Huipputeknologinen keräilykeskus vahvistaa HOK-Elannon päivittäistavarakaupan markkinajohtajuutta – työntekijät avainasemassa

Kesän aikana toimintansa aloittava uusi ruoan verkkokaupan keräilykeskuksemme tulee mahdollistamaan yhä laadukkaamman asiakaskokemukseen ruoan verkkokaupan asiakkaille. Pitkälle automatisoidussa keräilykeskuksessa yhdistyvät huipputeknologia ja työntekijöidemme korkea ammattitaito.

 

Visiomme tulevaisuudesta parantaa niin asiakas- kuin työntekijäkokemustamme

Uusi keräilykeskuksemme edustaa huomisen ruoan verkkokaupan kehitystä. Kyse ei ole betoni- ja teräsrakennelmasta, vaan alustasta, joka mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen kasvattaen samalla ruoan verkkokauppamme kapasiteettia.

 

Uusi keräilykeskus on tärkeä osa HOK-Elannon strategiaa ja ruoan verkkokauppamme kehitystä. Investointi automaatioon ja keskittämiseen on mittava ja näyttää suuntaa koko S-Ryhmälle. Keräilykeskuksemme on myös merkittävä suunnannäyttäjä koko päivittäistavarakaupan kehityksessä.

 

Investointimme keskitettyyn keräilyyn on merkittävä askel asiakaskokemuksen parantamiseksi. Uusi keräilykeskuksemme tulee palvelemaan päivittäin tuhansia kotitalouksia yli miljoonan asukkaan talousalueella. Pystymme parantamaan kapasiteettia ja tuotevalikoimaparannuksia voidaan tulevaisuudessa tehdä joustavammin.

 

Työntekijöiden panos pitkälle automatisoidussa ruoan verkkokaupassa on ratkaisevan tärkeä laadun ja asiakaskokemuksen varmistamisessa.

 

Uusi keräilykeskus tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja työntekijöillemme mahdollisuuden olla mukana rakentamassa tulevaisuuden ruoan verkkokauppaa. Toimintaa keräilykeskuksessa tullaan kehittämään yhdessä, jolloin kaikkien keräilykeskuksessa työskentelevien työssä on vahvasti läsnä kehitysfunktio sekä erinomaisen asiakaskokemuksen vaaliminen.

 

Keräilykeskus työllistää yli 200 ruoan verkkokaupan ammattilaista – suuri osa täysin uudenlaisessa työssä

Uuden keräilykeskuksen työllistävä vaikutus on merkittävä. Yli 100 robotin rinnalla pitkälle automatisoidussa keräilykeskuksessa työskentelee noin 200 työntekijää, joiden lisäksi keräilykeskus työllistää välillisesti esim. kuljetusliikekumppaneiden ja kiinteistöhuollon työntekijöitä useita satoja.

Keräilykeskukseen syntyy täysin uudenlaisia työpaikkoja. Logistiikkatyöntekijän uusi hybridirooli yhdistää myymälässä tehtävän keräilytyön logistiikka-alan varastotyöhön. Rooli on hyvin poikkeuksellinen monella tapaa. Työn tehtävät ovat uusia, ja roolissa pääsee vaikuttamaan toimintamme kehittämiseen. Itse tehtävään voi tutustua tarkemmin täällä.

 

Kesä 2024 – kaikki pyörii ja toimii

Tämä on tavoitteemme. Moni asia meitä varmasti aluksi haastaa, kun tehdään jotain sellaista, mitä kukaan ei ole aiemmin tehnyt. Olemme tähän kuitenkin varautuneet. Tulemme yhä kehittämään toimintaamme heti alkumetreistä lähtien.

Ruoan verkkokauppa on keskeinen kasvualusta tulevaisuudellemme ja pyrkimyksellemme jatkuvasti parantaa palveluamme asiakasomistajien tarpeisiin vastaten – tähän siis panostamme.

Tämä uuden ajan keräilykeskus ei ainoastaan muuta ruoan verkkokaupan toimintaa, vaan tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä kehittyvällä alalla ja olla osa merkittävää muutosta.

HOK-Elannon ruoan verkkokaupan keräilykeskus työpaikkana