Alepa Tripla uudistui – entistäkin nopeammat eväät kiireisille matkalaisille


Kauppakeskus Triplassa sijaitseva Alepa koki muodonmuutoksen kuukauden mittaisessa remontissa. Remontissa myymälä sai uuden ilmeen ja valikoimaa täydennettiin etenkin helposti mukaan otettavilla nopeilla välipaloilla ja juomilla.

21.03.2024

Helsingissä kauppakeskus Triplassa sijaitseva Alepa uudistettiin kokonaisvaltaisesti noin kuukauden mittaisen remontin aikana. Uudistus alkoi helmikuussa ja se saatiin päätökseen 21. maaliskuuta. Keskeisellä sijainnilla liikenteen solmukohdassa sijaitseva myymälä palveli asiakkaita koko remontin ajan. 

Remontissa myymälän miljöötä uudistettiin nykyaikaisemmaksi ja pikakassojen määrää lisättiin nopeuttamaan vilkkaassa myymälässä asiointia. 

Remontin yhteydessä myymälän valikoimaa uudistettiin. Valikoimaan lisättiin etenkin nopeita välipaloja, lounaita, juomia sekä aamupalavaihtoehtoja, joita voi kätevästi ostaa mukaan evääksi. Supersuosittu paistopiste sai lisää tilaa sekä valikoimaan lisättiin erilaisia vaihtoehtoja niin välipalaksi kuin aamupalaksikin. Myös suositun Salaattibaarin valikoimaa laajennettiin ja jatkossa tarjolla on enemmän vaihtoehtoja, joista koota itselleen mieluisa salaatti. Uutuutena myymälästä löytyy myös valmiiksi pakattuja lämpimiä ja kylmiä ruokia heti syötäväksi tai myöhemmin lämmitettäväksi. Juomavalikoimaan lisättiin erilaisia valmiita smoothieita sekä Fresh Blends- smoothiekone, joka valmistaa paikan päällä kylmiä virvokkeita, kahveja sekä smoothieita.  

Uudistettu myymälä palvelee 24 h -aukioloajoin. 

Alepa Tripla 

  • Osoite: Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki 
  • Aukioloajat: 24 h 
  • Myymälän uudistus alkoi helmikuussa ja se saatiin päätökseen 21. maaliskuuta 
  • Tuotetoiveita voi jättää osoitteessa alepakorttelitoive.fi