Alepa Roihuvuori uudistuu – myymälä suljetaan reiluksi kuukaudeksi


Helsingissä Roihuvuorentie 26:ssa sijaitseva Alepa-myymälä sulkee ovensa reilun kuukauden mittaisen uudistuksen ajaksi. Myymälän viimeinen aukiolopäivä on lauantai 21. tammikuuta, mutta tuotteiden loppuessa myymälä voidaan sulkea jo aikaisemmin. Uudistettu ja entistä energiatehokkaampi myymälä palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri jälleen maaliskuun alkupuolella.

04.01.2023

Alepa Roihuvuoren uudistuksessa myymälä kokee merkittäviä muutoksia niin ulkonäöllisesti kuin taustalla hyrräävän tekniikankin osalta. Myymälän myynti-pinta-alaa kasvatetaan reilusti, jotta valikoimalla pystytään vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaiden esittämiin Korttelitoiveisiin. Samalla myymälän kiertosuunta ja kassa-alue muuttuvat. Myymälämiljöön päivityksen yhteydessä myös kaupan kylmätekniikka uusitaan kokonaisuudessaan, ja jatkossa kylmäkoneiston tuottamaa lauhdelämpöä voidaan hyödyntää osana myymälän lämmitystä.

Uudistuksen ajan lähimmät HOK-Elannon 24 h palvelevat ruokakaupat ovat Alepa Erätori (Kettutie 2), S-market Herttoniemi (Hitsaajankatu 16) sekä Prisma Itäkeskus (Vanhanlinnantie 1). Myös ruoan verkkokauppa palvelee osoitteessa s-kaupat.fi.

Alepa Roihuvuori

  • Osoite: Roihuvuorentie 26, 00820 Helsinki
  • Viimeinen aukiolopäivä on lauantai 21.1.2023 Myytävien tuotteiden loppuessa myymälä voidaan sulkea jo aikaisempana ajankohtana.
  • Uudistettu myymälä avataan maaliskuun alkupuolella 2023.
  •  alepakorttelitoive.fi