Metsäpurontiellä Helsingissä sijaitseva Alepa Maunula suljettiin huhtikuun lopussa taloyhtiön LVI-remontin vuoksi. Samassa yhteydessä myymälätilat päivitettiin Alepan nykyilmeeseen. Asiakas huomaa uudistukset kassa-alueella, jonne tulee pikakassa palvelukassan rinnalle nopeuttamaan kassa-asiointia. Myymälän bakery-osasto laajenee, mikä mahdollistaa isomman valikoiman paistopistetuotteita. Muuten tuotteet löytyvät vanhoilta tutuilta paikoiltaan. Lisäksi asiakkaiden käytössä on uusi kahvipiste, jossa on tarjolla kuumien juomien lisäksi puuroa ja nuudeleita.  

Isoin kiinteä muutos remontissa näkyy asiakkaiden jalkojen alla, sillä myymälän lattia uusittiin remontissa. Kylmäkalusteet Maunulassa on vaihdettu jo aiemmin ovellisiin, mikä paransi myymälän energiatehokkuutta. 

HOK-Elannon myymälöihin toteuttamat kylmälaitosuudistukset, päästöttömän sähkön käyttö ja energiatehokkaat toimenpiteet tukevat S-ryhmän asettamaa tavoitetta olla vuonna 2025 hiilinegatiivinen. 

”Palveluiden tulee olla jalankulku- ja pyöräilyetäisyydellä tai ainakin hyvien liikenneyhteyksien varrella. Näin vähennämme myös asioinnin aiheuttamaa ympäristökuormitusta”, HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki sanoo.  

Tärkeä lähipalvelu palaa Maunulaan 

Alepa on Maunulassa päivittäistavarakauppa, jonka saamiseksi alueen asukkaat ovat aikanaan olleet aktiivisia. 

”Tärkeät lähipalvelut palaavat nyt Maunulaan remonttitauon jälkeen, ja asukkaat ovat varmasti tätä jo odottaneet”, ryhmäpäällikkö Marko Lumppio sanoo. 

”Meille on tärkeää kuunnella asiakkaita ja tuoda palvelut ihmisten lähelle. Maunulan Alepa on todellinen lähipalvelu, joka sijaitsee siellä, missä sitä tarvitaan”, Lumppio sanoo. 

”Haluamme vastata alueen asukkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin ja myymälän valikoimaan pääsee jatkossakin vaikuttamaan jättämällä korttelitoiveen. Korttelitoiveet muodostavat jo nyt merkittävän osan Maunulan Alepan myynnistä.” 

Alepa Maunula 

Hyvinkään Uudenmaankadulla sijaitseva Alepa-myymälä suljettiin laajan myymäläremontin johdosta 19.4.2022 ja avataan uudistettuna torstaina 19. toukokuuta. Kuukauden mittaisen remontin aikana myymälä päivitettiin Alepan nykyilmeeseen ja sen pohjaratkaisua muokattiin, jotta asiointi on jatkossa entistäkin sujuvampaa.

Energiankulutusta pienennetään ovellisilla kylmäkalusteilla, uudella kylmälaitoksella ja käyttämällä kylmäaineena hiilidioksidia

HOK-Elannossa on käynnissä kymmenien miljoonien eurojen investointi, jossa uudistetaan kaikkien toimialueen Prisma-, S-market-, Alepa- ja Food Market Herkku -myymälöiden kylmälaitokset ja kylmäaineet. Mittavassa, reilun 200 toimipaikan muutostyössä on edetty suunniteltua aikataulua nopeammin ja jo 60 prosenttia kylmälaitoksista on uudistettu.

Alepa Hyvinkään remontin yhteydessä kaikki myymälän kylmäkalusteet vaihdettiin ovellisiksi, kylmälaitos uusittiin ja käytettävä kylmäaine vaihdettiin ympäristöystävällisempään hiilidioksidiin.

Kylmälaitteet muodostavat tällä hetkellä merkittävimmän osan myymälöiden aikaansaamista päästöistä sekä energiankulutuksesta, joten uudistustyö parantaa myymälöiden energiatehokkuutta huomattavasti. Suurimmat vaikutukset myymälöiden päästövähennyksiin saadaan kylmälaitteiden konehuoneen puolelta. Alepa Hyvinkään kohdalla myymälän energiankulutuksen arvioidaan vähenevän noin 30 prosenttia uudistustyön ansiosta. Myymälän käyttämä sähkö on lisäksi täysin päästötöntä.

Uusina palveluina toivotut pikakassat ja appelsiinimehukone

Alepa Hyvinkään asiantunteva henkilökunta palvelee asiakkaita päivittäin tutuilla aukioloajoilla aina varhaisesta aamusta iltamyöhään asti. Uusina palveluina myymälään on tuotu asiointia entisestään nopeuttavia pikakassoja sekä toivottu mehukone, josta asiakkaat voivat puristaa mukaansa tuoretta appelsiinimehua.

Myymäläuudistuksen yhteydessä Alepa Hyvinkään tuotevalikoimaa on myös räätälöity asiakkailta saatujen toiveiden avulla entistäkin paremmin alueen kysyntää vastaavaksi. Valikoiman kehitystyö jatkuu edelleen, ja myymälälle voi esittää lisää Korttelitoiveita osoitteessa alepakorttelitoive.fi.

Alepa Hyvinkää

Alepa Maunulassa (Metsäpurontie 23) käynnistyy noin kahden kuukauden mittainen remontti torstaina 28. huhtikuuta. Myymälä sulkeutuu kyseisenä päivänä kello 21. Remontin aikana HOK-Elannon lähimmät palvelevat yksiköt ovat Alepa Postipuisto (Rullakkokatu 1) ja S-market Maunula (Metsäpurontie 2). Kivijalkamyymälöiden lisäksi ruoan verkkokauppa tarjoaa apua arjen ostoksiin osoitteessa s-kaupat.fi.

Remontin yhteydessä myymälän ilme päivitetään uuden Alepa-konseptin mukaiseksi, jonka lisäksi kiinteistössä suoritetaan putkiremontti. Myymäläuudistuksen myötä valikoimaa pystytään lisäksi räätälöimään entistä paremmin alueen kysyntää vastaavaksi.

Alepa Maunulan henkilökunta siirtyy remontin ajaksi työskentelemään lähialueen muihin Alepoihin ja palaa palvelemaan asiakkaita uudistetussa myymälässä jälleen kesäkuussa.

Alepa Maunula

Alepa Hyvinkään laaja myymäläremontti käynnistyy tiistaina 19.4. ja uudistuneen myymälän ovet avautuvat asiakkaille toukokuun lopussa. Remontin ajan HOK-Elannon lähimmät palvelevat yksiköt ovat S-market Vehkoja (Uudenmaankatu 106) ja Prisma Hyvinkää (Torikatu 9). Kivijalkamyymälöiden lisäksi ruoan verkkokauppa tarjoaa apua arjen ostoksiin osoitteessa s-kaupat.fi.

Laajamittaisessa remontissa myymälämiljöö päivitetään Alepan uuteen konseptiin ja myymälän pohjaratkaisua ja energiatehokkuutta parannetaan. Myymäläuudistuksen myötä valikoimaa pystytään myös entistä paremmin räätälöimään alueen kysyntää vastaavaksi.

Alepa Hyvinkään henkilökunta siirtyy remontin ajaksi työskentelemään lähialueen muihin Alepoihin ja palaa palvelemaan asiakkaita uudistetussa Alepa Hyvinkää -myymälässä toukokuussa.

Alepa Hyvinkää

Pääkaupunkiseudulla toimiva lähikauppaketju Alepa ottaa käyttöön täysin uudenlaisen ruoan toimitusmuodon aloittamalla yhteistyön robottivalmistaja Starship Technologiesin kanssa. Starshipin kehittämät kuljetusrobotit toimittavat ostokset Alepa-myymälöistä asiakkaan määrittelemään toimitusosoitteeseen. Alepa on ensimmäinen toimija Suomessa, joka ottaa käyttöön ruoan robottitoimitukset.

– Pystymme robottien avulla tarjoamaan asiakkaillemme uuden kätevän, ympäristöystävällisen, kontaktittoman ja edullisen toimitustavan verkkokaupan tilauksiin. Maailmalla nämä robotit ovat toimittaneet jo miljoonia tilauksia ja uskon niiden saavan suosiota myös Suomessa. Odotamme mielenkiinnolla, millaista palautetta robotit saavat asiakkailtamme, HOK-Elannon verkkokaupan kehitysjohtaja Jukka Ranua sanoo.

Toimitukset käynnistyvät tänään Otaniemessä

Starshipin robottikuljetukset alkavat tiistaina 12.4. Otaniemen Alepassa. Jo heti seuraavalla viikolla kuljetusrobottien toimituspiiri laajenee kattamaan viiden muun Espoossa sijaitsevan Alepan lähialueet. Alepa Mankkaa, Alepa Jousenpuisto, Alepa Otaniemi, Alepa Laajalahti, Alepa Leppävaara ja Alepa Matinkylä tuovat robottitoimitukset yhteensä 8000 espoolaisen kotitalouden saataville.

– Kysynnän ja asiakaspalautteiden pohjalta meillä on mahdollisuus kasvattaa robottikuljetusten piiriin kuuluvaa myymäläverkostoa, Ranua sanoo.

Alepassa erilaisia ruoan toimitusmuotoja ja toimintoja on tutkittu ja testattu aktiivisesti, ja ketju on toiminut monessa tienraivaajana. Viime vuosina Alepa-ketju on ottanut käyttöön mm. Alepan noutolokerot, Fillarilähetin, Alepa Klubin, drone-kuljetukset sekä Alepan Korttelitoiveen, joka keräsi kansainvälistä kiitosta voittamalla muun muassa arvostetussa Cannes Lions -kilpailussa Euroopan sen hetken palkituimman vähittäiskaupan innovaation tittelin. Nyt vuorossa on yhä teknologiapainotteisempi toimitusmuoto, kun itseohjautuvat jakelurobotit tekevät toimituksista nopeita ja yhä helppokäyttöisempiä.

Tekoäly etsii parhaan reitin

Käytännössä robottitoimitus tilataan Starshipin mobiilisovelluksen kautta. Alepan henkilökunta pakkaa tilatut ostokset ja lastaa ne robotin kyytiin. Robotin kuljetuslaatikkoon mahtuu kerralla jopa kolme ostoskassia. Robotti suunnittelee tekoälyn avulla itselleen sopivimman reitin toimitusosoitteeseen ja lähtee matkaan. Reitti kulkee jalankulkijoille tarkoitettuja väyliä pitkin ja robotti tunnistaa mahdolliset esteet sekä ihmiset ja ajoneuvot ja osaa toimia liikenteessä.

Robotin saavuttua määränpäähän asiakas saa puhelimeensa ilmoituksen, joka kerrotaan tilauksen saapumisesta. Sovelluksen avulla voi myös seurata lähetyksen matkaa reaaliaikaisesti. Robotin päällä oleva kansi aukeaa tilaussovelluksen avulla.

Kätevä ja ympäristöystävällinen toimitustapa

Virolaislähtöisen, vuonna 2014 perustetun Starship Technologiesin kehittämät itsenäiset kuljetusrobotit ovat toimittaneet jo yli kolme miljoonaa ruoka- ja pakettitilausta muun muassa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Tanskassa, Saksassa ja Virossa.

Autoja ympäristöystävällisempi toimitustapa on käytössä edellä mainittujen Alepa-myymälöiden aukioloaikojen puitteissa. Iltahämärä ei vaikuta toimitusten nopeuteen, sillä robotit osaavat navigoida vaikka säkkipimeässä. Ne voivat ylittää katuja ja reunakivetyksiä ja kulkea esimerkiksi sateella tai lumessa. Päästöttömät robotit ajavat 99 prosenttia ajasta itsenäisesti, mutta ihmiset tarkkailevat niiden toimintaa ja voivat ottaa hallinnan itselleen koska tahansa.

Starship Technologies on kasvanut kovaa vauhtia, ja yhtiö aikoo laajentaa toimintaansa uusiin kaupunkeihin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtiö kehittää Suomessa robottiensa toimintaa, ja Suomi on Starshipille tärkeä tuotekehityslokaatio maamme vahvan autonomisten ajoneuvojen osaamistaidon ja liikkumisen teknologiatuntemuksen takia, Starshipin suunnitelmissa on kaksinkertaistaa sen Suomen yksikön koko kuluvan vuoden aikana.

– Olemme Starshipissä innoissamme yhteistyöstä Suomen johtavan vähittäiskaupan toimijan HOK-Elannon kanssa. Uskomme, että Alepa-myymälöiden asiakkaat arvostavat autonomisen toimituksen positiivisia ympäristövaikutuksia ja edullista vaivattomuutta. Ystävällisistä roboteistamme, joiden tehtävänä on palvella ihmisiä, tulee varmasti rakastettuja ja suosittuja paikallisissa yhteisöissä, Starshipin tuotejohtaja Phillip Lindberg sanoo.

Kuljetusrobottien toimittaman tilauksen tekeminen on kätevää ja helppoa Starship Food Delivery -sovelluksen avulla. Se on ladattavissa iOS- ja Android-sovelluksina.

Faktoja kuljetusroboteista

Alepa palvelee Katajanokan asiakkaita jatkossa entistäkin monipuolisemmin avaamalla toisen myymälänsä alueella osoitteeseen Kruunuvuorenkatu 4. Myymälä avautuu vuonna 1907 valmistuneeseen ja juuri peruskorjattuun, tunnelmalliseen makasiinirakennukseen. Jungmann-nimiseen kortteliin tulee lisäksi uusia vuokra-asuntoja, ravintoloita, korttelibaari sekä kattoterassi. 

Alepa Jungmannin palveluihin kuuluu muun muassa salaattibaari, Kaffekulma, Mehustamon appelsiinimehukone, paistopiste, pikakassat sekä Postin pakettiautomaatti. Myymälä palvelee asiakkaita päivittäin kello yhteentoista asti illalla. 

– Olemme todella innoissamme saadessamme palvella Katajanokan asukkaita nyt entistäkin kattavammalla palvelutarjoamalla. Jungmannin Alepan valikoima on räätälöity alueen mukaisesti ja otamme ilolla vastaan lisää korttelitoiveita. Uutena osana valikoimaa tuomme kylmähyllyillemme muun muassa HOK-Elannon oman S-Herkkukeittiön käsin valmistamia ruokatuotteita, Alepa Jungmannin myymäläpäällikkö Laura Dahlqvist kertoo. 

Katajanokan uusi Alepa on kooltaan lähes 400 m² ja myymälä työllistää yhdeksän henkilöä. Katajanokan toinen, Merisotilaantorilla sijaitseva Alepa jatkaa toimintaansa normaalisti, eli jatkossa Katajanokan asukkaita palvelee kaksi Alepaa. HOK-Elannon omistamalla Alepa-ketjulla on yhteensä 130 myymälää Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä ja Hyvinkäällä. Ensimmäistä kertaa Alepa-ketjun historiassa myymälän naapuriin samana päivänä avautuu Alko. 

– Olemme iloisia, että pääsemme vihdoin avaamaan uuden Alkon myymälän myös Katajanokalle, jonne monet asiakkaamme ovat myymälää kovasti toivoneet. Katajanokan myymälän avajaispäivä 5.4.2022 on meille erityinen, sillä Alko täyttää tuona päivänä 90 vuotta, kertoo Alkon palvelujohtaja Tatu Vanninen. 

Katajanokan Alepa Jungmann: 

 

Tuusulassa sijaitseva Alepa Riihikallio suljettiin laajan myymäläremontin vuoksi 19.2.2022. Viisi viikkoa kestäneen uudistuksen aikana myymälä päivitettiin Alepan nykyilmeeseen, kylmälaitteet vaihdettiin ovellisiin ja myymälään palveluita laajennettiin. Uudistetusta Alepasta löytyy itsepalvelukassat, appelsiinimehukone, laaja paistopiste, kahvipiste, jossa tarjolla myös edullisia puuroa ja nuudeliannoksia, pakettiautomaatti ja pankkiautomaatti.

Alepa Riihikallio palvelee jatkossakin alueen laajimmilla aukioloilla, myymälä on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

– Myymälä uudistettiin lattiasta kattoon, ja kaupasta tuli alueen upein. Saamme uudistuksen myötä myös uusia palveluita, ja valikoimamme kehittyy. Näkyvän miljööuudistuksen lisäksi myös myymälän energiatehokkuus parani uudistuksessa, myymäläpäällikkö Toni Niemi

Alepan valikoimaa on räätälöity asiakkaiden Korttelitoiveiden avulla osuvammaksi, ja Niemi kannustaa asiakkaita jatkamaan toiveiden lähettämistä.

– Myymälän hyllyt notkuvat toinen toistaan ihanampia herkkuja, meiltä löydät kaiken tarpeellisen nopeista eväistä aina viikonlopun brunssitarvikkeisiin. Valikoiman kehitys on jatkuvaa työtä, ja tavoitteenamme on viilata valikoimastamme alueen osuvin. Tässä asiakkaiden Korttelitoiveet ovat avainasemassa. Mikäli kaipailet jotain tuotetta hyllyillemme, laita Korttelitoivetta tulemaan, Niemi kertoo.

Kylmälaiteuudistukset tukemassa kunnianhimoisia ilmastotavoitteita

Näkyvän miljööuudistuksen lisäksi myös myymälän kylmälaitteet ja -laitos vaihdettiin. Hiilidioksidia kylmäaineena käyttävä kylmälaitos on entistä energiatehokkaampi, ja samalla myös ympäristöystävällisempi.

Kylmäainevuotojen aiheuttamien päästöjen osuus HOK-Elannon kokonaispäästöistä oli vuonna 2020 lähes 70 %. Tähän mennessä kylmälaitosten kylmäaineista on vaihdettu yli puoleen myymäläverkostosta ja sen myötä voidaan laskea saavutetun 7000-kertainen päästövähennys.

Alepa Riihikallio

Kolme kuukautta kestävän uudistuksen aikana myymälämiljöön päivityksen lisäksi kaikki kylmälaitteet uusitaan, myymälän pohjaratkaisu päivitetään uuteen ja sisäänkäynnin paikkaa vaihdetaan. Ratkaisuilla parannetaan myymälän energiatehokkuutta, ja tilaan saadaan esteetön kulkureitti.

– Myymäläuudistus tuli ajankohtaiseksi, kun kiinteistön putkiremontti alkaa. Uusimme kaikki pinnat, lisäämme palveluita ja päivitämme myymälämiljöön Alepan uuteen konseptiin, myymäläpäällikkö Ano Junkkarinen kertoo.

Junkkarisen mukaan Alepa Kallion henkilökunta siirtyy uudistuksen ajaksi muihin myymälöihin.

Alepa Wallininkuja (Wallininkuja 7) ja Alepa Helsinginkatu (Helsinginkatu 18) palvelevat remontin ajan normaalisti. Kivijalkakauppojen lisäksi ruokaostokset voi tilata myös ruoan verkkokaupasta.

Alepa Kallio

Keravan Kanniston kaupunginosan ruokakauppatarjonta saa toivotun lisäyksen, kun uusi Alepa Kannisto avataan torstaina 27.1.2022. Myymäläpäällikkö Joni Lehtonen iloitsee myymälän rakennustöiden valmistumista, ja kertoo, että alueella kaupan aukeamista on odotettu hartaasti. 

– Odotamme innolla myymälän avautumista ja sitä, että pääsemme palvelemaan alueen asukkaita. Kannistossa on ollut jo pidempään toiveissa oma ruokakauppa ja on mahtavaa, että vihdoin pääsemme sen nyt avaamaan. Haluamme tehdä Kanniston Alepasta alueensa näköisen ruokakaupan, ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa on tässä avainasemassa. Laittakaa Korttelitoiveita tulemaan, niin saadaan valikoimasta alueen osuvin, Lehtonen kertoo. 

Alepa Kanniston 550 neliön suuruiseen myymälään tuodaan avauksen yhteydessä noin 5 000 tuotteen valikoima. Kaupan palveluihin sisältyy appelsiinimehukone, laaja paistopiste, kahvipiste sekä pankki- ja postipakettiautomaatti. Kahvipisteen valikoimaan kuuluu kuumien juomien lisäksi edulliset nuudeli- ja puuroannokset. 

Uusi Alepa Kannisto on Keravan viides Alepa, muut Keravan Alepat sijaitsevat Kalevassa, Metsolantiellä, Jaakkolassa sekä Ahjossa.  

Uusi ABC-latausasema laajentaa Keravan latauspisteverkostoa 

Alepa Kanniston pysäköintialueen yhteyteen avataan myös ABC-latausasema, joka on varustettu neljällä AC-peruslatauspisteellä. Keravan sähkö- ja hybridiautojen latauspisteverkostoon kuuluu uuden Kanniston aseman lisäksi myös Prisma Keravan pysäköintitilojen latauspiste, josta löytyy myös DC-teholatauspisteet. Molempien asemien ladattava sähkö on 100 % uusiutuvaa tuulivoimaa. 

S-ryhmän suurimman alueosuuskaupan HOK-Elannon tarjoama latausasemaverkosto kehittyy voimakkaasti vuoden 2022 aikana. Seuraava asema avataan maaliskuussa Klaukkalaan uuden S-marketin yhteyteen. 

Alepa Kannisto 

 

– Jupperin ABC-asema on HOK-Elannon uusi kokeilu, joka on osa S-ryhmän valtakunnallisen latauspisteverkoston kehitystä. Alepa Jupperin yhteyteen tulee autopesun lisäksi ABC-latausasema, jossa on neljä sähköautojen latauspistettä. Uudenmaan alueella rekisteröidään yli puolet uusista sähkö- ja hybridiautoista, ja latauspalveluiden kysynnän kasvaessa myös uusia palvelumalleja haetaan. ABC Jupperi on yksi esimerkki tulevaisuuden monipuolisesta verkostokehityksestä, HOK-Elannon ABC-asemista vastaava ketjujohtaja Hannu Houni toteaa. 

Jupperin ABC-aseman latauspisteet ovat AC-peruslatauspisteitä ja ladattava sähkö on 100 % uusiutuvaa tuulivoimaa. Nyt Jupperiin avattavan ABC-aseman ja Alepan yhdistelmän lisäksi HOK-Elanto kasvattaa latauspisteverkostoaan tuomalla latauspisteitä kauppojensa, eli Prismojen, S-marketien ja Alepoiden yhteyteen. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avasi kauppojensa yhteyteen 23 uutta ABC-latausasemaa ja yhteensä 190 latauspistettä. 

– HOK-Elanto kasvattaa ABC-latauksen verkostoaan voimakkaasti myös vuoden 2022 aikana, ja seuraavat latausasemat avataan Keravalle Alepa Kanniston ja Klaukkalaan uuden S-marketin yhteyteen nyt alkuvuodesta, Houni kertoo. 

Jupperin lähin polttoaineasema sijaitsee ABC S-market Karaportissa Espoossa noin neljän kilometrin päässä nyt avattavasta Jupperin ABC:stä. Jupperin ABC-asema laajentaa Espoon latausverkoston yhteensä kuuteen latausasemaan. Espoon muut latauspisteet löytyvät S-market Juvankartanon, S-market Pohjois-Tapiolan, S-market Nöykkiön, Prisma Olarin ja Alepa Kauklahden yhteydestä.  

Alepa Jupperissa luotetaan paikallistuntemukseen, tähtäimessä alueen osuvin valikoima 

Jupperiin avattava Alepa on odotettu lisä alueen ruokakauppavaihtoehtoihin. Alepa Jupperin myymäläpäällikkö Hely Heikkinen kertoo, että uuden Alepan henkilökunta koostu pitkälti jupperilaisista. Rekrytointia tehdessä myymälään saatiin paljon hakemuksia paikallisilta. Paikallistuntemus ja alueen asukkaiden arjen tunteminen on iso mahdollisuus, kun ruokakauppaa lähdetään kehittämään vastaamaan paikalliseen kysyntään ja tarpeisiin. 

– Haluamme olla alueen palvelevin ruokakauppa, josta löytyy myös asukkaiden mieltymyksiin sopiva valikoima. Hyvä yhteistyö asiakkaidemme kanssa tulee olemaan valikoiman kehittämisessä avainasemassa. Tiedämme, että jupperilaiset odottavat uuden lähikaupan avautumista innolla, Heikkinen summaa. 

Alepa Jupperi palvelee maanantaista lauantaihin klo 6.30–23, ja sunnuntaisin klo 9–23. Alepan palvelutarjontaan kuuluu laaja paistopiste, appelsiinimehukone sekä Postin pakettiautomaatti. Myymälän perusvalikoima täydentyy asiakkaiden omilla Korttelitoiveilla. Toiveita voi lähettää alepakorttelitoive.fi -sivun kautta. 

– Palasaippuasta savuloheen, Korttelitoiveita on joka lähtöön ja toteutamme ilolla niitä. Etenkin erikoisruokavalioiden ja nousevien ruokatrendien osalta asiakkaiden tarkat toiveet ovat erittäin tervetulleita. Jokainen Alepa on valikoimaltaan erilainen, ja vuoropuhelu asiakkaiden kanssa vie meitä eteenpäin matkalla osuvinta valikoimaa, Heikkinen toteaa.  

Jupperin ABC-asema ja Alepa avataan torstaina 13.1. klo 10 Tamminpääntien, Riihiniityntien, Pitkäjärventien ja Rajatorpantien yhdistävän liikenneympyrän viereen osoitteessa Jupperintulli 2, 02730 Espoo.