Alepa Hyvinkää uudistuu – myymälä sulkee ovensa yli kuukaudeksi


Hyvinkään Uudenmaankadulla sijaitsevassa Alepa-myymälässä aloitetaan reilun kuukauden mittainen remontti, jossa myymälä uudistetaan täysin. Viimeinen aukiolopäivä on maanantai 18.4. ja uudistettu myymälä avataan toukokuun loppupuolella.

13.04.2022

Alepa Hyvinkään laaja myymäläremontti käynnistyy tiistaina 19.4. ja uudistuneen myymälän ovet avautuvat asiakkaille toukokuun lopussa. Remontin ajan HOK-Elannon lähimmät palvelevat yksiköt ovat S-market Vehkoja (Uudenmaankatu 106) ja Prisma Hyvinkää (Torikatu 9). Kivijalkamyymälöiden lisäksi ruoan verkkokauppa tarjoaa apua arjen ostoksiin osoitteessa s-kaupat.fi.

Laajamittaisessa remontissa myymälämiljöö päivitetään Alepan uuteen konseptiin ja myymälän pohjaratkaisua ja energiatehokkuutta parannetaan. Myymäläuudistuksen myötä valikoimaa pystytään myös entistä paremmin räätälöimään alueen kysyntää vastaavaksi.

Alepa Hyvinkään henkilökunta siirtyy remontin ajaksi työskentelemään lähialueen muihin Alepoihin ja palaa palvelemaan asiakkaita uudistetussa Alepa Hyvinkää -myymälässä toukokuussa.

Alepa Hyvinkää

  • Osoite: Uudenmaankatu 70, 05830 Hyvinkää
  • Viimeinen aukiolopäivä on maanantai 18.4.2022.
  • Uudistettu myymälä avataan toukokuun loppupuolella 2022.
  • alepakorttelitoive.fi