Täysin uudenlainen kebabbuffet saapui S-market Rediin. Kebabkioskissa myydään valmista, ravintolatasoista kebabia helposti kauppareissulla mukaan otettavaksi ja nopeasti syötäväksi.

Kebabkioskista löytyy vaihtoehtoja niin vegaaneille kuin lihansyöjillekin. Tarjolla on kasvis-, kana-, kana-nauta- sekä nautavaihtoehdot. Lisukkeista löytyy niin ristikkoperunoita kuin basmatiriisiäkin. Kebabin kruunaa perinteinen kebabkastike, ja tarjolla on kastikevaihtoehto niin tulisuudesta pitävälle kuin miedompien makujen ystäville. Kebabin rinnalle voi vielä valita kylmiä lisukkeita kuten tsatsikia, coleslawta, tulista tomaattisalsaa tai pitaleipää. Kebabia ja lisukkeita myydään kilohintaan 19,90 € / kg.

– Kebab on ollut suomalaisten suosiossa jo pitkään ja trendi sen kuin kasvaa. Samaan aikaan myös valmisruokien ostaminen on kasvanut etenkin sinkku- ja dinkkutalousten lisääntyessä. Kebabkioski on näiden molempien ilmiöiden lopputulema. Jatkossa valmista ja herkullista kebabia voi ostaa mukaan kauppareissun yhteydessä, kertoo HOK-Elannon Head of Development and Design Anne-Maria Mikkonen.

Kebabkioskia pilotoidaan ensin S-market Redissä, jonka jälkeen pilotin on tarkoitus laajentua Prismaan.

– Olemme innoissamme pilotista, ja itse uskomme konseptin toimivuuteen. Haluamme pilotin myötä testata, mitkä maut maistuvat asiakkaillemme. Etenkin vegaanisen kebabin toimivuutta seuraamme mielenkiinnolla. Kuulemme mielellämme asiakkailtamme palautetta, jotta voimme kehittää konseptia entistä paremmaksi, kertoo Mikkonen.

Ravintolatasoinen ruoka yhdistyy helpon ostamisen kanssa 

Kebabkioskin lisäksi HOK-Elannon ruokakaupoista löytyy siipibuffet, Siipiyhtiö, jossa tarjolla on erimakuisia siipiä, lisukkeita sekä dippejä. Sekä kebabkioski että Siipiyhtiö kuuluvat HOK-Elannon ruoan kehitystiimin kehittämään Ruokayhtiö-konseptiin, jossa yhdistetään ravintolatasoiset maut helpon ostamisen kanssa. Sekä siipiä että kebabia voi ostaa kauppareissun yhteydessä myymälästä sijaitsevasta buffetista.

– Suomalaiset ovat buffetkansaa. Buffeteissa viehättää se, että saat ottaa juuri haluamasi määrän ruokaa pieneen tai isoon nälkään. Lisäksi voit yhdistellä makuja ja ruokia oman mielesi mukaan. Kuitenkaan herkullisuudesta ei haluta tinkiä, ja sen takia haluamme tarjota vain ravintolatasoista ruokaa, kertoo Mikkonen.

Kolme vuotta sitten HOK-Elannon ruokakauppoihin lanseerattu Siipiyhtiö-siipibuffet on noussut asiakkaiden suosioon. Tällä hetkellä yhdeksästä myymälästä löytyvä buffet laajenee suosion myötä yhteentoista uuteen myymälään vuoden 2024 aikana. Ensimmäisenä Siipiyhtiö laajenee Prisma Itäkeskukseen 20. helmikuuta ja S-market Sokokselle seuraavan viikon aikana. Tämän jälkeen siipibuffet rantautuu noin yhteen uuteen myymälään per kuukausi. 

– Heti lanseerauksesta alkaen Siipiyhtiö on otettu erittäin hyvin vastaan. Haluamme tuoda siivet sekä rapeat kanapalat yhä useamman asiakkaan saataville ja laajennammekin nyt vauhdilla Siipiyhtiön verkostoa. Tuomme Siipiyhtiön tämän vuoden aikana kattavasti tarjolle eri puolille pääkaupunkiseutua, sanoo HOK-Elannon Head of Design and Development Anne-Maria Mikkonen. 

Vuoden 2024 aikana Siipiyhtiö laajenee Prisma Itäkeskukseen, S-market Sokokselle, Prisma Iso Omenaan, S-market Konalaan, S-market Koivuhakaan, Food Market Herkkuun, Prisma Lippulaivaan, S-market Itäkeskukseen, Prisma Järvenpäähän, S-market Columbukseen sekä Prisma Jumboon. Siipiyhtiö löytyy tällä hetkellä jo valmiiksi Prisma Kaaresta, S-market Klaukkalasta, S-market Redistä, Prisma Hyvinkäästä, S-market Porttipuistosta, Prisma Triplasta sekä S-market Tapiolasta. 

Siipiyhtiö kehitettiin vastaamaan siipien ja kanan kasvaneeseen suosioon 

Siipiyhtiö on HOK-Elannon ruoan kehitystiimin kehittämä konsepti, jossa ravintolatasoiset, kotimaisesta kanasta valmistetut siivet eli wingsit sekä rapeat kanapalat on tuotu ruokakauppaan helposti asiakkaiden saataville. Siivet valmistetaan joko uunissa tai uppopaistamalla paikan päällä myymälässä.  

Siipiyhtiön valikoimasta löytyy erilaisia valmiiksi paistettuja rapeita siipiä, herkullisia kastikkeita sekä makuelämyksen kruunaavia dippejä. Makuina löytyy perinteinen Texas buffalo, hawai’ialainen Huli Huli, karibialainen sweet chili sekä korean hot & sour. Dippivalikoimasta löytyy limemajoneesi, chipotlemajoneesi ja sinihomejuustodippi. Asiakas saa itse annostella siipensä, kastikkeensa sekä lisukkeensa oman maun mukaan. Siivet myydään kilohinnalla 19,40 euroa kilo. 

Ensimmäinen Siipiyhtiö-buffet lanseerattiin Prisma Kaareen vuonna 2021. 

– Siipien ja ylipäänsä kanan suosio on noussut Suomessa viime vuosina. Vastataksemme asiakkaiden kasvavaan toiveeseen kehitimme Siipiyhtiö-konseptin. Siipiyhtiön valmiit, ravintolatasoiset siivet ovat osuneet asiakkaidemme makuhermoon. Siipiä löytyy moneen makuun, ne valmistetaan aina kotimaisesta kanasta paikan päällä ja ne on helppo ottaa mukaan kauppareissulla – siinä uskon olevan Siipiyhtiön suosion salaisuus, summaa Mikkonen. 

 

Pääkaupunkiseudulla toimiva S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto haluaa kiittää menestyksekästä työtä tehneitä hokelantolaisia vuodesta 2023. Henkilöstölle jaetaan tulospalkkiona joulukuun palkanmaksun yhteydessä yhteensä noin kolmen miljoonan euron suuruinen summa. 

– Me HOK-Elannossa haluamme olla palvelualan paras työpaikka ja tarjota asiakkaillemme loistavan asiakaskokemuksen. Henkilöstömme hyvä työ on HOK-Elannon menestyksen tekijä, sillä he ovat tekemässä voittavaa kauppaa ja palvelemassa asiakkaitamme hienolla tiimityöllä. Olen tosi ylpeä hokelantolaisista, ja kiitos hyvästä kuluneesta vuodesta kuuluukin kaikille heille. Sen vuoksi haluamme kiittää hokelantolaisia rahallisesti näin vuoden päätteeksi, HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen kiittää. 

Tulospalkkio maksetaan 15.12. maksuhetkellä työsuhteessa olevalle HOK-Elannon koko –ja osa-aikaiselle henkilöstölle, joilla ei ole henkilökohtaista tulospalkkiomallia. Tulospalkkio maksetaan suhteessa vuoden 2023 tammi-lokakuun aikana tehtyihin työtunteihin. Kokoaikaiselle työntekijälle se tarkoittaa jopa noin 770 euron kokonaissummaa. Palkkion keskiarvo on yli 460 euroa.  

HOK-Elannon ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen yhteistyö asiakkaiden kodintavaroiden kierrättämisen helpottamiseksi saa jatkoa, kun S-marketit Herttoniemi Helsingissä sekä Espoonlahti ja Saunalahti Espoossa saavat omat Boksi-lahjoituspisteensä 18. lokakuuta. Itsepalveluperiaatteella toimiva lahjoituspiste Boksi tarjoaa kätevän tavan lahjoittaa kodin uudelleenkäyttökelpoista tavaraa eteenpäin, vaikka ostosreissun yhteydessä. Viime vuonna Espoon Olarissa toteutetun kierrätyspilotin jälkeen Boksi-lahjoituspisteet ovat saaneet paljon kiitosta ja tyytyväistä palautetta asiakkailta. Konsepti on sittemmin laajentunut myös Helsinkiin Prisma Itäkeskukseen sekä tuoreimpana tulokkaana heinäkuussa Prisma Viikkiin.

– Boksit ovat olleet Prismoissa todella suosittuja ja olen iloinen voidessamme laajentaa vastuullista kierrätystoimintaa myös S-marketeihimme. Tarkoitus on madaltaa ihmisten kynnystä laittaa tarpeeton pientavara kiertoon tuomalla lahjoituspiste arkisen asiointipaikan yhteyteen. Boksien suosiosta kertoo se, että niiden kautta on Prismoissa saatu laadukkaita tavaroita uudelleenkäyttöön keskimäärin 500 kilon edestä joka viikko, kertoo HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen operoimat S-marketeihin tulevat Boksit ovat kooltaan Prismojen parkkihalleissa olevia pienempiä ja ne sijoitetaan myymälöiden sisätiloihin kassa-alueen läheisyyteen. Prismoissa sijaitseviin isoihin Bokseihin voi lahjoittaa perinteisten vaatelahjoitusten lisäksi myös kodin muuta käyttötavaraa, kuten astioita, työkaluja, koriste-esineitä, kirjoja ja urheiluvälineitä. S-markettien pieniin Bokseihin voi lahjoittaa vaatteiden ja kodintekstiilien lisäksi muun muassa kirjoja, leluja sekä muuta ei-särkyvää tavaraa.

Prismojen isojen Boksien lokerot on mitoitettu Prisman ja S-marketin verkkokaupan tilauksissa käytettävien pahvilaatikoiden mukaan, jotta verkkokaupan asiakas voi näppärästi pakata kotoa löytyvät tarpeettomat tavarat pahvilaatikkoon ja lahjoittaa ne Boksiin seuraavalla ostosreissulla. Lahjoitukset S-markettien pienempiin Bokseihin voi jättää esimerkiksi kestokasseissa tai tukevissa muovikasseissa.

Tavoitteena ympäristölle paras mahdollinen ratkaisu

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen tavoitteena on, että tavarat saavat kiertää omana itsenään mahdollisimman pitkään.

– Tavaroiden käytössä pitäminen uuden valmistamisen sijaan on merkittävä luonnonvarojen säästäjä. Kolmen Boksin lahjoitustavaramäärä mahdollistaa vuositasolla 1,3 miljoonan kilon luonnonvarasäästön ja vältetyt CO2-päästöt vastaavat ajokilometreinä 35 kertaa maapallon ympäri ajettua matkaa, kertoo palvelupäällikkö Satu Mäkinen Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksesta.

HOK-Elannon ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen yhteisenä tavoitteena on edistää kiertotaloutta auttamalla kuluttajia löytämään kierrätyspalvelut, tehdä niiden käyttö houkuttelevaksi ja helpoksi sekä kannustaa ihmisiä laittamaan tarpeeton tavara uudelleen käyttöön. Kiertotalouden aktiivinen edistäminen on myös osa S-ryhmän vastuullisuusohjelman tavoitetta tehdä Suomesta kaikille entistä parempi paikka elää.

– Haluamme tuoda Boksien avulla kaupunkilaisten kulkureiteille helpon tavan säilyttää hyvät tavarat käytössä sen sijaan, että ne lojuisivat käyttämättöminä ja tilaa viemässä kotona. Vaikka itselle joku tavara on turha, on se jollekulle toiselle arvokas ja tarpeellinen, sanoo Mäkinen.

Boksi-lahjoituspisteet HOK-Elannon myymälöissä

Boksit ovat avoinna parkkihallien ja kauppakeskusten aukioloaikojen mukaisesti.

Prisma Olari, pysäköintihalli, Komeetankatu 2, 02210 Espoo

Prisma Itäkeskus, parkkihalli, P1-taso, Vanhanlinnantie 1, 00900 Helsinki

Prisma Viikki, pysäköintihalli, Viikintori 3, 00790 HelsinkI

S-market Espoonlahti, Höyrylaivantie 18, 02320 Espoo

 

S-market Saunalahti, Magneettikatu 2, 02230 Espoo

 

S-market Herttoniemi, Hitsaajankatu 16, 00810 Helsinki

 

 

Boksi-lahjoituspisteet – Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy (kierratyskeskus.fi)

HOK-Elanto avaa uuden S-marketin upouuteen kauppakeskus Kivikseen 5.10. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa torstaina ilmapallojen ja ruusujen jakoa, perjantaina kakkukahvit sekä lauantaina kasvomaalauksia ja ilmapallotaikuri. Noin 2 200 neliömetrin kokoinen myymälä on laajan valikoiman myymälä, jossa asiakkaiden toiveet on huomioitu.

– Kivistöön on jo pitkään toivottu S-marketia ja on ilo päästä avaamaan upouusi myymälä. Haluamme huomioida valikoimassamme paikalliset erityistoiveet, ja tuotetoiveita onkin jo otettu valikoimaan noin 150. Valikoimaan on otettu muun muassa eläintenruokia, lastenruokia ja kahveja, joita asiakkaamme ovat toivoneet. Tuotetoiveita voi esittää meille jatkossakin, kertoo S-market Kivistön marketpäällikkö Suvi Niiranen.

S-market Kivistön noin 14 000 tuotteen laajasta valikoimasta löytyy muun muassa Fazerin leipomo sekä salaattibaari. Myymälässä on tarjolla myös Siipiyhtiön paikan päällä suomalaisesta kanasta tehtyjä siipiä sekä täysin uudenlainen Ruokatori, jossa on tuoreen kalan lisäksi tarjolla herkullisia valmiiksi pakattuja valmisruokia.

– Ruokatorien valmisruoan kysyntä on kasvanut, joten halusimme luoda uuden valmisruokiin keskittyvän Ruokatorin. Kyseessä on täysin uudenlainen Ruokatori, jota ei myymälöissämme ole aiemmin nähty. Kivistön asiakas voi valita laadukkaista myymälässä pakatuista valmisruoista omaan tarpeeseen sopivan vaihtoehdon. Joko valmiiksi kootun annoksen kuumana heti syötäväksi tai kylmänä myöhemmin lämmitettäväksi. Valmiiksi pakatut ateriat nopeuttavat myös Ruokatorilla asiointia, sanoo HOK-Elannon S-market-ketjun ryhmäpäällikkö Minna Aravirta.

Myymälän vastuullisuuteen on myös panostettu. S-marketin uusi hiilidioksidia kylmäaineena hyödyntävä kylmälaitos, uudet valaistusratkaisut sekä lauhdelämmön hyödyntäminen varmistavat Kivistöön uudenajan energiatehokkaan myymälän.

Myös Kivistön alueen sähköautojen latausverkosto kasvaa, kun kauppakeskus Kiviksen pysäköintihalliin avautuu ABC-latausasema, jossa on yhteensä 12 latauspistettä. Latausasemalle avautuu kuusi suurteholatauspistettä sekä kuusi peruslatauspistettä. Suurteholatauspisteiden kokonaisteho on 300 kilowattia ja yhden latauspisteen maksimilatausteho on jopa 150 kilowattia. Peruslatauspiteiden maksimilatausteho on 22 kilowattia. Latausasema on käytettävissä kauppakeskuksen pysäköintihallin aukioloaikojen mukaisesti.

S-market Kivistö 

ABC-lataus S-market Kivistö  

HOK-Elanto avaa 65. S-marketinsa 14.9. kauppakeskus Ainoaan Espoon Tapiolaan. Yli 2000-neliöinen laajan valikoiman S-market avataan kesäkuussa suljetun Food Market Herkun paikalle kauppakeskuksen M-kerrokseen. 

– Uusi S-market on odotettu lisä Tapiolan palvelutarjontaan. Avautuvan kaupan laajaa tuotevalikoimaa on räätälöity vahvasti asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi. Uudesta S-marketista löytyy tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin, olipa kyse Ruokatorilta valittavista tuoretuotteista tai vaikkapa helposti mukaan napattavista, ravintolatasoisista take away -annoksista, sanoo S-marketin ketjujohtaja Ari Talso. 

S-market Tapiolan valikoimasta löytyy muun muassa salaattibaari, laaja valikoima myymälässä pakattuja valmiita aterioita, kattava valikoima panimojuomia sekä pientoimittajien leipiä. Myös palveluihin on myymälässä panostettu. S-marketista löytyy Ruokatori, josta saa laadukasta kalaa ja lihaa, Sushi Daily -kioski, jossa on päivittäin tarjolla tuoretta sushia, Siipiyhtiön paikan päällä suomalaisesta kanasta tehtyjä siipiä sekä Mehustamo, jossa asiakas voi valmistaa tuorepuristettua mehua. 

– Myymälä on ulkonäöltään selkeä ja moderni ja olemme panostaneet siihen, että tuotteet on helppo löytää. Myymälän valikoimaan pääsee vaikuttamaan jättämällä meille tuotetoiveita – haluamme palvella paikallisia asiakkaita mahdollisimman hyvin. Olen innoissani, että pääsemme avaamaan Espooseen täysin uuden S-marketin ja toivottamaan asiakkaat tervetulleiksi, iloitsee marketpäällikkö Toni Hamilo 

S-market-ketju kokenut laajan uudistuksen  

S-ryhmän suurimmalla osuuskaupalla HOK-Elannolla on ollut käynnissä laaja monivuotinen hanke, jossa jo lähes kaikki S-market-myymälät ovat kokeneet laajan uudistuksen. Hankkeen keskiössä on ollut tehdä S-marketeista entistäkin laadukkaampia, asiakaslähtöisempiä sekä energiatehokkaita. 

– Uudistuksen yksi merkittävä osa-alue on S-marketien valikoiman räätälöinti vastaamaan paremmin paikallisiin toiveisiin. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta uudistetuista S-marketeista ja haluamme, että myös Tapiolan uusi S-market tulee täyttämään odotukset, Talso sanoo. 

S-market Tapiolassa 

Uudistetun S-market Juvankartanon (Juvankartanontie 33) avajaisia vietetään Espoossa torstaina 7.9. klo 10, kun myymälä avaa ovensa oltuaan kiinni reilu kaksi kuukautta remontin takia.

Remontissa myymälää laajennettiin jopa 500 neliömetrin verran ja valikoimaa kasvatettiin vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Uutena palveluna myymälästä löytyy myös salaattibaari.

– Saimme myymälään noin 500 neliömetriä lisätilaa, jonka voimme hyödyntää asiakkaiden toiveille. Muun muassa salaattibaari oli paljon toivottu lisä, jonka ilolla nyt otimme valikoimaan. Saimme remontin myötä kasvatettua tuotevalikoimaa yli 2000 tuotteella aiemmasta. Otamme tietysti myös jatkossa tuotetoiveita vastaan ja toteutamme niitä aina kuin mahdollista, sanoo marketpäällikkö Sanna Aspegren.

Laajamittaisessa remontissa myös myymälän energiatehokkuutta parannettiin merkittävästi uusimalla myymälän kylmälaitos ja -kalusteet. Uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineenaan ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Myymälän pihalle on asiakkaiden toiveesta lisätty myös kotitalousmuovin keräys. Pihalla on ollut jo aiemmin Rinki-ekopiste, mutta pisteeltä on puuttunut kotitalousmuovin keräys. Nyt kauppareissulla voi kätevästi kierrättää kotitalouksien pakkausjätteen eli muovi-, metalli-, lasi- ja kartonkipakkaukset.

S-market Juvankartano palvelee 7.9. alkaen ma-la 6.30–23, su 9–23. Myymälän vanha tuttu henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uudistettuun myymälään.

S-market Juvankartano

S-market Juvankartano suljetaan torstaina 22.6. reilun kahden kuukauden mittaisen myymäläremontin ajaksi. Myymälä avaa ovensa asiakkaille seuraavan kerran syyskuun alussa.

Remontissa myymälää laajennetaan jopa 500 neliömetrin verran. Laajennuksen tarkoituksena on saada myymälään lisää tilaa, jotta valikoimaa voidaan kasvattaa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Uutena palveluna laajennettuun S-markettiin tuodaan myös salaattibaari. Uudistuneen myymälän valikoimassa otetaan jatkossakin huomioon alueen asukkaiden esittämiä toiveita.

Laajamittaisessa remontissa myös myymälän energiatehokkuutta parannetaan merkittävästi uusimalla myymälän kylmälaitos ja -kalusteet. Uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineenaan ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia.

Myymälän työntekijät siirtyvät remontin ajaksi HOK-Elannon muihin yksiköihin ja palaavat palvelemaan asiakkaita uudistetussa S-market Juvankartanossa jälleen syyskuussa tutuin aukioloajoin.

S-market Juvankartano

Espoon Tapiolan Food Market Herkku sulkee ovensa kesäkuun loppupuolella ja uuden S-marketin on määrä avautua syyskuun aikana.

– Uskomme, että viime vuosina laajan ja laadukkuuteen panostavan konsepti- ja valikoimauudistuksen läpikäynyt S-market tulee olemaan odotettu lisä alueen asukkaiden ja kauppakeskus Ainoassa asioivien palveluihin. S-marketin konsepti sopii tälle kauppapaikalle Food Market Herkkua paremmin, HOK-Elannon Food Market Herkku- sekä S-market-ketjuista vastaava toimialajohtaja Kimmo Nikula sanoo.

Uusi S-market tuo Tapiolan kauppakeskus Ainoaan laadukkaan ja edullisen ruokakaupan. Uudistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota asioinnin sujuvuuteen ja myymälätilan avaruuteen: muutoksessa myymälän pinta-ala kasvaa lähes 300 neliöllä, kun varastotiloja puretaan myymäläkäyttöön ja kalusteratkaisuja tehostetaan.

– Uudistuksessa tuotevalikoimaa laajennetaan ja räätälöidään entistäkin vahvemmin asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Uuteen S-marketiin on luvassa kattavan päivittäistavaravalikoiman lisäksi myös grocerant-alue, josta voi napata mukaansa valmista take away -ruokaa, kuten suosittuja sushi-annoksia tai siipiä, Nikula sanoo.

Kaikille Food Market Herkku Tapiolan työntekijöille mahdollistetaan työsuhteen jatkuminen HOK-Elannossa.

HOK-Elanto panostaa Helsingin keskustan Food Market Herkun kehittämiseen

Helsingin keskustan Food Market Herkku jatkaa toimintaansa normaalisti.

– Food Market Herkun konsepti toimii Helsingin ydinkeskustassa hyvin. Se on ainutlaatuinen ja muista erottuva lippulaivaruokakauppa sekä edelläkävijä Suomessa ja sellaisena sen myös säilytämme. Tulemme jatkossakin kehittämään keskustan Food Market Herkun toimintaa ja tarjoamaan asiakkaillemme uniikin kauppaelämyksen. Investoimme parhaillaan toukokuussa toteutettavaan uudistukseen, jossa monipuolistamme keskustan Food Market Herkun tuotevalikoimaa entisestään, Nikula sanoo.

Myös Tapiolan alueen toinen S-market Pohjois-Tapiolassa jatkaa toimintaansa normaalisti. S-market on Suomen suurin päivittäistavaraketju. S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto on viime vuosina uudistanut lähes kaikki S-marketit pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla noin 40 miljoonalla eurolla.

HOK-Elanto tiedotti helmikuussa Food Market Herkun liiketoiminnan päättymisestä kauppakeskus Itiksessä Helsingissä.

Uudistetun S-market Espoonlahden (Höyrylaivantie 18) avajaisia vietetään torstaina 27.4. klo 10, kun myymälä avaa ovensa reilun kuukauden mittaisen remontin jälkeen. S-market Espoonlahden myymäläuudistus on osa HOK-Elannon laajempaa hanketta, jossa S-market-myymälät uudistetaan vastaamaan asiakkaiden toiveita entistäkin paremmin.

Näkyvin osa uudistushanketta on päivittynyt myymälämiljöö: muun muassa hedelmä- ja vihannesosasto uusittiin täysin ja nykyaikaiset kalusteet mahdollistavat entistä näyttävämmät esillepanot. S-market Espoonlahden ruokatori, verkkokaupan noutopiste sekä muut palvelut säilyvät uudistuksessa ennallaan. S-market Espoonlahden tuttu henkilökunta palvelee asiakkaita jatkossakin ympäri vuorokauden.

– Pystymme tarjoamaan uudistetussa myymälässä nopeampaa asiointia, sillä myymälän ulkonäkö on entistä selkeämpi ja nykyaikaisempi. Lisäksi myymälän pihalta löytyy hyvin parkkitilaa, joten meille pääsee vuorokauden ympäri helposti. Halusimme pitää asiakkaillemme tärkeät palvelut, mutta tuoda myymälän tähän päivään myös ulkonäöltään, summaa S-market Espoonlahden marketpäällikkö Timo Vasankari.

S-marketin yhteydessä toimivat HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut uudistivat niin ikään tilojaan. Uudet tilat avautuivat jo maanantaina 24.4. palvelemaan asiakkaita joustavasti joko toimistolla tai puhelimitse.

Uudistus on investointi myös energiatehokkuuteen

HOK-Elannossa on käynnissä kymmenien miljoonien eurojen investointi, jossa uudistetaan kaikkien toimialueen Prisma-, S-market-, Alepa- ja Food Market Herkku -myymälöiden kylmälaitokset ja kylmäaineet, jotka muodostavat huomattavan osan myymälöiden päästöistä sekä energiankulutuksesta. Mittavassa, reilun 200 toimipaikan muutostyössä on edetty suunniteltua aikataulua nopeammin ja jo yli 60 prosenttia kylmälaitoksista on uudistettu.

S-market Espoonlahden remontin yhteydessä myymälä sai energiatehokkaan kylmälaitoksen sekä kylmäkalusteet. Kylmäaineena käytetään jatkossa ympäristöystävällisempää hiilidioksidia. Valaistuksessa hyödynnetään ledejä ja myymälän käyttämä sähkö on täysin päästötöntä.

S-market Espoonlahti

HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut Espoonlahti