Hakaniemen tavaratalokiinteistö myytiin Antiloopille


29.01.2016

HOK-Elanto on myynyt omistuksensa kiinteistöissä Siltasaarenkatu 6, Siltasaarenkatu 8-10 sekä Paasivuorenkatu 4-6 kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopille. Kauppa oli osa laajempaa omistusjärjestelyjen kokonaisuutta, jolla Antilooppi sai lähes täysin haltuunsa kaupan kohteena olleet kiinteistöt. Omistusjärjestely oli välttämätöntä, jotta kokonaisuuden kehittäminen ja tarvittavat mittavat peruskorjaukset saadaan käyntiin.

HOK-Elannon liiketoiminnalla on pitkät perinteet Hakaniemen torin kulmassa. Kaupan yhteydessä solmittiin samalla pitkäaikaiset vuokrasopimukset, joilla varmistetaan HOK-Elannon liiketoimintojen jatkuminen kohteessa myös tulevaisuudessa.

Osakekaupoilla ei ole vaikutusta HOK-Elannon nykyisiin liiketoimintoihin. Hakaniemessä asiakasomistajia palvelevat S-market, kauneuden erikoisliike Emotion ja kampaamo Salon Klipsi sekä Coffee House. Samoin verkkokaupan noutopiste jatkaa toimintaansa.

Antilooppi on pääkaupunkiseudun kiinteistöihin keskittynyt kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

Lisätietoja:

HOK-Elanto
Kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen, p. 010 76 60195, jyrki.karjalainen(at)sok.fi