Eläkkeellä HOK-Elannosta


HOK-Elannolla on noin 1300 eläkeläistä, joilla on takanaan upeita ja hyvinkin pitkiä työuria. Arvostamme eläkeiläisiämme ja on ilo tarjota myös tälle henkilöstöryhmälle ostoetuja ja muuta ajankohtaista, kiitoksena vuosien työstä. Näiltä sivulta löytyy eläkeläisillemme tietoa eduista ja tapahtumista, sekä linkkejä eteenpäin tiedon lähteille.

Vuosikatsaus ja uusimmat uutiset HOK-Elannosta

Faktaa ja avainlukuja HOK-Elannosta: Vuosikatsaus

HOK-Elannon tuoreimmat uutiset: Ajankohtaista osuuskaupastasi - HOK-Elanto

Kerhot ja yhteiset tapahtumat

Aktiivista eläkeläistoimintaa on kahdellakin kerholla.

Elannon eläkeläiset r.y. on perustettu vuonna 1961. Kerhotoiminta tukee arjessa selviytymistä vertaistuen ja mielekkäiden harrastusten kautta.

Elannon Riemumehiläiset vietti 70-vuotisjuhliaan syksyllä 2017. Kerhon jäsenillä on takanaan yli 35 vuoden työura osuusliikkeen palveluksessa.

Perinteinen iltapäiväkahvitilaisuus

Kerran vuodessa olemme kutsuneet eläkeläisemme koolle perinteiseen iltapäivän kahvitilaisuuteen, joka on järjestetty jo kymmenien vuosien ajan. Tapaamisissa tavataan kollegoita, muistellaan menneitä ja yhteistä työelämää sekä keskustellaan HOK-Elannosta tänä päivänä. Mukana on aina HOK-Elannon toimitusjohtaja sekä muita nykyisiä hokelantolaisia. Viime vuosina tilaisuus on järjestetty Hotelli Presidentissä noin 200 osallistujan vahvuudella.

Elannon näyttämö

Elannon Näyttämö on vireä ja kunnianhimoinen harrastajateatteri, joka on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1921. Nykyään Näyttämö tuottaa kaksi ensi-iltaa vuodessa, vierailevien ohjaajien ohjauksessa. Esitykset ovat yleensä Kirjan talolla Kruunuhaassa.

elannonnayttamo.fi

Henkilökunnan lehdet

HOK-Elannon henkilöstölehti ViP  ilmestyi vuoden 2021 loppuun asti. Lehtiä pääsee selaamaan lehtiarkistossa:

Lehtiarkisto ViP

S-ryhmäläisten yhteistä ÄSSÄ-henkilöstölehteä voi lukea myös sähköisenä versiona:

Lehtiarkisto ÄSSÄ

Oma S-kanava ja S-mobiili

Oletko jo asentanut älypuhelimeesi S-mobiilin? Se kannattaa ottaa käyttöön, jos se ei vielä ole tuttu. S-mobiilissa näet mm. bonustilanteesi, ajanhkohtaiset edut, kertyneet henkilökunta-alennukset sekä sähköiset kassa- ja takuukuitit. Voit tarkastella omia ostojasi monin tavoin ja seurata vaikkapa ruokaostosten ravintoarvoja, kotimaisuusastetta tai hiilijalanjälkeä.

Lisätietoa S-mobiilista