Eläkkeellä

HOK-Elannolla on noin 1.500 eläkeläistä, joista monilla on takanaan hyvinkin pitkiä työuria. Tämä sivu on HOK-Elannon virallinen tiedotuskanava eläkeläisilleen. On ilo tarjota myös tälle henkilöstöryhmälle ostoetuja ja muuta ajankohtaista, kiitoksena vuosien työstä. Sivulta löytyy tietoa eduista ja tapahtumista, sekä linkkejä eteenpäin tiedon lähteille.

AJANKOHTAISTA

Korona-epidemian vaikutukset

Päivittäistavarakaupat

Kaikki myymälät ovat auki normaalisti. Tarkista laajennetut ja poikkeavat aukiolot sivulta Palvelut.
Yksittäisistä tuotepuutteista huolimatta ruokaa riittää, turhaan hamstraamiseen ei ole tarvetta.

Ravintolat

Ravintolat ovat avoinna viranomaisohjeiden mukaisesti. Tarkemmat tiedot sivustolta Raflaamo.

Riskiryhmien asiointi

Prisma-myymälöissä aamun tunnit klo 6-8 on rauhoitettu riskiryhmiin kuuluvien asioinnille. Alepa-, S-market-myymälöissä aika on klo 7-8 aamulla. Pyydämme muita välttämään asiointia tuona aikana.

Ohjeita ja tietoa asiointiin

  • Kauppaan ei pidä tulla edes pikkunuhassa
  • Pidä huolta käsihygieniasta
  • Yski hihaan tai nenäliinaan
  • Pidä vähintään metrin väli muihin ihmisiin, myös kassajonossa
  • Suosi kortti- ja lähimaksua, vältä käteisellä maksamista
  • Kaikissa yksiköissä on kassoilla suojapleksit ja lattioissa ohjetarrat turvallisen etäisyyden säilyttämiseksi
  • Olemme tehostaneet siivousta ja lisänneet mm. kassapäätteiden ja korien desinfiointia

Kasvomaskit

Suosittelemme asiakkaille kasvomaskin käyttöä erityisesti niillä alueilla, jotka ovat taudin kiihtymis- tai leviämisvaiheessa. Tilanteen kehittymistä voi seurata THL:n verkkosivuilta.

Henkilökuntamme työskentelee kassoilla ja muilla asiakaspalvelupisteillä pleksin suojaamina. Muutoin käytämme visiirejä tai maskeja.

Ruoan verkkokauppa

Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan käyttämään Foodie.fi verkkokauppaa. Suuren kysynnän vuoksi kotiinkuljetusajan voi joutua valitsemaan useamman päivän päähän. Teemme kaikkemme, että kotiinkuljetus toimii niin nopeasti, kuin mahdollista.

Ajankohtainen tiedotus HOK-Elannon toimista tällä sivulla.

Vuosikatsaus

Faktaa ja avainlukuja mukavalla tavalla esitettynä.

Vuosikatsaus

ETUJA JA TAPAHTUMIA

Kerhot

Aktiivista eläkeläistoimintaa on kahdellakin kerholla.

Elannon eläkeläiset r.y. on perustettu vuonna 1961. Kerhotoiminta tukee arjessa selviytymistä vertaistuen ja mielekkäiden harrastusten kautta.

Elannon Riemumehiläiset vietti 70-vuotisjuhliaan syksyllä 2017. Kerhon jäsenillä on takanaan yli 35 vuoden työura osuusliikkeen palveluksessa.

Perinteinen iltapäivän kahvitilaisuus

Aina tammikuussa olemme kokoontuneet perinteiseen iltapäivän kahvitilaisuuteen, jota on järjestetty jo kymmenien vuosien ajan. Aikanaan kahviteltiin pienemmällä porukalla legendaarisessa ravintola Kuusihokissa. Viime vuosina tilaisuus on järjestetty Hotelli Presidentissä noin 250 osallistujan vahvuudella - voitte kuvitella sen puheensorinan! Tänä vuonna joudumme valitettavasti siirtämään tilaisuutta, kunnes sen järjestäminen on jälleen turvallista.

Elannon näyttämö

Elannon Näyttämö on vireä ja kunnianhimoinen harrastajateatteri, joka on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1921. Nykyään Näyttämö tuottaa kaksi ensi-iltaa vuodessa, vierailevien ohjaajien ohjauksessa. Esitykset ovat yleensä Kirjan talolla Kruunuhaassa.

elannonnayttamo.fi

Henkilökunnan lehdet

Vakituiselle henkilökunnallemme suunnattu ViP -lehti ilmestyi vuoden 2021 loppuun asti.

Lehtiarkisto ViP

S-ryhmäläisten yhteistä ÄSSÄ-lehteä voi lukea myös sähköisenä versiona.

Lehtiarkisto ÄSSÄ

Oma S-kanava ja S-mobiili

Oletko jo kirjautunut internetissä Oma S-kanava -palveluun? Bonus ja ostot -osiossa on kattava tietopaketti henkilöstöeduista sekä bonusyhteistyökumppaneiden myöntämistä alennuksista.  Henkilöstöetulaskuri näyttää, paljonko olet saanut henkilökunta-alennusta. Kaikki S-ryhmän toimipaikat eivät vielä ole laskurissa mukana, mutta suurin osa päivittäis- ja käyttötavarakaupoista kuitenkin.

Henkilöstöetulaskuri on myös S-mobiilissa, jota käytetään älypuhelimella. Se kannattaa ottaa käyttöön, jos se ei vielä ole tuttu. S-mobiilissa näkyvät myös kertyneet Bonukset sekä kaikille asiakasomistajille suunnatut edut ja kupongit. Omia ostoja voi tarkastella monin tavoin, ja seurata vaikkapa ruokaostosten kotimaisuusastetta tai hiilijalanjälkeä.

Lisätietoa Oma S-kanava -palvelusta

Lisätietoa S-mobiilista

S-Pankin edut

Tiesitkö, että palkan tai eläkkeen voi ohjata osittain tai kokonaan suoraan S-Tilille? S-Pankin tili on maksuton S-Etukortin käyttäjille ja saman talouden jäsenille. Koroissa ei tällä hetkellä juuri ole eroja, mutta kysy S-Pankin tarjoamia henkilökuntaetuja, kun käyt pankkiasioilla.

s-pankki.fi

HOK-Elannon omistajapalvelu

Onko sinulla kysymyksiä HOK-Elannon jäsenyydestä tai pankkiasioista? Onko S-Etukortissasi jo maksuominaisuus?

Tiesithän, että Omistajapalvelussa voit hoitaa osuuskaupan jäsenyyteen eli asiakasomistajuuteen ja S-Pankkiin liittyviä asioita. Omistajapalvelun löydät HOK-Elannon Prismojen ja Sokos Helsingin yhteydestä.

Poikkea kauppamatkalla tai varaa aika verkossa!

omistajapalvelu.fi