Alepa tekee paluun Espoon Westendiin uudella täyden palvelun myymäläkonseptilla torstaina 19.1.


Uusi Alepa Westend avataan torstaina 19. tammikuuta kello 10 osoitteeseen Westendintie 99E. Täyden palvelun Alepa sijaitsee lähes samalla paikalla kuin ennen, mutta on noin 150 neliötä edeltäjäänsä tilavampi myymälä. Tämä mahdollistaa entistä monipuolisemman, asiakkaidensa näköisen valikoiman rakentamisen.

17.01.2023

Espoon Westendiin avautuva uusi Alepa Westend on asuinalueen oma täyden palvelun lähikauppa, jossa asiakkaat saavat helposti ja nopeasti tehtyä ostokset niin arkeen kuin juhlaan. Ostosreissun yhteydessä voi kätevästi hoitaa postipakettien noudon ja napata koriin evästä uudistetusta Kaffekulma-pisteestä, joka tarjoilee lämpimien juomien ohella myös puuro- ja nuudelitarpeita. Myymälän kattavaan valikoimaan kuuluu lisäksi mehukone, runsas paistopiste sekä asiointia vauhdittavat pikakassat.

Myyntipinta-alaa uudessa kaupassa on lähes 360 neliömetriä, joka on noin 150 neliötä enemmän kuin aiemmin. Kookkaampi tila mahdollistaa sen, että asiakkaiden esittämiin Korttelitoiveisiin kyetään vastaamaan yhä paremmin, ja jo myymälän avaukseen pystytään muodostamaan entistä osuvampi sekä monipuolisempi valikoima ja palvelutarjonta. Alepa Westendin omiin erikoisuuksiin lukeutuu muun muassa Food Market Herkun valikoimasta poimittu maistuva kattaus liha- ja äyriäispakasteita vastaamaan vaativammankin kokkaajan tarpeisiin.

Korttelikaupan odotettu paluu

Alepa Westend sijaitsee Westendintiellä uuden kerrostalorakennuksen kivijalassa likimain samalla paikalla, jossa edeltävä Alepa-myymälä palveli vuoteen 2020 asti. Oman lähikaupan paluuta alueelle on odotettu kovasti.

Uutta myymälää lähtee luotsaamaan myymäläpäällikkö Salla Kääriäinen, joka on ollut osa Alepa Westendin tarinaa jo aiemmassa myymälässä.

“Olen todella onnekas, että saan avata Alepa Westendin ovet alueen asukkaille näin kolmisen vuotta vanhan myymälän sulkeutumisen jälkeen. Odotan innoissani, että pääsemme kahdeksan henkisen tiimimme kanssa aloittamaan uudistetulla Alepa-konseptillamme entistä isommissa myymälätiloissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahtavia asiakaskokemuksia, kuunnella herkällä korvalla toiveita sekä rakentaa kaupasta asiakkaidemme näköisen kokonaisuuden”, Kääriäinen iloitsee.

Uusi myymälä on teknisiltä ratkaisuiltaan modernia nykytekniikkaa: myymälä säästää energiaa muun muassa led-valaistuksella, ovitetuilla kylmäkalusteilla sekä hiilidioksidia kylmäaineena käyttävällä kylmälaitoksella.

Alepa Westend

  • Osoite: Westendintie 99E, 01260 Espoo
  • Avataan to 19.1.2023 klo 10. Avajaisissa luvassa kakkukahvit, tarjouksia sekä ilmapallojen jakoa lapsille.
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–22, la 8–22, su 9–22