Alepa Siltamäki avattiin


11.09.2015

Siltamäkeläiset esittivät viime vuoden lopulla HOK-Elannolle yli tuhannen asukkaan allekirjoittaman vetoomuksen kaupan avaamisesta alueelle. Toive toteutui 10. syyskuuta kun ostoskeskukseen avattiin Alepan myymälä.

– Alepa Siltamäen avajaiset olivat kuin kansanjuhla. Kun normaalisti me toivotamme asiakkaat tervetulleiksi, tällä kertaa siltamäkeläiset odottivat ovien avausta useamman kymmenen hengen voimin Tervetuloa-kylttien kera, ryhmäpäällikkö Marko Lumppio kertoo.
Avajaispäivän myynti nousi huikeaan lähes 18000 euroon, mikä kertoo omalta osaltaan asukkaiden todella kaivanneen hyvää kauppaa alueelleen.

Henkilökuntaa uudessa Alepassa on kahdeksan. Päällikkönä toimii Matti Helakallio, joka on toiminut pari vuotta päällikkönä Alepa Pohjolankadulla. Matti on vahvasti asiakaslähtöinen osaaja sekä tuloksenteossa että henkilökunnan motivoinnissa.

Apulaispäällikkönä aloittaa Edgar ”Edu” Koort, joka valmistui kesällä Alepan esimiesharjoittelijakoulutuksesta ja sai nyt ensimmäisen nimityksen apulaispäälliköksi. Edu siirtyy Siltamäkeen Tapaninkylästä ja hänen perässään siirtynee joukko asiakkaita, jotka ovat vannoutuneita Edu-faneja. 

Alueen asiakaskunnassa on paljon kotona kokkailevia lapsiperheitä, mikä on otettu huomioon valikoiman painotuksissa. Samoin sijainti uimahallin ja suositun urheilupuiston vieressä on huomioitu laajalla valikoimalla urheiluravinteita. Valmisruokia on puolestaan tavanomaista vähemmän.

Remontissa käytettiin kierrätettyjä kylmäkalusteita, lämminkaluste on uusi. Myymälässä on Bakery ja Deli cafe.

Parkkipaikkoja on Siltamäen ostoskeskuksessa yleensä hyvin, vaikka Alepan avauduttua eloisan ostoskeskuksen tilat ovat täynnä.

Alepa Siltamäki
Jalopeurantie 4
010 76 69945
avoinna ma-la klo 7-23, su 9-23

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Marko Lumppio, p. 010 76 60 607, marko.lumppio@sok.fi