Yhdeksäs ABC Deli avattiin Käpylässä


06.06.2008

HOK-Elannon yhdeksäs ABC Deli avattiin 4.6.2008 Käpylässä. Liikennemyymälä sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Mäkelänkadun varrella, jossa päivittäin kulkee yli 40 000 ajoneuvoa. Uusi ABC Deli tarjoaa etenkin pohjoisen suuntaan matkaaville helpon ja mukavan tavan ostaa kotimatkalla polttonesteitä, päivittäistavaroita ja valmista ruokaa.

Käpylän ABC Delissä on tarjolla monipuolinen päivittäistavaravalikoima, herkullista kotiruokaa, burgereita, pikkulämpimiä, kahvia, muita juomia, suolaista ja makeaa kahvileipää. Asiakas voi ostaa valmiit ruoka-annokset mukaan kotona lämmitettäviksi tai nauttia ne paikan päällä. Käpylän ABC Delissä on noin 300 m2 tilaa, joten sinne on saatu mahtumaan myös istumapaikkoja pöytien äärelle. Helppous, nopeus ja monipuolisuus ovat tarjonnan avainsanat. Yhtenäinen tila auttaa hahmottamaan koko tuotetarjonnan heti ovesta sisään astuttaessa. Ruokaa on tarjolla moneen makuun ja tarpeeseen. Oleellinen osa palvelutarjontaa on myös ABC Car Wash autonpesu.


Vaikka Käpylän ABC Deli tulee olemaan monen työmatkalla olevan asiointipaikka sillä on myös roolinsa paikallisena kokoontumispaikkana ja palvelujen tarjoajana. Tämä näkyy mm. Käpylässä järjestettävien tapahtumien aikaan, toteaa HOK-Elannon ABC-ketjunjohtaja Markku Kuusinen.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 24 yksikköä, joista entisiä Esso-asemia on kolmetoista. Yhdeksän niistä on tähän mennessä avattu ABC Deleinä, ja neljä ABC- Automaattiasemina. ABC-ketju kasvaa edelleen nopeassa tahdissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Seuraavana avataan kesäkuun 18. päivä ABC Deli Mechelininkatu ja heinäkuun alkupuolella vielä ABC Deli Espoonlahti ja ABC Deli Pukinmäki.

ABC Deli Käpylä

Avoinna joka päivä kello 6-24

Liikennemyymäläpäällikkö Niko Vastamäki, puh. 01076 66811, niko.vastamaki@sok.fi

Osoite: Vähäkyröntie 2

00610 Helsinki

Lp 260 Polttoneste, lp 261 Deli, lp 262 Pesu

Lisätietoja:

HOK-Elannon ABC-ketju

Katri Rantanen, kenttäpäällikkö, puh. 010 76 60675, katri.m.rantanen@sok.fi

Markku Kuusinen, ABC-ketjunjohtaja , puh. 010 76 60673, markku.kuusinen@sok.fi