Alepa lanseeraa Woltin kanssa pääkaupunkiseudun nopeimman ruoan verkkokaupan – ruokakassit kotiin alle tunnissa


17.06.2020

Pääkaupunkiseudun nopein ruoan verkkokauppa Alepa on pian entistäkin nopeampi. Ruokaostokset voi tilata Woltin kautta kotiin seitsemästä Alepa-myymälästä ja saada kotiin toimitettuna alle tunnissa. Tilauksia voi tehdä myös ennakkoon, jolloin halutun toimitusajankohdan voi määrittää viiden minuutin tarkkuudella.

”Osalle asiakkaista nopeus on valttia. Haluamme tarjota pääkaupunkiseudulla asuville entistä monipuolisemmat vaihtoehdot ruoan verkkokauppatilauksiin ja Alepa panostaa pikatoimituksiin. Yhteistyökokeilu Woltin kanssa antaa meille hyvän näkymän siihen, miten pikatoimitukset otetaan vastaan ja miten asiakkaamme niihin suhtautuvat”, kertoo verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua HOK-Elannolta.

Seitsemän Alepa-myymälää aloittaa pilotin ravintolaruokien kotiinkuljetuksista tunnetun Woltin kanssa. Mukana ovat Alepa Tripla Pasilassa, Alepa Forum Helsingin keskustassa, Alepa Sture 27 Vallilassa, Alepa Herttoniemi, Alepa Sello Leppävaarassa, Alepa Otaniemi sekä Alepa Joosepinkuja Matinkylässä. Myymälöiden toimitussäde on noin 3,5-6 kilometriä linnuntietä myymälästä.

“Olemme valtavan iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Alepan kanssa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille aikaa keskittyä heille tärkeisiin asioihin ja ylittää heidän odotuksensa erinomaisella palvelulla – nyt voimme tarjota tätä yhä paremmin myös päivittäistavaroiden osalta”, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

Kokeilu alkaa 17.6. kuuden Alepan voimin. Alepa Otaniemi tulee kokeiluun mukaan 22.6. Yhteistyö jatkuu syyskuun loppuun asti ja sen jatkoa ja laajentamista harkitaan asiakkaiden palautteen perusteella.

”Kokeilemme yhteistyötä nyt syyskuun loppuun asti ja keräämme opit ja kokemukset jatkosta”, Ranua kertoo.

Valikoimassa on noin 400 erilaista tuotetta kaikista tuoteryhmistä pois lukien pakasteet. Alkoholijuomia ja tupakkatuotteita ei voi toimittaa kotiinkuljetuksella. Tuotteet myydään Alepan hinnoin ja lisäksi tilaukseen tulee Woltin toimitusmaksu, joka on alkaen 3,90 euroa. Woltin kautta tehdyistä tilauksista ei voida myöntää Bonusta. Asiakkaat tekevät tilaukset Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Alepan henkilökunta kerää ostokset myymälässä ja Woltin lähettikumppanit toimittavat tilaukset asiakkaiden kotiovelle.