Anniina Korpela HOK-Elannon viestintäpäälliköksi


Anniina Korpela on nimitetty HOK-Elannon viestintäpäälliköksi ja hän on aloittanut tehtävässään 7.12.2020. Viestintäpäällikkönä Korpela vastaa HOK-Elannon viestinnästä vastuualueenaan muun muassa mediasuhteet sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu ja toteutus.

09.12.2020

Korpela siirtyi HOK-Elantoon kodinelektroniikka- ja kodinkoneketju Gigantin viestintäpäällikön tehtävistä. Aiemmin Korpela on työskennellyt toimittajana muun muassa MTV Uutisissa, YLE:llä ja Ilta-Sanomissa. Koulutukseltaan Korpela on viestintätieteiden maisteri Oslon yliopistosta ja journalistiikan kandidaatti Jyväskylän yliopistosta.

– Olen todella iloinen päästessäni mukaan kehittämään HOK-Elannon brändiä ja liiketoimintaa. Kaupan ala, kuluttajabrändit sekä viestintä ovat äärimmäisen kiinnostava kokonaisuus, Korpela sanoo.

Korpela raportoi HOK-Elannon viestintä- ja markkinointijohtaja Tuomas Aholalle.

– Toivotan Anniinan lämpimästi tervetulleeksi HOK-Elantoon. Hänellä on monipuolinen tausta erilaisista viestinnästä tehtävistä ja saamme varmasti uusia sekä raikkaita näkökulmia toimintaamme, sanoo Ahola.

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja yksi alueensa tärkeimmistä työllistäjistä. Sillä on noin 340 toimipaikkaa ja töissä noin 6000 työntekijää. HOK-Elannon vuosittainen liikevaihto on yli 2 miljardia euroa.

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Anniina Korpela, anniina.korpela@sok.fi, p. 010 76 60 593
Viestintä- ja markkinointijohtaja Tuomas Ahola, tuomas.ahola@sok.fi, p. 010 76 60596