Digitaalinen autopesupalvelu Juhlapesu käyttöön HOK-Elannon ABC Autopesuissa 1.1.2017 alkaen


15.11.2016

Uuden digitaalisen palvelun autopesuun kehittänyt Superoperator Oy ja HOK-Elanto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. 1.1.2017 alkaen Juhlapesu-palvelu toimii 11 pääkaupunkiseudun ABC-autopesuasemalla.

Juhlapesun tavoitteena on helpottaa auton pesemisestä poistamalla ne tekijät, jotka pesussa harmittavat autonomistajaa. Asiakas näkee lataamastaan sovelluksesta suoraan, missä on lähin asema, jossa pesupalvelu on vapaana. Asiakkaan ei tarvitse jonottaa, painia polettien kanssa tai edes nousta autosta. Autopesu hoituu nopeasti napinpainalluksella mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Juhlapesun asiakkuus perustuu kuukausimaksuun, jolla asiakas voi pestä autonsa niin usein kuin haluaa.

– HOK-Elannon ABC-ketju keskittyy jatkossa yhä vahvemmin palvelemaan autoilevia asiakkaitaan. Teemme sen kehittämällä omia palvelujamme, mutta suhtaudumme myös avoimesti yhteistyöhön strategiaamme sopivien yhteistyökumppanien kanssa, toteaa HOK-Elannon polttoneste- ja autopesukaupan toimialajohtaja Markku Kuusinen.

– Otimme jo alkuvuodesta käyttöön mobiilipalvelut tankkauksessa. Juhlapesu puolestaan tarjoaa innovatiivisen arkea helpottavan palvelun, jolla voimme nostaa autopesujemme käyttöastetta merkittävästi. Samalla tarjoamme suomalaiselle startup-yritykselle mahdollisuuden, jolla se voi osoittaa digitaalisen palvelunsa toimivuuden entistäkin laajemmassa mittakaavassa pääkaupunkiseudulla. 

HOK-Elannon ABC-ketju uusii parhaillaan koko verkostonsa autopesulaitteistot, joista kolme yksikköä yhdestätoista on jo valmiina.

Superoperator aikoo digitalisoida autopesuliiketoiminnan ja mullistaa asiakkaiden käsitykset autopesusta. Yrityksen tavoitteena on olla kolmen vuoden päästä maailman suurin autopesua helpottavan teknologian toimittaja.

– Haluamme muuttaa koko autopesukulttuurin, koska se on uuden teknologian avulla mahdollista. Esimerkiksi Yhdysvalloissa, jossa autoja pestään paljon meitä ahkerammin, vastaavaa teknologiasovellusta, joka tunnistaa ajoneuvon rekisterikilven perusteella, ei ole. Pilottihankkeemme Yhdysvalloissa on sujunut hyvin, sanoo Superoperator-yhtiön toimitusjohtaja Erkki Aminoff.

Tällä hetkellä Suomessa on 13 Juhlapesu-asemaa ja kaiken kaikkiaan 25 000 sovelluksen ladannutta asiakasta, joista valtaosa on yritysasiakkaita. Sovelluksellaan asiakkaat ostavat palvelut Juhlapesulta, eikä kuukausimaksuista myönnetä erikseen S-ryhmän Bonusta.

 

Lisätietoja:
HOK-Elannon polttoneste- ja autopesukauppa,
Toimialajohtaja Markku Kuusinen, p. 010 76 60673, markku.kuusinen(at)sok.fi