhannuksen. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Antti Erikivi, kehitysjohtaja, ABC-ketjuohjaus, antti.erikivi(a)sok.fi, p. 010 768 0803