HOK-Elanto avaa 65. S-marketinsa 14.9. kauppakeskus Ainoaan Espoon Tapiolaan. Yli 2000-neliöinen laajan valikoiman S-market avataan kesäkuussa suljetun Food Market Herkun paikalle kauppakeskuksen M-kerrokseen. 

– Uusi S-Market on odotettu lisä Tapiolan palvelutarjontaan. Avautuvan kaupan laajaa tuotevalikoimaa on räätälöity vahvasti asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi. Uudesta S-marketista löytyy tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin, olipa kyse Ruokatorilta valittavista tuoretuotteista tai vaikkapa helposti mukaan napattavista, ravintolatasoisista take away -annoksista, sanoo S-marketin ketjujohtaja Ari Talso. 

S-market Tapiolan valikoimasta löytyy muun muassa salaattibaari, laaja valikoima myymälässä pakattuja valmiita aterioita, kattava valikoima panimojuomia sekä pientoimittajien leipiä. Myös palveluihin on myymälässä panostettu. S-marketista löytyy Ruokatori, josta saa laadukasta kalaa ja lihaa, Sushi Daily -kioski, jossa on päivittäin tarjolla tuoretta sushia, Siipiyhtiön paikan päällä suomalaisesta kanasta tehtyjä siipiä sekä Mehustamo, jossa asiakas voi valmistaa tuorepuristettua mehua. 

– Myymälä on ulkonäöltään selkeä ja moderni ja olemme panostaneet siihen, että tuotteet on helppo löytää. Myymälän valikoimaan pääsee vaikuttamaan jättämällä meille tuotetoiveita – haluamme palvella paikallisia asiakkaita mahdollisimman hyvin. Olen innoissani, että pääsemme avaamaan Espooseen täysin uuden S-marketin ja toivottamaan asiakkaat tervetulleiksi, iloitsee marketpäällikkö Toni Hamilo 

S-market-ketju kokenut laajan uudistuksen  

S-ryhmän suurimmalla osuuskaupalla HOK-Elannolla on ollut käynnissä laaja monivuotinen hanke, jossa jo lähes kaikki S-market-myymälät ovat kokeneet laajan uudistuksen. Hankkeen keskiössä on ollut tehdä S-marketeista entistäkin laadukkaampia, asiakaslähtöisempiä sekä energiatehokkaita. 

– Uudistuksen yksi merkittävä osa-alue on S-markettien valikoiman räätälöinti vastaamaan paremmin paikallisiin toiveisiin. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta uudistetuista S-marketeista ja haluamme, että myös Tapiolan uusi S-market tulee täyttämään odotukset, Talso sanoo. 

S-market Tapiolassa 

Uudistetun S-market Juvankartanon (Juvankartanontie 33) avajaisia vietetään Espoossa torstaina 7.9. klo 10, kun myymälä avaa ovensa oltuaan kiinni reilu kaksi kuukautta remontin takia.

Remontissa myymälää laajennettiin jopa 500 neliömetrin verran ja valikoimaa kasvatettiin vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Uutena palveluna myymälästä löytyy myös salaattibaari.

– Saimme myymälään noin 500 neliömetriä lisätilaa, jonka voimme hyödyntää asiakkaiden toiveille. Muun muassa salaattibaari oli paljon toivottu lisä, jonka ilolla nyt otimme valikoimaan. Saimme remontin myötä kasvatettua tuotevalikoimaa yli 2000 tuotteella aiemmasta. Otamme tietysti myös jatkossa tuotetoiveita vastaan ja toteutamme niitä aina kuin mahdollista, sanoo marketpäällikkö Sanna Aspegren.

Laajamittaisessa remontissa myös myymälän energiatehokkuutta parannettiin merkittävästi uusimalla myymälän kylmälaitos ja -kalusteet. Uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineenaan ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Myymälän pihalle on asiakkaiden toiveesta lisätty myös kotitalousmuovin keräys. Pihalla on ollut jo aiemmin Rinki-ekopiste, mutta pisteeltä on puuttunut kotitalousmuovin keräys. Nyt kauppareissulla voi kätevästi kierrättää kotitalouksien pakkausjätteen eli muovi-, metalli-, lasi- ja kartonkipakkaukset.

S-market Juvankartano palvelee 7.9. alkaen ma-la 6.30–23, su 9–23. Myymälän vanha tuttu henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uudistettuun myymälään.

S-market Juvankartano

S-market Juvankartano suljetaan torstaina 22.6. reilun kahden kuukauden mittaisen myymäläremontin ajaksi. Myymälä avaa ovensa asiakkaille seuraavan kerran syyskuun alussa.

Remontissa myymälää laajennetaan jopa 500 neliömetrin verran. Laajennuksen tarkoituksena on saada myymälään lisää tilaa, jotta valikoimaa voidaan kasvattaa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Uutena palveluna laajennettuun S-markettiin tuodaan myös salaattibaari. Uudistuneen myymälän valikoimassa otetaan jatkossakin huomioon alueen asukkaiden esittämiä toiveita.

Laajamittaisessa remontissa myös myymälän energiatehokkuutta parannetaan merkittävästi uusimalla myymälän kylmälaitos ja -kalusteet. Uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineenaan ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia.

Myymälän työntekijät siirtyvät remontin ajaksi HOK-Elannon muihin yksiköihin ja palaavat palvelemaan asiakkaita uudistetussa S-market Juvankartanossa jälleen syyskuussa tutuin aukioloajoin.

S-market Juvankartano

Espoon Tapiolan Food Market Herkku sulkee ovensa kesäkuun loppupuolella ja uuden S-marketin on määrä avautua syyskuun aikana.

– Uskomme, että viime vuosina laajan ja laadukkuuteen panostavan konsepti- ja valikoimauudistuksen läpikäynyt S-market tulee olemaan odotettu lisä alueen asukkaiden ja kauppakeskus Ainoassa asioivien palveluihin. S-marketin konsepti sopii tälle kauppapaikalle Food Market Herkkua paremmin, HOK-Elannon Food Market Herkku- sekä S-market-ketjuista vastaava toimialajohtaja Kimmo Nikula sanoo.

Uusi S-market tuo Tapiolan kauppakeskus Ainoaan laadukkaan ja edullisen ruokakaupan. Uudistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota asioinnin sujuvuuteen ja myymälätilan avaruuteen: muutoksessa myymälän pinta-ala kasvaa lähes 300 neliöllä, kun varastotiloja puretaan myymäläkäyttöön ja kalusteratkaisuja tehostetaan.

– Uudistuksessa tuotevalikoimaa laajennetaan ja räätälöidään entistäkin vahvemmin asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Uuteen S-marketiin on luvassa kattavan päivittäistavaravalikoiman lisäksi myös grocerant-alue, josta voi napata mukaansa valmista take away -ruokaa, kuten suosittuja sushi-annoksia tai siipiä, Nikula sanoo.

Kaikille Food Market Herkku Tapiolan työntekijöille mahdollistetaan työsuhteen jatkuminen HOK-Elannossa.

HOK-Elanto panostaa Helsingin keskustan Food Market Herkun kehittämiseen

Helsingin keskustan Food Market Herkku jatkaa toimintaansa normaalisti.

– Food Market Herkun konsepti toimii Helsingin ydinkeskustassa hyvin. Se on ainutlaatuinen ja muista erottuva lippulaivaruokakauppa sekä edelläkävijä Suomessa ja sellaisena sen myös säilytämme. Tulemme jatkossakin kehittämään keskustan Food Market Herkun toimintaa ja tarjoamaan asiakkaillemme uniikin kauppaelämyksen. Investoimme parhaillaan toukokuussa toteutettavaan uudistukseen, jossa monipuolistamme keskustan Food Market Herkun tuotevalikoimaa entisestään, Nikula sanoo.

Myös Tapiolan alueen toinen S-market Pohjois-Tapiolassa jatkaa toimintaansa normaalisti. S-market on Suomen suurin päivittäistavaraketju. S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto on viime vuosina uudistanut lähes kaikki S-marketit pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla noin 40 miljoonalla eurolla.

HOK-Elanto tiedotti helmikuussa Food Market Herkun liiketoiminnan päättymisestä kauppakeskus Itiksessä Helsingissä.

Uudistetun S-market Espoonlahden (Höyrylaivantie 18) avajaisia vietetään torstaina 27.4. klo 10, kun myymälä avaa ovensa reilun kuukauden mittaisen remontin jälkeen. S-market Espoonlahden myymäläuudistus on osa HOK-Elannon laajempaa hanketta, jossa S-market-myymälät uudistetaan vastaamaan asiakkaiden toiveita entistäkin paremmin.

Näkyvin osa uudistushanketta on päivittynyt myymälämiljöö: muun muassa hedelmä- ja vihannesosasto uusittiin täysin ja nykyaikaiset kalusteet mahdollistavat entistä näyttävämmät esillepanot. S-market Espoonlahden ruokatori, verkkokaupan noutopiste sekä muut palvelut säilyvät uudistuksessa ennallaan. S-market Espoonlahden tuttu henkilökunta palvelee asiakkaita jatkossakin ympäri vuorokauden.

– Pystymme tarjoamaan uudistetussa myymälässä nopeampaa asiointia, sillä myymälän ulkonäkö on entistä selkeämpi ja nykyaikaisempi. Lisäksi myymälän pihalta löytyy hyvin parkkitilaa, joten meille pääsee vuorokauden ympäri helposti. Halusimme pitää asiakkaillemme tärkeät palvelut, mutta tuoda myymälän tähän päivään myös ulkonäöltään, summaa S-market Espoonlahden marketpäällikkö Timo Vasankari.

S-marketin yhteydessä toimivat HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut uudistivat niin ikään tilojaan. Uudet tilat avautuivat jo maanantaina 24.4. palvelemaan asiakkaita joustavasti joko toimistolla tai puhelimitse.

Uudistus on investointi myös energiatehokkuuteen

HOK-Elannossa on käynnissä kymmenien miljoonien eurojen investointi, jossa uudistetaan kaikkien toimialueen Prisma-, S-market-, Alepa- ja Food Market Herkku -myymälöiden kylmälaitokset ja kylmäaineet, jotka muodostavat huomattavan osan myymälöiden päästöistä sekä energiankulutuksesta. Mittavassa, reilun 200 toimipaikan muutostyössä on edetty suunniteltua aikataulua nopeammin ja jo yli 60 prosenttia kylmälaitoksista on uudistettu.

S-market Espoonlahden remontin yhteydessä myymälä sai energiatehokkaan kylmälaitoksen sekä kylmäkalusteet. Kylmäaineena käytetään jatkossa ympäristöystävällisempää hiilidioksidia. Valaistuksessa hyödynnetään ledejä ja myymälän käyttämä sähkö on täysin päästötöntä.

S-market Espoonlahti

HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut Espoonlahti

”S-market tulee paikkaan, joka on vilkas liikekeskittymä, josta on tähän asti puuttunut ruokakauppa. Paikkaamme nyt tämän puutteen ja helpotamme alueen liikkeitä käyttävien sekä lähialueiden asukkaiden arkea”, HOK-Elannon ryhmäpäällikkö Raimo Vellamo sanoo.

Myymälästä tulee 2000 neliöllään yksi HOK-Elannon suurimmista S-marketeista Vantaalla. Uusi S-market on odotettu lisä Porttipuiston kattavaan liikekeskittymään ja palvelee sijaintinsa ansiosta asiakkaita laajalta alueelta, sillä myymälä sijaitsee vilkkaiden kulkuväylien läheisyydessä. Kaupan vaikutusalueelle rakennetaan myös uusia asuntoja, joten ruokakaupan tarvitsijoiden määrä on lähivuosina kasvussa.

”Olemme kiinnittäneet erityishuomiota siihen, että myymälässä on vaivaton käydä. Väljät käytävät helpottavat liikkumista sisällä liikkeessä, ja meillä on laajat ulkoparkkitilat, mikä on pääkaupunkiseudun marketeissa aika harvinaista. Vieressä sijaitsevien linja-autopysäkkien ansiosta myymälään pääsee myös julkisilla liikennevälineillä”, Vellamo kertoo.

Erityishuomiota hävikin vähentämiseen

S-market Porttipuistosta tulee HOK-Elannon 129. myymälä, jonka kylmälaitos käyttää kylmäaineena vähemmän ympäristöä kuormittavaa hiilidioksidia. Myymälän energiatehokkuutta parantavat ovelliset kylmäkalusteet ja led-valaistus.

”Olemme vastuullisuusohjelmassamme sitoutuneet puolittamaan ruokahävikin vuoteen 2030 mennessä. Hävikin vähentäminen tapahtuu muun muassa panostamalla erilaisiin ennuste- ja tilausjärjestelmiin sekä logistiikan kehittämiseen. Tuotteiden hinnan alentaminen on myös yksi keino vauhdittaa elinkaarensa loppupäässä olevien elintarvikkeiden myyntiä. Porttipuistossa otetaan lisäksi käyttöön hyvikkilaatikot, joihin kerätään parhaat hetkensä ohittaneita hedelmiä ja vihanneksia tai parasta ennen -päiväyksen saavuttaneita leipomotuotteita”, HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki kertoo.

Myymälän yhteyteen tulee helposti saavutettava kierrätyspiste, johon voi maksutta palauttaa käytöstä poistetut pienet sähkö- ja elektroniikkalaitteet, energiansäästölamput sekä paristot ja pienakut. ”Kierrätyspisteelle palautunut laiteromu ja paristot toimitetaan asianmukaiseen käsittelyyn, jossa vaaralliset aineet erotellaan ja kaikki käyttökelpoinen materiaali ohjataan uudelleenkäyttöön”, Kattilamäki kertoo.

Valikoimaa suunniteltu asiakkaiden toiveiden pohjalta

S-market Porttipuiston valikoimaan kuuluu Ruokatorin ja Fazer-leipomon tuotteiden lisäksi valmiita sushiannoksia ja Siipiyhtiön kanansiipiä. Myymälän iso koko mahdollistaa laajan valikoiman ja sitä kautta erilaisten asiakkaiden palvelemisen. Porttipuistoon on tulossa kaikkiaan noin 12 500 tuotteen valikoima, johon on ollut mahdollista vaikuttaa jo ennakkoon.

”Olemme huomioineet parhaamme mukaan valikoimatoiveita, joita olemme saaneet tulevilta asiakkailtamme”, Vellamo toteaa.

Valikoimaan on voinut vaikuttaa kirjaamalla ehdotuksensa Sinun toive -nettisivulle, jossa voi jatkuvasti esittää toiveita myymälän valikoiman suhteen. Porttipuiston myymälää varten on jätetty jo ennakkoon lukuisia toiveita. Odotettavissa on, että toiveiden esittäminen jatkuu aktiivisena, sillä viime vuonna myymäläkohtaisia Sinun toive -valikoimaehdotuksia tehtiin HOK-Elannon S-marketteihin yhteensä noin 12 000 kappaletta.

Asiakkaiden ennakkotoiveisiin vastataan myös sähkö- ja hybridiautojen ABC-latausasemalla, joka avautuu Porttipuistoon myöhemmin huhtikuussa. Asemalle mahtuu yhtä aikaa kymmenen autoa, joista neljää voi ladata AC-peruslatauspisteellä ja kuutta suurteholatauspisteellä. Suurteholatauspisteiden kokonaisteho on 300 kilowattia ja yhden latauspisteen maksimilatausteho on jopa 150 kilowattia, jolloin 100 kilometrin ajokantaman lataaminen päästöttömällä sähköllä käy nopeimmillaan 5–10 minuutissa.

S-market Porttipuisto

Maaliskuun 12. päivä käynnistyvässä myymäläremontissa suoritetaan tilankäytöllisiä uudistuksia, joilla vastataan muuttuneeseen kysyntätilanteeseen Espoonlahden alueella. S-market Espoonlahden ruokatori, verkkokaupan noutopiste sekä muut palvelut säilyvät uudistuksessa ennallaan. Myymälä pyritään myymään mahdollisimman tyhjäksi ennen sen sulkeutumista.

Näkyvän miljööpäivityksen yhteydessä myymälän energiatehokkuutta parannetaan merkittävästi uusimalla myymälän kylmälaitos ja -kalusteet. Uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineenaan ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia.

S-market Espoonlahden tuttu henkilökunta palaa palvelemaan asiakkaita vuorokauden ympäri jälleen huhtikuun lopussa. Sillä välin lähimmät HOK-Elannon ruokakaupat ovat Prisma Lippulaiva (Espoonlahdenkatu 8), S-market Nöykkiö (Nöykkiönniitty 2) ja S-market Saunalahti (Magneettikatu 2) sekä Alepa Kivenlahti (Merivirta 5).

S-market Espoonlahden yhteydessä toimivia palveluita uudistetaan

HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut remontoivat S-marketin yhteydessä olevia tilojaan uuden konseptin mukaiseksi ja toimipisteen palvelut ovat kiinni huhtikuun alusta kuun puoleen väliin saakka. Tänä aikana toimipisteet Leppävaaran kauppakeskus Sellossa ja Tapiolan Keskustornissa (Tapiontori 1) palvelevat normaalisti.

Myös ABC-latausverkosto jatkaa vahvaa kasvuaan HOK-Elannon toimialueella. S-market Espoonlahden yhteyteen on tämän vuoden aikana tulossa neljä uusiutuvaa energiaa tarjoavaa suurteholatauspistettä ja kaksi peruslatauspistettä.

S-market Espoonlahti

S-market Brunnin miljööremontissa myymälän kalusteita uusitaan ja myymälään tuodaan kokonaan uutena palveluna itsepalvelulämpöpöytä, josta mukaansa voi poimia maittavan aterian esimerkiksi lounaaksi. Myös take away -valikoimaa tuodaan uudella tavalla esiin. Jatkossa asiointia vauhdittavat lisäksi pikakassat, joiden avulla pienten ostosten maksaminen on kätevää. Miljööremontin ohella myymälän valikoimaa räätälöidään vastaamaan paikallisten toiveita entistäkin paremmin.

S-market Brunni on entuudestaan energiatehokas myymälä, jonka kylmälaitoksen kylmäaineena käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Myymälän yhteydessä jatkaa edelleen ekopiste, jossa voi kierrättää kartongin, muovin, paperin, lasin, metallin ja vaatteet.

S-market Brunni

Kalasataman asukkaiden kestotoive toteutuu torstaina, kun S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto avaa uuden S-marketin kauppakeskus Rediin. S-market on ahkerasti toivottu lisä vauhdilla kehittyvän Kalasataman palveluihin, sillä se tuo alueelle mahdollisuuden hyödyntää S-ryhmän asiakasomistajaetuja isompien päivittäistavaraostosten yhteydessä.  

– Vastaamme nyt toiveisiin Helsingin suurimmalla S-marketilla, jossa piisaa laadukkaita tuotteita jokaisen kotikokin keittiöön. Lisäksi valmistamme myymälässä ravintolatason annoksia ja Ruokatorilta voi ostaa laadukasta lihaa ja kalaa, valmiiksi prepattuja lisukkeita ja HOK-Elannon oman Herkkukeittiön tuotteita, hehkuttaa S-market Redin marketpäällikkö Janne Lahti 

S-market Redi on pinta-alaltaan Helsingin suurin S-market: kauppakeskuksen K1-kerroksessa sijaitsevasta yli 3500 m2 kokoisesta liiketilasta myymäläpinta-alaa on 2600 m2. 

Grocerant-ilmiö jatkuu Kalasatamassa 

Ruokakaupan ja laadukkaan ravintolaruoan yhdistelmä grocerant on rantautunut viime vuosina vahvasti Suomeen, ja trendi jatkuu myös Redin S-marketissa, jossa myymälän henkilökunta valmistaa paikan päällä napolilaisia pizzoja ja maistuvia kotimaisia kanansiipiä. Myös tuoreet patongit, bagelit ja smoothiet tehdään alusta asti itse. Ruoka-annoksen voi ostaa näppärästi mukaan tai jäädä halutessaan ruokailemaan myymälän ruokailualueen pöydissä. 

Myymälöihin sijoitettuja ravintoloita HOK-Elannolla on entuudestaan esimerkiksi Helsingin Prisma Kaaressa, Klaukkalan S-marketissa ja Food Market Herkuissa Helsingin keskustassa sekä Espoon Tapiolassa. 

Asiakkaiden tuotetoiveet pyritty toteuttamaan  

S-market Redin 35-henkistä tiimiä luotsaavan Lahden mukaan S-markettien omaan, asiakkaiden tuotetoiveita keräävään sinuntoive.fi -palveluun on tullut kesän aikana kolmisensataa uuden myymälän valikoimaan liittyvää toivetta.

– Esimerkiksi Ruokatoriin on toivottu laadukasta lihaa ja kalaa, ja niitä sinne on myös luvassa. Myös erilaiset pientuottajien tuotteet, kuten leivät ja panimojuomat, sekä erikoisruokavalioihin sopivat tuotteet, kuten vegaaniset ja gluteenittomat tuotteet, ovat asiakkaidemme toiveissa. Koska kyseessä on Helsingin suurin S-market, hyllytilaa on runsaasti ja meillä on hyvät mahdollisuudet toteuttaa asiakkaidemme tuotetoiveita, aiemmin muun muassa S-market Arabian marketpäällikkönä toiminut Lahti kertoo.  

Vuonna 2018 avatun Kauppakeskus Redin K1-kerroksessa sijaitseva S-market on helppokulkuinen myymälä, jossa tuotteet ovat helposti löydettävissä. Kaupan hedelmä- ja vihannesosasto sekä panimojuomaosasto ovat erittäin suuria niin kokoluokaltaan kuin valikoimaltaan. Kylmäosastojen energiatehokkuutta lisäävät ovelliset kylmälaitteet. Hävikkiä minimoidaan muun muassa tuoretuotteiden ilta-alennuksella, kahden euron hyvikkilaatikoilla ja lahjoittamalla hävikkituotteita hyväntekeväisyyteen. 

S-market Redi avaa ovensa 1.9.2022 klo 10.  

 S-market Redi  

 

Torstaina 2.6. valmistuva S-market Korson aseman (Metsolantie 2) myymäläuudistus on osa HOK-Elannon laajempaa hanketta, jossa S-market-myymälät uudistetaan vastaamaan asiakkaiden toiveita entistäkin paremmin. Uudistettu myymälä palvelee tutulla henkilökunnalla sekä laajoilla aukioloajoilla jälleen 2. kesäkuuta alkaen.

Näkyvin osa uudistushanketta on päivittynyt myymälämiljöö: muun muassa hedelmä- ja vihannesosasto uusittiin täysin ja uudet, nykyaikaiset kalusteet mahdollistavat entistä näyttävämmät esillepanot.

– Erityisen odotettuna lisänä myymälään on tuotu nopean ostamisen alue, josta matkaansa saa helppoa ja nopeaa purtavaa, kylmää juotavaa, tuoretta pullaa sekä kahvia. Myymälän palveluvalikoimaan kuuluu jatkossa myös toivottu mehukone, jolla voi itse puristaa tuoretta appelsiinimehua. Asiakkailta saamamme palaute on huomioitu lisäksi laajentuneena käyttötavaravalikoimana. Lisää asiakastoiveita otamme jatkossakin mielellämme vastaan ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisimman paljon, S-market Korson aseman marketpäällikkö Virpi Kytö

Energiankulutusta pienennettiin ovellisilla kylmäkalusteilla sekä uudella kylmälaitoksella ja -aineella

HOK-Elannossa on käynnissä kymmenien miljoonien eurojen investointi, jossa uudistetaan kaikkien toimialueen Prisma-, S-market-, Alepa- ja Food Market Herkku -myymälöiden kylmälaitokset ja kylmäaineet, jotka muodostavat huomattavan osan myymälöiden päästöistä sekä energiankulutuksesta. Mittavassa, reilun 200 toimipaikan muutostyössä on edetty suunniteltua aikataulua nopeammin ja jo 60 prosenttia kylmälaitoksista on uudistettu.

S-market Korson aseman remontin yhteydessä myymälään sekä osaan rakennuksen julkisivun valaisimista vaihdettiin LED-valot ja myymälään päivitettiin uudet, energiatehokkaat kylmäkalusteet. Myös kylmälaitos uusittiin ja käytettävä kylmäaine vaihdettiin ympäristöystävällisempään hiilidioksidiin. Myymälän käyttämä sähkö on lisäksi täysin päästötöntä. Uudistusten ansiosta S-market Korson aseman energiankulutuksen arvioidaan pienentyvän noin 30 prosenttia.

S-market Korson asema