Asiakasomistajapostin digitalisointi jatkuu HOK-Elannossa


27.01.2016

HOK-Elannossa on päätetty ottaa seuraava askel asiakasomistajapostin digitalisoinnissa. Huhtikuusta lähtien bonuslaskelma ilmestyy vain digitaalisessa muodossa. Myös bonusrahojen lähetys loppuu, ja Bonus maksetaan jatkossa vain
S-Pankin tilille.

Kulusäästöillä synnytetty halpuuttaminen on tuonut kuluttajalle tutkitusti edullisempaa ruokaa pöytään. Osa viime vuoden säästöistä saatiin aikaan vähentämällä asiakasomistajapostin lähettämistä kuuteen kertaan vuodessa.

Bonustiedot realiajassa tai sähköpostissa
HOK-Elannossa asiakasomistajapostin digitalisointi jatkuu huhtikuussa, kun bonuslaskelma ilmestyy vain digitaalisessa muodossa. Muutos on osa laajempaa Yhteishyvän digitalisointihanketta, jossa vaiheittain digitalisoidaan jakelua sekä rakennetaan entistä kiinnostavampia sisältöjä ja palveluita asiakasomistajille.

Bonustiedot ja ajankohtaiset edut saa jatkossakin reaaliaikaisesti ja nopeasti S-mobiilista tai Omalta S-kanavalta. S-mobiilin voi ladata s-mobiili.fi-sivustolta tai puhelimen sovelluskaupasta. Antamalla sähköpostiosoitteen ja markkinointiluvan bonustiedot ja edut saa kuukausittain myös sähköpostitse. Bonustilanteen voi tarkastaa myös useista S-ryhmän toimipaikoista löytyvästä saldopäätteestä.

Anna sähköpostiosoite

Yhteishyvä edelleen 6 kertaa vuodessa
HOK-Elannon Yhteishyvä jaetaan painettuna edelleen kuusi kertaa vuodessa. Lehden mukana on myös muutama kohdennettu liite, mutta lähetystä ei enää pakata muovikääreeseen. Painetun aineiston vähentämisen puolesta puhuvat myös ympäristönäkökohdat.

Bonus S-Pankin tilille

Valtaosa rahaliikenteestä hoidetaan nykyään turvallisesti ja kätevästi verkkopankin kautta. Myös HOK-Elannossa on päätetty luopua bonusrahojen lähettämisestä, ja huhtikuusta alkaen Bonus ja muut etuudet maksetaan asiakkaan S-Pankissa olevalle etujen maksutilille. Tämä käytäntö on jo käytössä muissa osuuskaupoissa ja HOK-Elannossakin kaikilla, jotka ovat liitttyneet vuoden 2007 jälkeen.

Lisätietoja: 
HOK-ElantoTalousjohtaja Laura Oja, p. 010 76 60 300 tai laura.oja@sok.fi
Tiedotuspäällikkö Ralf Nyberg, p. 010 76 60590, ralf.nyberg@sok.fi