Alepa Kontulankaaren uudistus on valmis – myymälä avataan 19.10.


Helsingissä sijaitseva Alepa Kontulankaari suljettiin syyskuun puolessa välissä laajamittaisen remontin vuoksi. Entistä nykyaikaisempi ja energiatehokkaampi myymälä avataan jälleen 19.10.

16.10.2023

Alepa Kontulankaari on kokenut laajan uudistuksen reilun kuukauden mittaisessa remontissa, ja avajaisia päästään viettämään torstaina 19.10. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa muun muassa torstaina kakkukahvit sekä lauantaina makkaranpaistoa myymälän edustalla.

Remontissa myymälän seinät ja pinnat ovat saaneet uuden nykyaikaisemman värityksen. Myymälän valikoimaa on myös uudistettu vastaamaan entistä paremmin paikallisten asiakkaiden toiveita. Samalla myymälän kiertosuunta vaihdettiin, jotta asiakkaiden tarpeet täyttävä valikoima saadaan paremmin esille. Esimerkiksi juomaosasto on saanut lisää tilaa virvoitusjuomille ja paistopistettä laajennettiin.

– Olemme kuunnelleet asiakkaiden toiveita ja pääsemme avaamaan lähiön oman Alepan, jossa alueen uniikit piirteet on otettu huomioon. Itse asiassa osallistimme jopa lähialueen päiväkotilaisia projektiin mukaan. Päiväkotilaiset saivat piirtää oman unelmakauppansa paperille ja heidän huikeat teoksensa ovatkin olleet esillä myymälän ikkunoissa koko remontin ajan. Otamme tietysti myös jatkossa toiveita vastaan, sanoo myymäläpäällikkö Sanja Friberg.

Remontin yhteydessä myös kalusteet päivitettiin ja myymälän kylmälaitteet uusittiin energiatehokkaammiksi. Myös Alepa-ketjusta tuttu Hyvikkihevi löytää jatkossakin paikkansa myymälästä.

Alepa Kontulankaari

  • Osoite: Kontulankaari 8, 00940 Helsinki
  • Uudistettu myymälä avataan 19.10. klo 10.00. Avajaisissa luvassa mm. kakkukahvit ja makkaranpaistoa
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–23, la 6.30–23, su 9–23
  • alepakorttelitoive.fi