Alepa Veräjämäen avajaisia vietetään perjantaina 31.3. – luvassa kakkukahvitarjoilu 1 500 ensimmäiselle asiakkaalle


Helsingin Veräjämäen ja Veräjälaakson asukkaat saavat perjantaina 31. maaliskuuta oman lähikauppansa, kun upouusi Alepa avataan aamukymmeneltä osoitteessa Veräjänaukio 1. Myymälän avausta juhlistetaan tarjousten ja kakkukahvien merkeissä.

27.03.2023

Veräjämäen paraatipaikalle aukeava 230 neliöinen Alepa satsaa erityisesti nopean asioinnin palveluihin: myymälästä saa hankittua kätevästi muun muassa take away -lounasta, kupin kuumaa kahvia ja tuorepuristettua appelsiinimehua. Pienempien ostosten kanssa asiointia vauhdittavat palvelukassojen rinnalla käytössä olevat pikakassat.

Päivittäin aina iltayhteentoista saakka palveleva Alepa Veräjämäki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä aivan Raidejokerin pysäkin vieressä ja Oulunkylän juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Julkisen liikenteen käyttäjillä on mahdollisuus ladata HSL-matkalippuaan kassalla. Autoileville asiakkaille on tarjolla parkkitilaa myymälän takana.

Uusi myymälä on varusteltu energiatehokkailla kylmälaitteilla, joissa kylmäaineena käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Sen käyttämä energia on 100-prosenttisesti päästötöntä.

Veräjämäkeläisten ikioma lähikauppa

Asuinalueen ensimmäistä ruokakauppaa lähtevät luotsaamaan myymäläpäällikkö Juha Hakanen ja apulaispäällikkö Juho Hokka. Yhteensä Veräjämäen Alepa työllistää yhdeksän henkilöä.

”Rekrytointi vietiin onnistuneesti maaliin ja suuresta hakijamäärästä saatiin valittua loistava porukka kasaan. Tavoitteenamme on rakentaa ”Vertsusta” korttelinsa näköinen lähikauppa ja koostaa myymälään asiakkaidemme toiveita ja tarpeita palveleva valikoima. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uuteen kauppaan”, Hakanen ja Hokka summaavat.

Alepa Veräjämäki

  • Myymälä avataan pe 31.3. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa tutustumistarjouksia sekä kakkukahvitarjoilu 1 500 ensimmäiselle asiakkaalle.
  • Osoite: Veräjänaukio 1, 00650 Helsinki
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–23, la 8–23, su 9–23
  • alepakorttelitoive.fi