TÖIHIN KERÄILYKESKUKSEEN

Tervetuloa töihin 200 ruuan verkkokaupan ammattilaisen ja yli 100 keräilyrobotin pyörittämään maailman luokan keräilykeskukseen.

Keräilykeskukseen ei tällä hetkellä ole käynnissä rekrytointeja.

Mistä tässä työssä on kyse?

Vakituinen ja kokoaikainen työsuhde.

Työ on kolmivuorotyötä.

Kuljetus- toimitus- ja tuotepakkausten käsittely.

Tuotteiden ja toiminnan laadun ja sujuvuuden varmistus.

Näin keräilykeskuksessa työskennellään

Töissä keräilykeskuksessa

Helpotat asiakkaiden arkea varmistamalla heille viiveettömät, tilauksen mukaiset ja laadukkaat ruokatoimitukset.

Urasi saa upean sysäyksen uuden ajan ruuan verkkokaupan parissa. Näet ja koet työn, jota ei pääse tekemään missään muualla.

Kollegoinasi on 200 verkkokaupan ja keräilyn ammattilaista - ja yli 100 robottia!

Työssäsi on vahvasti läsnä asiakkaan odotukset ylittävän asiakaskokemuksen varmistaminen.

Hyvän johtamiskulttuurin merkitys keräilykeskuksen johdolle

Työtehtävät keräilykeskuksessa

Leikkimielisesti “lennonjohto” suunnittelee tavara- ja tilausvirrat 12,000 m2 keräilykeskuksessamme. Voit kuvitella työn haastavuuden! Tuotannonsuunnittelijat kuitenkin mahdollistavat meidän kaikkien onnistumisen varmistamalla työllään, että keräilykeskuksessa kaikki rullaa optimaalisesti.

Palkka ja HOK-Elannon ja S-ryhmän huikeat etuudet

Palkka kaupan alan TES:n logistiikkatyöntekijöitä koskevien määräysten mukainen: vaativuusluokitus logistiikka B; työaika- ja olosuhdelisät taulukon mukaan.

Ostoedut, S-tilin henkilökunnan korko sekä muut S-Pankin edut.

Työterveyshuolto, sairauskassa sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Loma-asuntoetuudet Suomessa.

Artikkelit

Huipputeknologinen keräilykeskus vahvistaa HOK-Elannon päivittäistavarakaupan markkinajohtajuutta – työntekijät avainasemassa

Lue lisää

Logistiikkatyöntekijän kehityspolku HOK-Elannossa – perusta luodaan oman osaamisen kehittämisellä

Lue lisää

Mihin tarvitaan ihmistä, kun työkaverina on yli 100 robottia – kaupan alan logistiikkatyö astuu uudelle aikakaudelle

Lue lisää

Työntekijäkokemus ruoan verkkokaupan keräilykeskuksessa – keräilytyö muuttuu uuden ajan hybridityöksi

Lue lisää

Keräilykeskuksen esihenkilöt ja toimihenkilöt

Rekrytointiprosessi – Toimi näin!

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia rekrytointeja keräilykeskuksessa.

Kaipaatko lisätietoa tehtävästä, työyhteisöstä, johtamisesta, tulevista työkavereista tai muusta hakupäätökseesi vaikuttavasta asiasta?

Kun meillä on avoimia tehtäviä, löydät tästä yhteystiedot, mistä voit kysyä lisätietoja.

Täytä seuraavaksi työhakemus ja nauhoita sen osaksi videoesittely, jossa voit esitellä itsesi ja kertoa muutamalla sanalla minkälaisen kollegan voimme sinusta saada.

Seuraavaksi valitsemme ryhmähaastatteluehdokkaat hakemusten ja videoesittelyiden perusteella. Ryhmähaastattelut pidetään keräilykeskuksessa osoitteessa Manttaalitie 8, Vantaa.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ryhmähaastattelun jälkeen. Valittujen kanssa tämän jälkeen seuraavana on vuorossa työsuhteesta sopiminen (aloitus ja viikoittaiset työtunnit) sekä sähköinen työsopimuksen allekirjoittaminen. Onnittelut ovat nyt paikallaan!

Tervetuloa matkalle luomaan uutta työtä logistiikan ja kaupan alan leikkauspisteessä, eli ruuan verkkokaupan keräilykeskuksessa yhdessä kanssamme. Perehdytys alkakoon!

Usein kysytyt kysymykset - FAQ?

Keräilykeskuksen osoite on Manttaalitie 8, Vantaa.

Meille pääsee kätevästi julkisilla esimerkiksi Tikkurilan juna-asemalta noin 17 minuutissa bussilla 570, jonka pysäkki on ihan meidän oven vieressä tai 18 minuutissa kävellen Aviapoliksen juna-asemalta. Toisesta suunnasta bussi 570 tuo meille kauppakeskus Jumbolta 10 minuutissa. Linja 561 kulkee 10 minuutin kävelymatkan päässä Keräilykeskuksesta. 561 tulee Keräilykeskukselle Kivistöstä Aviapoliksen kautta tai Itäkeskuksesta Malmin kautta.

Keräilykeskuksen yhteydessä on pysäköintipaikkoja henkilökunnalle.

Palkka määräytyy kaupanalan työehtosopimuksen (TES) mukaan. Logistiikkatyöntekijän tehtävän vaativuusluokka on Logistiikka B (1.6.2024 asti nimellä Logistiikka B2). Peruspalkan lisäksi maksetaan Kaupan alan TES logistiikkatyöntekijöitä koskevien määräysten mukaisia seuraavia lisiä:

  • Iltalisä klo 18-22
  • Yölisä klo 22-06
  • Lauantailisä klo 13-22
  • Olosuhdelisä kylmä +2-+10˚C
  • Olosuhdelisä pakaste -20˚C

Odotamme jokaiselta hakijalta valmiutta kolmivuorotyöhön. Vuorot asettuvat maanantaista sunnuntaihin, mutta vuorojen pituus ja ajankohta vaihtelevat. Keräilykeskuksen toiminnan käynnistyessä, lähdemme yhdessä testaamaan erilaisia vuoromalleja. Muokkaamme vuoromalliamme, kun meille on kertynyt parempi ymmärrys toiminnallemme ideaalista vuoromallista. Tavoitteemme on, että kokoaikaisen logistiikkatyöntekijän työaika jakautuu 8 tunnin vuoroille viidelle päivälle viikossa. Osa-aikaisella työtunnit ja työpäivien määrä viikossa vaihtelee työmäärän ja tarpeen mukaan.

Työnantaja määrittelee ja tarjoaa meille yhteiskäyttövaatteet, joiden pesusta ja huollosta vastaa Lindström. Myös turvakengät ovat pakolliset ja työnantajan tarjoamat.

Upeat! Henkilöstöetuutemme tuntuvat sekä arjessa että juhlassa päivittäisistä ruoka- ja kulutustarvikeostoksista ravintola- ja hotellietuuksiin S-ryhmän toimipaikoissa. Henkilöstöetuus huomioidaan maksettaessa S-Etukortilla, jonka pääasiakasomistaja työntekijä itse on. Ostoedut ovat kuitenkin hyödynnettävissä kaikille samassa asiakasomistajataloudessa asuville. Tutustu kattaviin etuuksimme täällä.