Viisi viikkoa kestänyt myymäläremontti valmistui aikataulussaan, ja marketpäällikkö Petteri Lehtimäki kiittelee remonttiryhmää sujuvasti sujuneesta uudistuksesta. 

– Isoin työ tehtiin myymälän hevi- ja panimojuomaosastoilla. Heviosaston uusi avarampi kokonaisuus mahdollistaa satokausituotteiden näyttävät esillepanot, ja panimojuomaosastolla sesongin erikoisuudet ja pienpanimotuotteet pääsevät paremmin esille, marketpäällikkö Petteri Lehtimäki kertoo. 

Lehtimäen mukaan myymäläuudistus oli odotettu, ja nostaa S-market Herttoniemen uudelle tasolle. Näkyvän miljöömuutoksen lisäksi Herttoniemeen tuotiin uudistuksen yhteydessä Itsudemon sushipiste, ja Ruokatorin tarjonta päivittyi entistä monipuolisemmaksi kokonaisuudeksi. Myymälästä löytyy lisäksi salaattibaari, appelsiinimehukone, tapas-lautaset & myymälässä valmistetut napolilaiset pizzat. 

Valikoimatyö asiakkaiden kanssa jatkuu 

Myymäläuudistuksen yhtenä osa-alueena on valikoimatyön edistäminen yhdessä asiakkaiden kanssa. Lehtimäen mukaan tavoitteena on tehdä S-market Herttoniemen valikoimasta alueen osuvin. 

– Vuodenvaihteessa lanseerattu Sinuntoive.fi-alusta on ollut valikoimatyössä ratkaisevassa roolissa. Asiakkaiden on helppo antaa tuotetoiveita, ja me pysymme pulssilla siitä, mitä tuotteita asiakkaamme haluavat myymälään. Hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa jatkuu remontin valmistuttua, Lehtimäki summaa. 

Kylmälaitteiden tuottama lauhdelämpö hyötykäyttöön 

Näkyvän myymäläuudistuksen lisäksi myös myymälän kylmälaitteet uusittiin. Myymälän uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineena ympäristöystävällistä hiilidioksidia, ja parantaa samalla myymälän energiatehokkuutta.  

– Myymälän käyttämä sähkö on päästötöntä, valaistus toteutetaan LED-valaisimilla ja kylmälaitoksen käyttämä kylmäaine on ympäristöystävällisempi vanhaan verrattuna. Tehdyt toimenpiteet ovat merkittäviä, ja tukevat kaupparyhmän matkaa kohti hiilinegatiivisuutta, HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki kertoo.   

Kylmäainevuotojen aiheuttamien päästöjen osuus HOK-Elannon kokonaispäästöistä oli vuonna 2020 lähes 70 %. Tähän mennessä yli puoleen myymäläverkostosta kylmäaineeksi on vaihdettu ympäristön kannalta parempi hiilidioksidi, ja sen myötä voidaan laskea saavutetun 7000-kertainen päästövähennys. 

– Päästövähennys syntyy, koska kylmäainetäytöt ovat uusissa laitteissa lähes puolet pienempiä ja kylmäaineena käytettävän hiilidioksidin GWP-arvo on 1, kun aiemmin tyypillisesti käytetyn R404:n vastaava luku on 3922, Kattilamäki summaa. 

Kylmälaitosuudistuksen myötä S-market Herttoniemen kylmälaitteiden tuottama lauhdelämpö saadaan lisäksi hyödynnettyä kiinteistön lämmityksessä, joka vähentää usein fossiilisilla polttoaineilla tuotetun kaukolämmön tarvetta, ja näin myös lämmityksen aikaansaamat päästöt vähenevät. 

S-market Herttoniemi 

HOK-Elannon S-market-ketjun tämän vuoden 4. uusi myymälä avataan torstaina Espoon Nöykkiöön. Nöykkiön lisäksi aiemmin huhtikuussa avattu S-market Pukinmäki, sekä marraskuussa avatut S-market Torpparinmäki ja Hakaniemi täydentävät ketjun laajaa pääkaupunkiseudun palveluverkostoa. Uusi S-market Nöykkiö on ketjun 63. myymälä HOK-Elannon toimialueella.  

– Lähdemme kehittämään myymälästämme alueen parasta kauppaa. Täysin uusi myymälätila, kattava palvelutarjonta ja S-marketin laaja valikoima tulevat olemaan etunamme. Myös henkilökuntamme on innoissaan, ja hyvästä palvelusta tehdään myymälämme kulmakivi, marketpäällikkö Markus Leinonen kertoo ylpeydellä.  

S-market Nöykkiö työllistää 25 kaupan alan osaajaa, joiden joukossa on sekä työuraansa aloittelevia nuoria, että jo vankan kokemuksen omaavia rautaisia ammattilaisia. 

Valikoimasta alueen osuvin, tiivis yhteistyö nöykkiöläisten kanssa jatkuu 

S-market Nöykkiö on kauan odotettu lisä alueelle, josta S-marketin kokoluokan ruokakauppa on aiemmin puuttunut. Leinosen mukaan nöykkiöläiset halutaan pitää tiiviisti mukana kaupan kehitystyössä myös jatkossa, ja etenkin valikoimasta halutaan muokata alueen osuvin.  

– Tavoitteena on jatkaa aktiivista vuoropuhelua alueen asukkaiden kanssa. Myymälämme valikoimaan voi aidosti vaikuttaa, ja haluamme tehdä siitä aluetta palvelevan. Myös muut palautteet ja toiveet on huomioitu, ja esimerkiksi paljon toivotut sähköautojen latauspisteet tullaan avaamaan myöhemmin tämän vuoden aikana pysäköintitilojen yhteyteen, Leinonen toteaa. 

Kylmälaitteiden lauhdelämpö hyötykäyttöön  

Uudessa S-marketissa myös energiatehokkuus on otettu huomioon. Moderni kylmälaitos käyttää kylmäaineenaan ympäristöystävällistä hiilidioksidia, ja kylmälaitteiden tuottamaa lauhdelämpöä hyödynnetään osana myymälän lämmitystä, joka vähentää usein fossiilisilla polttoaineilla tuotetun kaukolämmön tarvetta, ja näin myös lämmityksen aikaansaamat päästöt vähenevät. 

– Myymälän käyttämä sähkö on päästötöntä, valaistus toteutetaan LED-valaisimilla ja kylmälaitoksen kylmäaine on ympäristöystävällistä. Myymälässä tehdyt toimenpiteet ovat merkittäviä, ja tukevat kaupparyhmän matkaa kohti hiilinegatiivisuutta, Leinonen kertoo.    

S-market Nöykkiö 

 

”Elannon tavaratalona” tunnettu Siltasaarenkatu 10:ssä sijaitseva tavaratalo myytiin vuonna 2016 kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopille. Tavaratalon saneeraus aloitettiin vuonna 2019, ja uusi toimistotiloista, ravintoloista ja kivijalkamyymälöistä koostuva kokonaisuus valmistuu vuoden 2021 aikana. HOK-Elanto jatkaa tiloissa vuokralaisena, ja laajentaa kantakaupungin palveluverkostoa uudella S-marketilla ja Emotion-ketjun myymälällä. 

– Hakaniemellä on iso rooli HOK-Elannon historiassa, ja on ilo palata perinteiseen liiketilaan upouusilla myymälöillä. S-market vastaa kantakaupungin kysyntään uuden konseptin myymälällä, jossa muun muassa Kallion alueella korostuva vegevalikoima on monipuolinen. Emotionilla vahvistamme kantakaupungin kivijalkaverkostoa, ja tuomme monipuolisilla palveluilla täydentyvän kauneuden ja kosmetiikan erikoisliikkeen Hakaniemeen, toimialajohtaja Kimmo Nikula summaa 

Palvelevin lähikauppa osuvimmalla valikoimalla

S-market Hakaniemen uusi marketpäällikkö Meri-Johanna Merilaid kuvailee uutta yksikköään palvelevaksi lähikaupaksi, ja odottaa tiiminsä kanssa innolla yhteistyötä lähiseudun asukkaiden kanssa. 

– Tavoitteena on olla jokaisen hakaniemeläisen ja kalliolaisen luottopakki arjessa ja juhlassa. Myymälä on iso, mikä mahdollistaa myös laajan tuotevalikoiman. Myymälää suunnitellessa olemme ottaneet huomioon alueen kysynnän vege- ja vegaanisille tuotteille sekä nopean syömisen eväille. Myymälän valikoimakehityksessä aloitetaan nyt toinen erä, ja valikoimaa hiotaan entistä osuvammaksi yhdessä asiakkaiden kanssa. Laittakaa omia tuotetoiveita tulemaan, Merilaid kehottaa. 

S-market Hakaniemen palvelutarjontaan kuuluu monipuolinen Ruokatori, salaattibaari, Fazerin jauholeipomo, Itsudemon sushipiste, Beijing8-dumplingit ja appelsiinimehukone. Vuoden 2021 aikana kiinteistöön avataan pysäköintihalli asiakaspysäköintiä varten. 

Kosmetiikkaa ja konsultoivaa palvelua

HOK-Elannon Emotion-ketjun 13. myymälä avataan keskelle odotettua pikkujoulukautta. Juhlameikkien ja glitterin lisäksi myymälä tarjoaa tuotteita ja asiantuntevaa opastusta koko kehon hyvinvointiin. 

– Meillä työskentelee lisäkseni viisi muuta ammattilaista asiakkaiden monenlaisia kysymyksiä ratkomassa. Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydämme ratkaisun, joka sopii sekä asiakkaan iho- ja hiustyypille, mutta myös hänen kukkarolleen, myymäläpäällikkö Kirsi Tavikainen lupaa. 

Avara Emotion Hakaniemi tarjoaa asiakkaille asiantuntemuksen lisäksi myös meikkauspalveluita koronatilanteen sallimissa rajoissa. Kampaamopalveluita tiloissa tarjoaa yhteistyökumppani Salon Klipsi.  

S-market Hakaniemi 

Aukioloajat: ma-la 7–23, su 9–23 

Myymälän palveluita: Ruokatori, salaattibaari, Fazerin jauholeipomo, Itsudemon sushipiste, Beijing8-dumplingit, tuorepuristettu appelsiinimehu & pysäköintihalli (pysäköintitila valmistuu 2021 aikana). 

Myymälän valikoimaan voi vaikuttaa sinuntoive.fi-palvelussa.

Emotion Hakaniemi 

Aukioloajat ma-pe 9-20, la 10-18 ja su 12-17. 

Avajaisviikonloppuna to-su 18.-21.11.:

Tuusulanväylän kupeessa sijaitseva S-market Torpparinmäki on kasvanut pitkän myymäläremontin aikana ulkokuorestaan ulos, palvelutarjontaa on laajennettu ja valikoimaa hiottu osuvammaksi. Marketpäällikkö Jessica Millner iloitsee uudistuksen valmistumista, ja odottaa tiiminsä kanssa innolla avausta.

– Me Torpparinmäessä arvostamme aktiivista ja iloista työotetta, kaveria autetaan ja työt tehdään hymyssä suin. Tätä työtä päästään taas jatkamaan, kun myymäläuudistus saadaan maaliin. Remontti oli todella massiivinen, ja lopputulosta kannattaa tulla ihailemaan, Millner summaa.

Uudistuksen keskiössä on vanhan parkkipaikan suuntaan tehty laajennus. Ulkoseinää siirrettiin, ja myymälätila laajeni 300 neliöllä. Laajennuksen myötä myymälän valikoima kasvoi liki kaikissa tuoteryhmissä.

– Entistä laajempaan myymälätilaan mahtuu myös paljon uusia elementtejä. Myymälän Ruokatorilla on kattava valikoima tuoretta lihaa ja kalaa, lounastarjonta täydentyi salaattibaarilla ja kaamosmasennuksen torjuntaan voi hakea vitamiinipommin appelsiinimehukoneesta, Millner kertoo.

Pysäköintitilojen yhteyteen tullaan avaamaan myös ABC-latausverkoston seuraavat latauspisteet. S-market Torpparinmäen latauspisteeseen kuuluu 4 AC-peruslaturia ja 4 DC-teholaturia. Latauspiste avataan asiakaskäyttöön marraskuun aikana.

Kylmälaitteiden lauhdelämpö hyötykäyttöön

Näkyvän myymäläuudistuksen lisäksi myös myymälän kylmälaitteet uusittiin remontin yhteydessä. Myymälän uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineena ympäristöystävällistä hiilidioksidia, ja parantaa samalla myymälän energiatehokkuutta.

– Myymälän käyttämä sähkö on päästötöntä, valaistus toteutetaan LED-valaisimilla ja kylmälaitoksen kylmäaine on ympäristöystävällisempi vanhaan verrattuna. Tehdyt toimenpiteet ovat merkittäviä, ja tukevat kaupparyhmän matkaa kohti hiilinegatiivisuutta, HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki kertoo.

Kylmälaitosuudistuksen myötä S-market Torpparinmäen kylmälaitteiden tuottama lauhdelämpö saadaan jatkossa hyödynnettyä kiinteistön lämmityksessä, joka vähentää usein fossiilisilla polttoaineilla tuotetun kaukolämmön tarvetta, ja näin myös lämmityksen aikaansaamat päästöt vähenevät.

Laaja uudistushanke valmistuu 2022

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön ja Hakaniemeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa.

S-market Torpparinmäki

Kuusi viikkoa kestänyt laaja uudistus muokkasi S-market Mäntsälästä uudenkarhean, entistä avaramman ja energiatehokkaamman ruokakaupan. Uudistuksen yhteydessä myymälää laajennettiin 500 neliöllä, ja palvelutarjontaa parannettiin uusilla palveluilla. 

– Asiakkailta tuli paljon kehitysehdotuksia koskien myymäläuudistustamme, ja ilolla voinkin todeta, että näitä myös toteutettiin kattavasti. Ruokatori uudistettiin täysin, myymälään asennettiin paljon toivotut itsepalvelukassat ja valikoimamme laajeni lähes kaikissa tuoteryhmissä, marketpäällikkö Jari Kauhanen summaa. 

Myymälämiljöön osalta uusi kokonaisuus on aiempaa avarampi, ja mahdollistaa entistä houkuttelevampien esillepanojen kokoamisen. Kauhasen mukaan kasvaneen neliömäärän myötä myös palvelutarjontaa pystyttiin laajentamaan muun muassa Fazerin jauholeipomolla ja Itsudemon sushibarilla.  

Uudistuksen yhteydessä myös ABC-ketjun sähköautojen latauspisteverkosto laajenee Mäntsälään. Myymälän parkkihalliin avataan 8 uutta latauspistettä, 4 AC-peruslaturia ja 4 DC-teholaturia. Latauspisteet avataan asiakaskäyttöön marraskuun aikana. 

Kylmälaitteiden lauhdelämpö hyötykäyttöön 

Näkyvän myymäläuudistuksen lisäksi myös myymälän kylmälaitteet uusittiin remontin yhteydessä. Myymälän uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineena ympäristöystävällistä hiilidioksidia, ja ovelliset kylmälaitteet parantavat myymälän energiatehokkuutta.  

– Myymälän käyttämä sähkö on päästötöntä, valaistus toteutetaan LED-valaisimilla ja kylmälaitoksen kylmäaine on ympäristöystävällisempi vanhaan verrattuna. Tehdyt toimenpiteet ovat merkittäviä, ja tukevat kaupparyhmän matkaa kohti hiilinegatiivisuutta, HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki kertoo.   

Kylmälaitosuudistuksen myötä S-market Mäntsälän kylmälaitteiden tuottama lauhdelämpö saadaan jatkossa hyödynnettyä kiinteistön lämmityksessä, joka vähentää usein fossiilisilla polttoaineilla tuotetun kaukolämmön tarvetta, ja näin myös lämmityksen aikaansaamat päästöt vähenevät. 

Laaja uudistushanke valmistuu 2022   

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.   

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa. 

S-market Mäntsälä 

S-market Herttoniemessä alkaa 25.10.2021 viisi viikkoa kestävä myymäläuudistus, jonka ajaksi myymälä suljetaan. Laaja uudistustyö valmistuu torstaina 2.12.2021. 

– Isoin työ tullaan tekemään hevi- ja panimojuomaosastoilla. Heviosaston uusi avarampi kokonaisuus mahdollistaa satokausituotteiden näyttävät esillepanot, ja panimojuomaosastolla sesongin erikoisuudet ja pienpanimotuotteet pääsevät paremmin esille, marketpäällikkö Petteri Lehtimäki kertoo. 

Lehtimäen mukaan myymäläuudistus on odotettu, ja nostaa S-market Herttoniemen uudelle tasolle. Myymäläuudistuksen yhtenä osa-alueena on valikoiman räätälöinti vastaamaan paremmin alueen kysyntään. Valikoimatyötä tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa, ja tavoitteena on muokata S-market Herttoniemen valikoimasta alueen osuvin. 

– Vuodenvaihteessa lanseerattu Sinuntoive.fi-alusta on ollut valikoimatyössä ratkaisevassa roolissa. Asiakkaiden on helppo antaa tuotetoiveita, ja me pysymme pulssilla siitä, mitä tuotteita asiakkaamme haluavat myymälään. Hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa jatkuu myös remontin valmistuttua, Lehtimäki summaa. 

Kylmälaitteiden tuottama lauhdelämpö hyötykäyttöön 

Näkyvän myymäläuudistuksen lisäksi myös myymälän kylmälaitteet uusitaan. Myymälän uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineena ympäristöystävällistä hiilidioksidia, ja parantaa samalla myymälän energiatehokkuutta

– Myymälän käyttämä sähkö on päästötöntä, valaistus toteutetaan LED-valaisimilla ja kylmälaitoksen käyttämä kylmäaine on ympäristöystävällisempi vanhaan verrattuna. Tehdyt toimenpiteet ovat merkittäviä, ja tukevat kaupparyhmän matkaa kohti hiilinegatiivisuutta, HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki kertoo.   

Kylmäainevuotojen aiheuttamien päästöjen osuus HOK-Elannon kokonaispäästöistä oli vuonna 2020 lähes 70 %. Tähän mennessä yli puoleen myymäläverkostosta kylmäaineeksi on vaihdettu ympäristön kannalta parempi hiilidioksidi, ja sen myötä voidaan laskea saavutetun 7000-kertainen päästövähennys. 

– Päästövähennys syntyy, koska kylmäainetäytöt ovat uusissa laitteissa lähes puolet pienempiä ja kylmäaineena käytettävän hiilidioksidin GWP-arvo on 1, kun aiemmin tyypillisesti käytetyn R404:n vastaava luku on 3922, Kattilamäki summaa. 

Kylmälaitosuudistuksen myötä S-market Herttoniemen kylmälaitteiden tuottama lauhdelämpö saadaan lisäksi hyödynnettyä kiinteistön lämmityksessä, joka vähentää usein fossiilisilla polttoaineilla tuotetun kaukolämmön tarvetta, ja näin myös lämmityksen aikaansaamat päästöt vähenevät. 

Ruoan verkkokauppa ja laaja verkosto palvelevat uudistuksen ajan normaalisti 

S-market Herttoniemen uudistuksen aikana HOK-Elannon lähimmät palvelevat yksiköt ovat Prisma Hertsi (avoinna ma-su klo 6–24), Alepa Herttoniemi (avoinna 24/7) ja S-market Laajasalo (ma-la 6.30–23, su 8–23). Ruoan verkkokaupan kotiinkuljetus onnistuu kaikista HOK-Elannon ketjuista (Alepa, S-market, Prisma & Food Market Herkku) Herttoniemen alueelle. 

S-market Herttoniemi 

S-market Jokelan marketpäällikkö Mika Koskisen mukaan myymäläuudistus oli odotettu, ja torstaina 30.9.2021 valmistunut uudistus saatiin vietyä maaliin ongelmitta. 

– Myymäläuudistuksessa myymälän visuaalinen ilme päivitettiin vastaamaan uutta konseptia, ja palvelutarjonta täydentyi paljon toivotuilla pikakassoilla ja appelsiinimehukoneella. Uudistus toteutettiin myymälän palvellessa samaan aikaan liki normaalisti, kiitos sujuvasta yhteistyöstä asiakkaillemme, remonttiryhmälle ja henkilökunnallemme, Koskinen summaa. 

Näkyvän miljöömuutoksen ohella uudistuksen keskiössä on entistä osuvampi valikoima. Koskisen mukaan myymälän valikoimaa on hiottu vastaamaan paremmin paikalliseen kysyntään. 

Uudistuksen myötä asiakkaiden tuotetoiveet saadaan paremmin esille, ja kannustan kaikkia osallistumaan valikoimatyöhön. Laaja perusvalikoima täydentyy asiakkaiden täydentävillä tuotetoiveilla, ja näin valikoimasta saadaan alueen osuvin. Hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa jatkuu, ja esimerkiksi loppuvuoden sesonkituotteita kannattaa alkaa jo nyt toivomaan, Koskinen kertoo.  

Omia tuotetoiveita voi tehdä erillisen sinuntoive.fi -verkkosivun kautta. Palvelu on käytössä kaikissa HOK-Elannon S-marketeissa.  

S-market-ketjun laaja uudistushanke loppusuoralla 

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi 2020, ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Vuoden 2021 viimeisenä myymälänä uudistetaan S-market Herttoniemi.  

Uudistusten onnistumisesta kertoo remontoitujen yksiköiden merkittävän myynninkehityksen lisäksi myös kasvanut asiakastyytyväisyys. S-marketien onnistunut tasoloikka valikoima- ja tarjoamamielikuvan kasvattamisessa, valikoimien räätälöinti sekä Ruokatorien ja heviosastojen kehitys on askel oikeaan suuntaan. Asiakkaiden antamat palautteet myymälän inspiroimista asiakaskäynneistä, parantuneesta vuoropuhelusta sekä valikoimien osuvuudesta kertovat uudistusten onnistumisesta.   

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa. 

S-market Jokela 

Osulankuja 5, 05400 Jokela 

ma-la 7-22, su 9-22 

www.sinuntoive.fi 

 

Uudistunut S-market Pitäjänmäki avaa ovet mittavan myymäläuudistuksen valmistuessa torstaina 16.9. klo 10. Myymäläuudistus on yksi S-market-ketjun uudistuskierroksen isoimmista kokonaisuuksista, jossa näkyvän miljöömuutoksen ja palvelutarjonnan kehityksen ohella myös myymälän energiatehokkuudessa tehtiin iso uudistus. 

– Myymälän uusien lisäneliöiden myötä heviosastosta saatiin todella avara kokonaisuus, ja myymälän palvelutarjontaa pystyttiin laajentamaan. Uusina palveluina tuomme myymälään Itsudemon sushibuffetin ja appelsiinimehukoneen. Valikoiman osalta panimojuomaosaston valikoima kasvoi reilusti, ja juustojen tarjonnasta saatiin hulppea kokonaisuus, S-market Pitäjänmäen marketpäällikkö Kari Bruun kertoo. 

Bruunin mukaan myymäläuudistuksen myötä liki jokaisen tuoteryhmän valikoimaa pystyttiin kasvattamaan, ja asiakkaiden tuotetoiveita pystytään toteuttamaan entistä paremmin. Myymälän laajennus pystyttiin toteuttamaan Alkon siirryttyä kiinteistössä toiseen liiketilaan.  

– Toivotan kaikki tervetulleeksi tutustumaan uudistettuun S-market Pitäjänmäkeen. Pysäköintitilaa löytyy myymälän kattoparkista, ja myös julkisilla liikkuvien on helppo asioida meillä. Työmatkaajien evästarpeet on huomioitu muun muassa laajalla paistopiste- ja valmisruokavalikoimalla, ja myymälän Ruokatorilta löytyy myös lämpimiä vaihtoehtoja, Bruun summaa.  

Elintarvikkeet viilenevät entistä energiatehokkaammin  

Uudistuksen yhteydessä S-market Pitäjänmäen kylmälaitteet päivitettiin uusiin, ja myymälän kylmälaitos vaihdettiin kylmäaineenaan ympäristöystävällisempää hiilidioksidia käyttävään kylmälaitokseen. Uuden kylmälaiteratkaisun myötä kylmälaitteiden tuottama lämpö voidaan hyödyntää yhä paremmin myymälän ja kiinteistön lämmityksessä, mikä vähentää fossiilisilla polttoaineilla tuotetun kaukolämmön tarvetta. 

HOK-Elannossa on käynnissä kymmenien miljoonien investointi, jossa uudistetaan kaikkien marketien kylmälaitokset ja kylmäaineet pääkaupunkiseudun S-marketeissa, Prismoissa, Alepoissa ja Food Market Herkuissa. Mittavassa 211 toimipaikan muutostyössä on edetty suunniteltua aikataulua nopeammin ja jo nyt yli puolet kaikista kylmälaitoksista on uudistettu.   

Laaja uudistushanke valmistuu 2022 

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita. 

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa. 

 

S-market Pitäjänmäki  

Takomotie 33, 00380 Helsinki  

ma-la 7–22, su 9–22  

www.sinuntoive.fi 

S-market Jokelan marketpäällikkö Mika Koskinen odottaa tiiminsä kanssa innolla alkavaa myymäläuudistusta. Vuosien 2019–2020 aikana HOK-Elannon S-market-ketjussa on uudistettu yhteensä 47 myymälää, ja työ saadaan valmiiksi vuoden 2022 aikana. Maanantaina 13.9. alkava S-market Jokelan uudistus valmistuu 30.9.

– Myymäläuudistuksessa myymälän visuaalinen ilme päivitetään vastaamaan uutta konseptia, ja palvelutarjonta täydentyy paljon toivotuilla pikakassoilla ja appelsiinimehukoneella. Kun läheinen Tuusulan S-market Hyrylä uudistettiin, alkoi meidänkin asiakkaiden keskuudessa sadella toiveita uudistusta kohtaan, ilolla voinkin todeta, että toivottu myymäläuudistus saadaan nyt käyntiin, Koskinen summaa.

Kohti alueen osuvinta valikoimaa, hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa jatkuu

S-market Jokelaa ei suljeta uudistuksen ajaksi, vaan myymäläuudistus toteutetaan sektoreittain. Koskisen mukaan isoin työ tehdään heviosastolla, joka kokee täydellisen uudistuksen.

S-market Jokelan myymäläuudistuksessa myyntipinta-ala pysyy samana, mutta myymälän valikoima tulee täsmentymään. Alkuvuodesta 2021 lanseeratun sinuntoive.fi-palvelun avulla S-marketien asiakkaat voivat toivoa omia suosikkitoiveitaan myymälöiden valikoimaan.

– Palvelun ideana on kerätä asiakkaiden toiveita, ja täydentää niillä valikoimaamme. Tuotetoiveiden tavoitteena on tehdä S-market Jokelan valikoimasta alueen osuvin, ja tässä hyvä yhteistyö asiakkaidemme kanssa on tärkeää. Alkoholittomat oluet, kauravalmisteet ja vegetuotteet ovat nyt korostuneet asiakkaidemme toiveissa. Myös sesonkeihin liittyviä tuotteita ja uutuuksia toivotaan paljon, Koskinen kertoo.

Laaja uudistushanke valmistuu 2022

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa.

S-market Jokela

Osulankuja 5, 05400 Jokela

ma-la 7-22, su 9-22

S-market Jokelan uudistus valmistuu 30.9.2021

www.sinuntoive.fi

15 vuotta mäntsäläläisiä Keskuskatu 1:ssä palvellut S-market uudistuu lähiviikkoina.
– Myymälää aletaan remontoida jo maanantaina 30. elokuuta, mutta varsinaiset isot muutokset käynnistyvät 18.9., jolloin myymälä joudutaan ikävä kyllä sulkemaan lähes kuudeksi viikoksi, marketpäällikkö Jari Kauhanen valottaa aikataulua. 

Ruokatori uudistuu täysin ja myymälään asennetaan asiakkaiden toivomat itsepalvelukassat.
– Asiakkaiden toiveita on kuunneltu aiempaakin tarkemmin ja valikoimat laajenevat lähes kaikissa tuoteryhmissä. Saamme Fazer-leipomon, Itsudemon sushibaarin, Beijing8-dumplingit ja monipuolisen panimojuomaosaston erikoisoluineen, Kauhanen kertoo.

Tavoitteena energiatehokkuus

Myymälä avataan täysin uudistuneena torstaina 28. lokakuuta. Raikkaan tyylikkään ulkoasun ja monipuolisempien valikoimien lisäksi S-marketin uudistuksella tavoitellaan ympäristöhyötyjä. Myymäläpinta-ala kasvaa noin 500 neliömetrillä, myymäläkalusteet uusitaan, kylmälaitteet vaihdetaan energiatehokkaiksi hiilidioksidilaitteiksi ja ne varustetaan ovilla. Jatkossa kylmälaitteiston tuottama hukkalämpö kerätään talteen ja käytetään myymälän lämmittämiseen. 

Remontin yhteydessä parkkihallin tulee myös neljä AC- ja neljä DC -latauspistettä sähköautoille. 

S-market Mäntsälän verkkokauppa keskeytyy remontin ajaksi. Viimeinen tilausten toimituspäivä on 4.9. Uudelleen toimitukset käynnistyvät 1. marraskuuta. Remonttisulun ajan mäntsäläläiset voivat tilata ruoat kotiin Prisma Hyvinkäältä.

Laaja uudistushanke valmistuu 2022   

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.   

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa.