S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto joutuu uusien ravintolarajoitusten takia sulkemaan noin puolet ravintoloistaan ja supistamaan auki pidettävien ravintoloiden aukioloaikoja 20.1.2022 asti. HOK-Elanto tarjoaa töitä kaupoissaan kaikille niille ravintolatyöntekijöilleen, joiden työmahdollisuuksiin ravintoloissa kiristyvät rajoitukset vaikuttavat.

HOK-Elanto joutuu kiristyvien ravintolarajoitusten takia sulkemaan 77 ravintolastaan 35 ravintolaa noin neljäksi viikoksi 20.1.2022 asti. 39 ravintolaa saadaan pidettyä auki rajoitusten puitteissa aukioloaikoja supistaen.

”Ymmärrämme koronatilanteen vakavuuden Suomessa ja tilanteen haltuun saaminen on tietysti tärkeintä. Tulevat rajoitukset ovat koko alallemme, henkilökunnallemme ja asiakkaillemme todella kova isku, jälleen kerran. Epidemian hoito kurittaa ravintola-alaa rajulla tavalla. Toivomme todella painetta koronatilanteen kuriin saamiseksi rokotekattavuuden lisäämisellä ja pikaista paluuta normaaliin tämän kolmen viikon jälkeen,” HOK-Elannon ravintoloista vastaava toimialajohtaja Henriikka Puolanne

HOK-Elanto tarjoaa Prismoissaan, S-marketeissaan ja Alepoissaan töitä kaikille niille ravintolatyöntekijöilleen, joiden työmahdollisuuksiin ravintoloissa kiristyvät rajoitukset vaikuttavat.

”Ravintola-alalla on nyt todella paljon huolta ja näkymä on sumea. Olemme monialayrityksenä poikkeuksellisessa tilanteessa, kun pystymme tässä hetkessä tarjoamaan töitä kaupoissamme. Tämä vaatii jälleen joustavalta henkilökunnaltamme hurjaa venymistä ja uuteen hyppäämistä,” Puolanne toteaa.

S-ryhmään kuuluvalla HOK-Elannolla on ravintoloita Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Keravalla. Lisätietoa HOK-Elannon ravintoloiden aukioloajoista päivitetään osoitteeseen raflaamo.fi.

– Vaatimus koronapassista tulee voimaan kaikkiin ravintoloihimme muutamia pikaruokapaikkoja ja kahviloita lukuun ottamatta. Koronapassi tarkastetaan ravintolaan tullessa koko aukiolon ajan, kertoo HOK-Elannon ravintolatoimialan toimialajohtaja Henriikka Puolanne.    

HOK-Elanto omistaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Keravalla 77 ravintolaa. Koronapassi on 26.11.2021 klo 17 mennessä käytössä näissä ravintoloissa kaikkina aukiolotunteina:    

Amsterdam, Angleterre, Belge, Casa Largo, Chico’s Sello, Chico’s Tikkurila, Chico’s Töölö, Chico’s Viikki, Chico’s Jumbo, Corner Mikonkatu, Dubliner, La Famiglia Flamingo, Sir Eino Flamingo, Rosso Hyvinkää, Rosso Iso Omena, Joutsen, Jyvänen Martinlaakso, Jyvänen Myllypuro, Kaisa, Kitty’s Public House, Korona, Kuikka, La Famiglia Helsinki, Memphis Hakaniemi, Mummotunneli/Amarillo Aleksanterinkatu, Mummotunneli/Gaselli Pub, Mummotunneli/Sing & Pore, Mummotunneli/Tapas Barcelona Helsinki, Mummotunneli/Venn, Oluthuone Konepaja, Pino, Poseidon, Praha, Pub 99, Rosso Kerava, Rotterdam, Sailor’s, Salve, Sports Academy Citykäytävä, Sports Academy Iso Omena, Spårakoff, Stone’s, Ale-Pub, Amarillo, Amarillo night, Fredde’s, Oluthuone Ratamo, Urban Rabbit, William K. Kurvi, William K. Mannerheimintie, William K.Sello, Vltava, Zetor, Ølhus Helsinki, Ølhus København, Ølhus Stockholm. 

Toimi näin:  

  1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta kanta.fi

Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit varmuuden vuoksi myös tulostaa todistuksen paperille.  

  1. Näytä koronapassia ravintolassa

Koronapassia kysytään ravintolan ovella. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste. 

  1. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus!

Ravintolalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.  

Ravintolan omistava osuuskauppa HOK-Elanto haluaa palauttaa Kappelin sille kuuluvalle paikalleen kaupungin keskipisteeksi. Sisustussuunnittelusta vastaa palkittu suunnittelutoimisto Fyra Oy ja hanketta koordinoi arkkitehtitoimisto CJN. Kappeli sulkeutuu 31.10.2021 ja avautuu uusittuna vapuksi 2022.

HOK-Elanto tukee uudistuksella kaupunkikeskustan elävöittämistä

Osuuskauppa HOK-Elanto lähtee kehittämään kulttuurihistoriallisesti merkittävää ravintolaa toteuttamalla siellä täydellisen uudistuksen yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon kanssa. ”Uudistus juhlistaa ikonisen Kappelin historiaa. Jatkossa klassikkoravintola loistaa entistä kauniimmin, sellaisena kuin se parhaimmillaan voi olla eli vuoden jokaisena päivänä avoinna olevana kaupungin keskipisteenä, kaupunkilaisten ja matkailijoiden yhteisenä kohtaamispaikkana”, lupaa ravintolanjohtaja Santeri Uusitalo.

”Tilat uudistetaan kokonaan, mutta Kappelin laadukas ruoka säilyy. Pääosaa näyttelevät jatkossakin kotimaiset raaka-aineet ja laadukkaat klassikkoannokset, monipuolisella juomalistalla täydennettynä”, Uusitalo jatkaa.

”HOK-Elanto haluaa tukea vahvasti kaupunkikeskustan eloisuuden säilyttämistä ja Kappelin uudistustyöt ovat yksi konkreettinen teko tätä tavoitetta kohti”, toteaa HOK-Elannon ravintoloiden toimialajohtaja Henriikka Puolanne. ”Kappelin osalta lähtötilanne on hyvä, sillä ravintola lähti poikkeusaikaan historiansa parhailla myynneillä. Nyt myös nuorempien sukupolvien kiinnostus Kappelia kohtaan on kasvanut ja viime kesänäkin myynti oli erinomainen, vaikka turistit puuttuivat. Uskon, että kasvu pohjautuu paitsi ravintolan uniikkiin henkeen myös nykyisiin ravintolatrendeihin. Tässä ajassa kaivataan aitoja miljöitä, joilla on vahva tarina ja juuret”, Puolanne pohtii.

Suunnittelutoimisto Fyra haluaa korostaa Kappelin alkuperää

Vuosikymmenten aikana Kappeli on nähnyt monenlaisia muutoksia. Eri vuosikymmeniltä erilaisia kerroksia pintaansa kerryttänyttä Kappelia pyritään nyt yhtenäistämään.

”Nyt tehtävässä uudistuksessa rauhoitamme ja selkeytämme ravintolan ilmettä sen alkuperää, arkkitehtuuria ja detaljiikkaa esiin tuoden. Lisäämme vehreyttä, luomme kutsuvia tunnelmia ja toisistaan selkeästi erottuvia miljöitä – kuitenkin kokonaisuus ja muotokieli yhtenäisenä säilyttäen. Aikaisemmin ehkä hieman varjoon jäänyt arvotaide tuodaan näkyvämmin esille. Lisäksi kulttuurihistoriallisesti merkittävän rakennuksen vaiheisiin ja vieraisiin liittyviä tarinoita herätetään eloon”, kertoo Fyra Oy:n sisustusarkkitehti Anu Latvala. ”Kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen säilytämme ja kunnostamme arvokkaat pintamateriaalit, kuten kalkkikivilattian ja pölkkyparkettilattian sekä kiintokalusteiden rungot.”

Kappelin uudistus toteutetaan yhteistyössä Kaupunginmuseon kanssa. Kappeli on Helsingin uudessa valmistuvassa asemakaavassa mittavasti suojeltu. Ravintola on suljettuna uudistustöiden vuoksi 31.10.2021-22.4.2022.

Tiesitkö, että..

Helsingin Esplanadin puistossa sijaitseva ravintola Kappeli on kulttuurihistoriallisesti merkittävä klassikkoravintola, joka on toiminut samalla paikalla ja julkisivultaan lähes samanlaisena jo vuodesta 1867. Monipuolinen ravintolakokonaisuus, johon kuuluu baari, kahvila, ravintola, kellarin juhlatilat ja terassi, on avoinna vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan. Kappeli houkuttelee niin kaupunkilaisia kuin matkailijoita ympäri vuoden sen miljöön, taiteen, tarinoiden ja laadukkaan ruoan vuoksi. Ravintolan omistaa osuuskauppa HOK-Elanto. Kappeli on yksi HOK-Elannon lippulaivaravintoloista.

Raflaamo: Ravintola Kappeli

Suomen ravintola- ja ammattikeittiöiden parhaimmisto palkittiin eilen PRO-gaalassa, joka alun perin piti järjestää jo tammikuussa. Pro-palkinto on alan merkittävin tunnustuspalkinto, ja nostaa esille alan huippuammattilaiset. Arvioinnissa otetaan huomioon mm. vastuullinen toiminta, esimiestyö ja talouden hallinta.

Pro-palkittu Jussi Kuuluvainen on toiminut elokuuhun saakka ravintola Happy Farmerin keittiöpäällikkönä. Happy Farmerissa Jussi on kehittänyt kaupan ja ravintolan yhteistä hävikinhallintaa, ja tuonut esille hävikkiruoan monimuotoisuutta. Hänen johdollaan kaupan raaka-aineet, jotka eivät enää esteettisesti ole myyntikuntoisia, ovat saaneet uuden mahdollisuuden Happy Farmerissa.

Syyskuun alusta Jussi on siirtynyt luotsaamaan HOK-Elannon ravintolatoimialan ruoan- ja keittiötyön kehitystä sekä yhteisprojekteja ruokakaupan kanssa. Jussille ruoan maku ja herkullisuus ovat aina kaiken tekemisen keskiössä. Olemme ylpeitä Jussista ja toivotamme onnea uuteen rooliin!

HOK-Elannon laajaan toimipaikkaverkostoon kuuluu yhteensä 39 ympäri vuorokauden palvelevaa yksikköä. Prisma-ketjussa pyhien laajoista aukioloajoista on hyviä kokemuksia. 

– Toimipaikoistamme viisi yksikköä on avoinna 24/7, ja loput 9 ovat avoinna pyhinäkin klo 6–24. Etenkin pyhinä huomaa, että ajankohtaisia tuotteita ostetaan yhä enenevissä määrin myös yöaikaan. Vapun perinteiset tuotteet kuten vappupallotmunkit, perunasalaatit ja simat alkavat taas näkyä ostoskoreissa, Prisma-ketjun ketjujohtaja Anu Tuomaala toteaa. 

Prisma-ketjun lisäksi myös Alepat, Food Market Herkut ja S-marketit palvelevat vappuna normaalien aukioloaikojen puitteissa. HOK-Elannon 24/7-verkostoon kuuluu Prisma-ketjun viiden yksikön lisäksi 25 Alepaa, 8 S-marketia sekä ABC Hyvinkää.  

Myymäläkohtaiset aukioloaikatiedot löytyvät S-kanavan toimipaikkahausta.  

Löytyykö vappusimalle haastajaa 

HOK-Elannon S-market-ketjun ketjujohtaja Ari Talson mukaan vapun muuttuvat ruokatrendit ovat alkaneet näkyä myös S-marketeissa. Alkuvuodesta lanseerattuun sinuntoive.fi-palveluun on tullut jo ennen vappua runsaasti myös vappupöydissä korostuvia toiveita. Vegaanisten tuotteiden suosion kasvu, alkoholittomat panimojuomat sekä nopean syömisen vaihtoehdot korostuvat myymälöiden tarjonnassa entistä enemmän. 

– Kyllä perinteiset tuotteet pitävät pintansa vappupöydissä, mutta uusiakin tulokkaita löytyy. Simalle kovin haastaja on raikas kombuchavegaaniset vaihtoehdot tuovat monipuolisuutta hotdogeihin ja majoneesipohjaisien salaattien sijaan inspiraatiota haetaan kevyemmistä mauista, Talso kertoo 

Vapun ruokatarpeet ja koristeet verkkokaupasta kotiovelle kannettuna 

Myös ruoan verkkokauppa palvelee vappuna, ja valmiiksi kerätyt ostokset voi halutessaan tilata kotiovelle kannettuna, tai hyödyntää HOK-Elannon laajaa noutopisteverkostoa. Edullisimmillaan noutotilauksen hinta S-Etukortilla on 3,90 €, ja kotiinkuljetuksen 9,90 €.  

Ravintolat avoinna rajoitusten mukaan, noutomyynnin ja kotiinkuljetuksen suosio kasvaa 

HOK-Elanto avaa ravintoloitaan vaiheittain. Ravintolarajoitusten asteittaisen ja verraten varovaisen purun myötä HOK-Elannon 81 ravintolasta alle puolet on tällä hetkellä avattu. Ajankohtaiset aukioloaikatiedot löytyvät Raflaamosta. 

– Ensimmäiset terassit on jo avattu, ja uskomme asiakkaiden suuntaavan ravintoloihin myös vappuna. Helsingin keskustassa avoinna on muun muassa Kappelin, Rotterdamin sekä Salven terassit. Kun rajoitukset lieventyvät, saamme avattua lisää ravintoloita, HOK-Elannon ravintolatoimialan aluejohtaja Satu Rytkönen toteaa. 

Pääkaupunkiseudulla HOK-Elannon ravintoloiden annoksia on tilattavissa syökotona.fi -palvelusta, Woltista ja Foodorasta. Take away– ja kotiinkuljetusmyynnin uskotaan kasvavan myös tänä vappuna.

– Ensi viikon jälkeen alle puolet 81 ravintolastamme on avattu. Anniskeluaika- ja asiakaspaikkarajoitukset ovat edelleen kohtuuttoman tiukat etenkin ruokaravintoloille, joten loput ravintolat kannattaa avata vasta sitä mukaa kun rajoituksia lievennetään, aluejohtaja Satu Rytkönen toteaa.

Rajoituksissa on hauska yksityiskohta: liikenneasemien yhteydessä olevien ravintoloiden aukioloa ei ole rajoitettu. Niinpä esimerkiksi HOK-Elannon alueella voi nauttia myöhäisen illallisen Pohjois-Tapiolan Delissä tai kolmostien varressa Hyvinkään ABC:llä.

Ilmojen pikkuhiljaa lämmetessä ajatukset kääntyvät kesän terassikauteen.
– Panostamme tulevana kesänä vahvasti terassien viihtyisyyteen ja ruokatarjontaan. Mutta saa nähdä koska pääsemme avaamaan terassikesän toden teolla. Tämän hetken rajoituksilla esimerkiksi Kappelin terassi, jonka asiakaspaikoista puolta saa käyttää, tulee sulkea iltakuudelta, kun samaan aikaan Espan puistossa saa istua vaikka läpi yön, Rytkönen pohtii.

Maanantaista 19.4. alkaen ovat avoinna ABC Hyvinkään ravintola, Ale Pub Hyvinkää, Amarillo Hyvinkään alakerta, Chico´sit Arabia, Sello, Tikkurila ja Viikki, Coffee Houset Iso Omena, Jumbo, Järvenpää ja Kaari, Deli Pohjois-Tapiola, Fafasit Hertsi, Jumbo ja Pohjois-Tapiola, Happy Farmer, Hesburgerit Jumbo, Järvenpää ja Sello, Jyvänen Myllypuro, Korona, Memphis Hakaniemi, Oluthuone Ratamo, Pino, Rossot Iso Omena ja Kerava, Salve, Spaghetteriat Jumbo ja Kaari, Sports Academy Iso Omena, William K. Sello sekä Vltavan alakerta.
Tiistaina 20.4. avautuvat Jyvänen Martinlaakso ja Kappelin kahvila, keskiviikkona Sailor´s ja perjantaina Rotterdam Kampissa ja Fredde´s Triplassa.
Tarkat aukioloaikatiedot löytyvät osoitteesta raflaamo.fi

Pääkaupunkiseudulla toimivan HOK-Elannon ravintoloista parikymmentä siirtyy take away -myyntiin ja loput sulkeutuvat. Koronatartuntojen hillitsemiseksi annetun määräyksen mukaisesti ravintoloissa alkaa 8.3. kolmen viikon sulkutila niillä alueilla, jotka ovat viruksen kiihtymis- tai leviämisvaiheessa.

HOK-Elanto sulkee suurimman osan ravintoloistaan kolmeksi viikoksi. Auki jäävistä ravintoloista myydään ravintola-annoksia kotiin kuljetettuina Woltin, Foodoran sekä Syökotona.fi-palvelun kautta. Kaikille niille työntekijöille, joita sulku koskettaa, tarjotaan töitä HOK-Elannon kaupan alan toimipaikoista, eikä ketään lomauteta.

– Olemme eri toimialoilla toimivana yrityksenä varsin onnekkaita, että pystymme tarjoamaan ravintoloidemme ammattilaisille kaupan puolelta töitä ja turvaamaan työntekijöidemme toimeentulon. Ravintola-alalla on nyt todella paljon huolta ja sumea näkymä.  Ala tarvitsee toivoa, tukea ja tulevaisuudennäkymiä, kertoo toimialajohtaja Henriikka Puolanne HOK-Elannolta.

– Me teemme kaikkemme, että löydämme näille asiakaspalvelun ammattilaisille töitä muista yksiköistämme. Työntekijöidemme joustavuus ja heittäytymiskyky on puolestaan ollut uskomattoman hienoa. Moni on sanonut, että nyt on näkymää ainakin seuraavaksi kolmeksi viikoksi. Koronan rajut vaikutukset ravintola-alalle ovat luoneet koko vuoden epävarmuutta, kertoo HR-päällikkö Satu Vennala HOK-Elannosta.

Ravintolatyöntekijät ovat auttaneet kaupan puolella joustavasti keväästä lähtien

Viime kevään poikkeustilan iskiessä HOK-Elanto siirsi kertarysäyksellä lähes 800 ravintola-alan ammattilaista kaupan puolelle ja turvasi työntekijöiden toimeentulon ja pääkaupunkiseudun asukkaiden ruokahuollon. Ketään ei tarvinnut lomauttaa. Epävarmana vuonna satakunta heistä on halunnut jäädä pysyvästi kauppaan töihin.

Ravintola-alan rajoitusten kiristyessä, aukioloaikojen lyhentyessä ja koronavirustartuntojen kasvaessa ravintoloiden myynti on laskenut elokuusta alkaen. Viime syksyn aikana noin 200 ravintola-alan ammattilaista on siirtynyt joko kokonaan tai osittain kauppoihin ja lisäksi monet muut ovat vaihtaneet lennossa paikkaa ravintoloiden välillä.

Nyt noin 300 ravintola-alan ammattilaista siirtyy Prismoihin, S-marketteihin ja Alepoihin myymälätyöskentelyyn ja ruoan verkkokaupan keräilyyn. Räjähdysmäisesti kasvava ruoan verkkokauppa vaatii lisää työvoimaa. Noin 100 työntekijää jää palvelemaan auki olevia ravintoloita, joista annoksia voi tilata kotiin.

Palapelissä pyritään sovittamaan yhteen työntekijöiden toiveet, osaaminen, työtunnit, työmatkat ja myymälöiden tarpeet.

Vuoropäällikkönä toimiva Sanna Ekholm lähtee tällä viikolla töihin Prisma Itäkeskukseen ravintola Stone’sin sijaan. Marketkaupan työt tulivat jo viime keväänä tutuksi hänelle ja sadoille HOK-Elannon ravintolatyöntekijöille.

– Keväällä otin kaupan puolelle siirtymisen vaihteluna. Ravintolassa asiakaskohtaamiset ovat kuitenkin työn suola, jota jää kaipaamaan. Osa meistä on kuluneena vuonna tehnyt puolet kaupassa ja puolet ravintolassa tarpeen mukaan. On silti onnekas olo, että on työnantaja, joka pystyy tarjoamaan tällaisessakin tilanteessa töitä eikä ravintolasulun vuoksi jää tyhjän päälle, Ekholm sanoo.

HOK-Elannon ravintolat tarjoavat ravintola-annoksia kotiin kuljetettuina

 

Seuraavat ravintolat tarjoavat ruoan ulosmyyntiä:

Lisäksi seuraavat ravintolat toimivat virtuaalikeittiöinä ja suosikkiannoksia voi tilata Woltin ja Foodoran kautta:

Osassa HOK-Elannon ravintoloita on ollut perinteenä huomioida uskollisia kanta-asiakkaita pikkujouluilla.
– Koronarajoitusten takia joudumme valitettavasti perumaan kanta-asiakastilaisuudet tältä vuodelta. Sen sijaan lahjoitamme tilaisuuksiin varatun summan, 10 000 euroa, meille tärkeään asiaan: MIELI ry:n Kriisipuhelimeen. Toivomme, että kaikki saisivat viettää tänä vuonna turvallista joulua, aluejohtaja Satu Rytkönen toteaa.

Kriisipuhelin tarjoaa keskusteluapua akuutissa avun tarpeessa ja kriisissä oleville ja heidän läheisilleen. Päivystäjä auttaa soittajaa pohtimaan keinoja oman tilanteen helpottamiseksi, omien voimavarojen löytämiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi.

Kriisipuhelimen periaatteet ovat nimettömyys, kunnioitus ja arvostava kohtaaminen sekä luottamus. Keskustelun keskiössä kriisi, jota käsitellään lähtökohtaisesti yhdessä puhelinkeskustelussa. Valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111

Rekrytointiteko voi olla mikä tahansa edellisten 12 kk aikana tehty teko, jolla on rekrytoinnin keinoin saatu suoraan tai välillisesti aikaan myönteisiä vaikutuksia yksilöiden, yhteisöjen tai yhteiskunnan kannalta.

800 ravintola-alan ammattilaista työllistyi kauppaan

Kun koronan aiheuttamat poikkeustoimet sulkivat ravintolat keväällä, tarve ravintola-alan työntekijöille väheni dramaattisesti samalla kun kauppojen asiakasmäärät kasvoivat. Kun työt ravintoloissa olivat loppumassa, tarjosi HOK-Elanto parin vuorokauden sisällä ravintola-ammattilaisilleen mahdollisuuden siirtyä kaupan alalle turvaamaan asiakkaiden ruokahuoltoa.

– Tavoitteena oli, ettei yhtäkään HOK-Elannon ravintolatyöntekijää tarvitsisi lomauttaa, mihin mahtavalla yhteistyöoperaatiolla päästiinkin. Monialayrityksessä tämä oli onneksi mahdollista, HOK-Elannon ravintolatoimialan johtaja Henriikka Puolanne toteaa.

HOK-Elannon henkilökunta niin kaupoissa kuin ravintoloissa suhtautui asiaan positiivisesti. Muutama ravintolatyöntekijä jäi pysyvästikin kaupan puolelle töihin. Keväällä nopeasti käyttöön otettu ja hyväksi havaittu toimintamalli on Puolanteen mukaan käyttökelpoinen tulevaisuudessakin ja sitä on jo hieman muokattuna tänä syksynä käytettykin epidemiatilanteen kiihdyttyä.

Konkreettisia tuloksia kahdessa vuorokaudessa

Rekrygaalan tuomariston arvion mukaan HOK-Elannon teko osoitti ketterää toimintaa kriisitilanteessa sekä harvinaislaatuista muutosvalmiutta ja aitoa huolenpitoa omista työntekijöistä.
– Nopea toiminta teki vaikutuksen ja tuotti konkreettisia tuloksia. Kahdessa vuorokaudessa ei yleensä muuteta näin monen ihmisen tilannetta parempaan, tuomariston puheenjohtaja Juha Toivola arvioi.

Vuoden rekrytointiteko palkittiin kolmatta kertaa, tällä kertaa virtuaalisesti, järjestetyssä Rekrygaalassa 5.11.2020. Gaalassa palkittiin myös paras rekrytointikampanja, vuoden rekrytoija sekä alan kehittäjä. Rekrygaalan järjestää Duunitori, yhteistyökumppaneinaan Henkilöstöjohdon ryhmä Henry, Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL, HR-viesti sekä työ- ja elinkeinoministeriö.