Eläkkeellä

HOK-Elannolla on noin 1.500 eläkeläistä, joista monilla on takanaan hyvinkin pitkiä työuria. Tämä sivu on HOK-Elannon virallinen tiedotuskanava eläkeläisilleen. On ilo tarjota myös tälle henkilöstöryhmälle ostoetuja ja muuta ajankohtaista, kiitoksena vuosien työstä. Sivulta löytyy tietoa eduista ja tapahtumista, sekä linkkejä eteenpäin tiedon lähteille.

Vuosikatsaus

Faktaa ja avainlukuja mukavalla tavalla esitettynä.

Vuosikatsaus

ETUJA JA TAPAHTUMIA

Kerhot

Aktiivista eläkeläistoimintaa on kahdellakin kerholla.

Elannon eläkeläiset r.y. on perustettu vuonna 1961. Kerhotoiminta tukee arjessa selviytymistä vertaistuen ja mielekkäiden harrastusten kautta.

Elannon Riemumehiläiset vietti 70-vuotisjuhliaan syksyllä 2017. Kerhon jäsenillä on takanaan yli 35 vuoden työura osuusliikkeen palveluksessa.

Perinteinen iltapäivän kahvitilaisuus

Aina tammikuussa olemme kokoontuneet perinteiseen iltapäivän kahvitilaisuuteen, jota on järjestetty jo kymmenien vuosien ajan. Aikanaan kahviteltiin pienemmällä porukalla legendaarisessa ravintola Kuusihokissa. Viime vuosina tilaisuus on järjestetty Hotelli Presidentissä noin 250 osallistujan vahvuudella - voitte kuvitella sen puheensorinan! Tänä vuonna joudumme valitettavasti siirtämään tilaisuutta, kunnes sen järjestäminen on jälleen turvallista.

Elannon näyttämö

Elannon Näyttämö on vireä ja kunnianhimoinen harrastajateatteri, joka on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1921. Nykyään Näyttämö tuottaa kaksi ensi-iltaa vuodessa, vierailevien ohjaajien ohjauksessa. Esitykset ovat yleensä Kirjan talolla Kruunuhaassa.

elannonnayttamo.fi

Henkilökunnan lehdet

Vakituiselle henkilökunnallemme suunnattu ViP -lehti ilmestyi vuoden 2021 loppuun asti.

Lehtiarkisto ViP

S-ryhmäläisten yhteistä ÄSSÄ-lehteä voi lukea myös sähköisenä versiona.

Lehtiarkisto ÄSSÄ

Oma S-kanava ja S-mobiili

Oletko jo kirjautunut internetissä Oma S-kanava -palveluun? Bonus ja ostot -osiossa on kattava tietopaketti henkilöstöeduista sekä bonusyhteistyökumppaneiden myöntämistä alennuksista.  Henkilöstöetulaskuri näyttää, paljonko olet saanut henkilökunta-alennusta. Kaikki S-ryhmän toimipaikat eivät vielä ole laskurissa mukana, mutta suurin osa päivittäis- ja käyttötavarakaupoista kuitenkin.

Henkilöstöetulaskuri on myös S-mobiilissa, jota käytetään älypuhelimella. Se kannattaa ottaa käyttöön, jos se ei vielä ole tuttu. S-mobiilissa näkyvät myös kertyneet Bonukset sekä kaikille asiakasomistajille suunnatut edut ja kupongit. Omia ostoja voi tarkastella monin tavoin, ja seurata vaikkapa ruokaostosten kotimaisuusastetta tai hiilijalanjälkeä.

Lisätietoa Oma S-kanava -palvelusta

Lisätietoa S-mobiilista

S-Pankin edut

Tiesitkö, että palkan tai eläkkeen voi ohjata osittain tai kokonaan suoraan S-Tilille? S-Pankin tili on maksuton S-Etukortin käyttäjille ja saman talouden jäsenille. Koroissa ei tällä hetkellä juuri ole eroja, mutta kysy S-Pankin tarjoamia henkilökuntaetuja, kun käyt pankkiasioilla.

s-pankki.fi

HOK-Elannon omistajapalvelu

Onko sinulla kysymyksiä HOK-Elannon jäsenyydestä tai pankkiasioista? Onko S-Etukortissasi jo maksuominaisuus?

Tiesithän, että Omistajapalvelussa voit hoitaa osuuskaupan jäsenyyteen eli asiakasomistajuuteen ja S-Pankkiin liittyviä asioita. Omistajapalvelun löydät HOK-Elannon Prismojen ja Sokos Helsingin yhteydestä.

Poikkea kauppamatkalla tai varaa aika verkossa!

omistajapalvelu.fi