Albert Design District -alueen vieressä


08.06.2018

Helsingin Design District -alueen useat kohteet ovat aivan Original Sokos Hotel Albertin lähettyvillä.

”Design District Helsinki on luovien tekijöiden keskittymä Helsingin sydämessä. Se levittäytyy Punavuoresta Kaartinkaupungin, Kampin ja Ullanlinnan suuntaan.

Design District Helsinki on Pohjoismaiden ensimmäinen ja laajasti kansainvälisesti noteerattu muotoilualan keskittymä, josta on otettu mallia Arabiemiraateissa asti. Sen edustaman designkeskittymän merkittävyyttä ei kuvaa ainoastaan sen tunnetuimpien suomalaisen muotoilun lippulaivatoimijoiden, kuten Artekin, Marimekon ja Designmuseon mukanaolo, vaan myös jäsenistön monipuolisuus. Designputiikkien ja gallerioiden rinnalla verkostossa on kokonaisvaltaisella muotoilullaan erottuvia ravintoloita, kahviloita ja hotelleja, sekä kasvava luovien palveluiden tuottajien joukko.

Design District Helsinki syntyi vuonna 2005 ideasta koota yhteen paikalliset luovien alojen toimijat. Toiminnan tarkoituksena on tehdä seutua ja sen toimijoita tunnetuksi Helsingin designalueena ja luovana keskittymänä ja vahvistaa osaltaan Helsingin roolia muotoilukaupunkina. Yhdistys on koko historiansa ajan tehnyt tiivistä yhteistoimintaa ja –markkinointia, ja sen toimintaa suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä eri matkailualan organisaatioiden kanssa. Yhteistyön tulosta ovat mm. designkävelykierrokset – opastetut esittelykierrokset, jotka toteutetaan yhteistyössä Happy Guide Helsingin kanssa.”

– Design District-

 

Punavuoren alueella on paljon Design District -jäsenliikkeitä, eikä niihin ole matkaa meiltä Albertista kuin 5-15 minuutin kävelyn verran. Lisää tietoa jäsenliikkeistä ja niiden sijainnista saat Design District -sivuilta. Myös vastaanotostamme voi kysyä Design District -karttaa.

 

Tervetuloa Punavuoreen shoppailemaan!