Yritysjuhlat ja tilaisuudet Helsingin Presidentissä


17.03.2014

Juhlatalo Original Sokos Hotel Presidentti tarjoaa arvokkaat puitteet, loistavan sijainnin ja persoonallisia juhlaideoita yritystapahtumallesi.

Meillä Original Sokos Hotel Presidentissä järjestät tapahtumat ja juhlat erittäin suurillekin ryhmille: tilausravintola Presidenttiin mahtuu jopa 900 vierasta. Koko talonkin saa vuokrata, jolloin voit kutsua tilaisuuteen jopa 2200 juhlijaa.
 

Yritysjuhlat ja -tilaisuudet

Juhlatalo Presidentti tarjoaa arvokkaat puitteet, loistavan sijainnin ja persoonallisia juhlaideoita yritystapahtumallesi. Meillä järjestät tapahtumat ja -juhlat erittäin suurillekin ryhmille: tilausravintola Presidenttiin mahtuu jopa 900 vierasta. Koko talonkin saa vuokrata, jolloin voit kutsua tilaisuuteen jopa 2200 juhlijaa.

Henkilökuntamme vuosien kokemus juhlien järjestäjänä takaa, että saatte juuri sellaisen tapahtuman tai juhlan kuin haluatte. Asiakkaamme ovat tyytyväistä väkeä, joista monet palaavat meille juhlimaan aina uudelleen. Yrityksesi vieraiden on helppo tulla Presidenttiin kaupungin keskelle, saapuvat he sitten Helsingistä, kauempaa Suomesta tai ulkomailta asti.
 

Monenkokoisia tiloja juhliin ja tapahtumiin

Tarjoamme juhliisi monenkokoisia tiloja. Tilausravintola Presidentin Presidentti-saliin mahtuu 300 henkilöä ja Sylvi-saliin 100 henkilöä. Nämä tilat ovat käytössä yksityistilaisuuksiin klo 14 jälkeen. Salit voidaan myös yhdistää yhdeksi valoisaksi ja tyylikkääksi tilaksi kaupunkinäkymin, jolloin tilaan mahtuu 400 henkilöä ruokailemaan tai 900 henkilöä cocktail-tilaisuuteen.

Keittiömestarimme loihtivat herkulliset menut tietyn teeman, vuodenajan tai tilaisuutesi mukaan. Cocktail-tilaisuus on trendikäs vaihtoehto rennon arvokkaisiin juhliin.

Tervetuloa juhlimaan Presidenttiin! Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä teille unohtumaton tapahtuma! Varaa tilaisuutesi ajoissa, parhaat ajankohdat viedään ensin.
 

Tiedustelut ja varaukset:

Ravintolamyyntipalvelu, puh. 020 1234 800, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, avoinna ma-pe klo 08.00 -18.00.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

 

Auditorio show-iltoihin

Vuokraa auditoriomme tilaisuuksiin, joissa esiintyminen on pääosassa. Viihdetaitelijan tai yrityksen juhlapuhujan. Auditorioomme mahtuu 370 henkilöä.

Tilassa on nykyaikainen tekniikka ja sitä voi elävöittää ilmeikkäällä show-valaistuksella.


Varaa koko hotelli suuria tilaisuuksia varten

Kun haluat kutsua tilaisuutesi ihan kaikki ja vielä vähemmän enemmän, varaa koko hotelli. Saatte kaikki Original Sokos Hotel Presidentin hotellihuoneet ja muut tilat ravintoloineen omaan käyttöönne. Suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne ja tarpeidenne mukaisen palvelukokonaisuuden tilaisuuteen.

Kun kaikki kiva tapahtuu saman katon alla, on kokonaisuus helppo hallita.

Kysy lisää! Tiedustelut ja varaukset:

Ravintolamyyntipalvelu, puh. 020 1234 800, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, avoinna ma-pe klo 08.00 – 18.00.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/m