Aleksi Salmenperä ohjasi Murheellisten laulujen maa -pienoiselokuvan


05.12.2015

HOK-Elanto juhlistaa 110-vuotista taivaltaan julkistamalla elokuvaohjaaja Aleksi Salmenperän ohjaaman teoksen. Salmenperä on ohjannut HOK-Elannon kustantamana tilaustyönä pienoiselokuvan Eppu Normaalin klassikosta Murheellisten laulujen maa.

HOK-Elanto on osa pääkaupungin alueen arkea. Kauppojen, ravintoloiden, huoltamoiden ja esimerkiksi hautaustoimiston osuustoiminnallisena yhteisönä HOK-Elanto on ollut todistamassa Suomen historian käänteitä läheltä ja vieläkin lähempää. Osuustoiminta on aina liputtanut yhdessä tekemisen puolesta.

– Helsinki ja sen ympäristö on aina ollut monimuotoinen kokonaisuus koko 110-vuotisen historiamme ajan. Pääkaupunkialue vetää puoleensa ihmisiä kaikkialta Suomesta ja Suomen ulkopuolelta. Helsinkiläiset ja Helsinkiin tulevat ihmiset ovat meille hyviä asiakkaita, asiakasomistajia ja aina potentiaalista työntekijöitä, toteaa HOK-Elannon toimitusjohtaja Matti Niemi.

– Olemme todella otettuja, että Eppu Normaali ja Martti ja Pantse Syrjä antoivat suostumuksensa tähän operaatioon, Matti Niemi jatkaa.

HOK-Elanto on solminut historiallisen yhteistyösopimuksen ensi vuonna 40-vuotista historiaansa juhlistavan Eppu Normaalin kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun yhtye on antanut luvan kappaleensa hyödyntämiseen yhteiskunnallisen viestinnän yhteydessä.

Murheellisten laulujen maa -pienoiselokuva julkaistiin HOK-Elannon YouTube-kanavassa lauantaina 5.12.2015.
#joulurauhaa  #vastuullisuus @hokelanto

Lisätietoja:

HOK-Elannon toimitusjohtaja Matti Niemi, p. 010 76 60100, matti.niemi(at)sok.fi

ja henkilöstöjohtaja Antero Levänen, p. 010 76 60110, antero.levanen(at)sok.fi