HOK-Elannon ABC-liiketoiminta keskittyy jatkossa polttoneste- ja autopesukauppaan


11.12.2017

HOK-Elannon ABC-liiketoiminta keskittyy uuden strategiansa mukaisesti polttoneste- ja autopesukauppaan sekä digitaalisten palveluiden kehittämiseen, joka tuo mukanaan seuraavia muutoksia:

Nykyiset ABC Delit muuttuvat pääosin alkuvuoden aikana automaattiasemiksi ja lisäksi Pohjois-Tapiolan ja Konalan Delit jatkavat toimintaansa osana HOK-Elannon ravintolatoimialaa 1.1.2018 alkaen.

Muiden yksiköiden osalta konseptimuutos automaattiasemiksi tapahtuu oheisen aikataulun mukaisesti:

–          ABC Deli Espoonlahti 10.1.2018
–          ABC Deli Mikkelä 17.1.2018
–          ABC Deli Vuosaari 7.2.2018
–          ABC Deli Petikko 21.2.2018

Kaupan aukioloaikojen vapautuminen poisti helppoa ja nopeaa syötävää tarjoavilta ABC Deleiltä kilpailuedun, jonka korvaaminen on ollut haastavaa. Samanaikaisesti polttonestekaupan kiristynyt hintakilpailu on asettanut entistä kovemmat kannattavuusvaatimukset ABC Delien muulle toiminnalle.

HOK-Elannon ABC-liiketoiminta koostuu jatkossa pääkaupunkiseudulla 34 ABC-automaattiasemasta ja 11 autopesusta, jotka palvelevat 24/7. Asiakas voi maksaa ABC-autopesut helppokäyttöiseen automaattiin ympäri vuorokauden ja ABC-mobiliitankkauksen ansiosta asiakkaiden ei tarvitse käyttää maksukorttia ja näppäillä tunnuslukua tankatessaan.

HOK-Elannon ympärivuorokautiseen verkostoon kuuluu yhdeksän Alepaa, viisi S-Marketia ja Prisma Kaari Kannelmäki. Jouluaattoon asti myös Prismat Olari, Itäkeskus ja Kerava palvelevat 24/7. Kaikki muutkin HOK-Elannon ruokakaupat ovat avoinna vähintään klo 22:een.

 

Lisätietoja:
Polttoneste- ja autopesukaupan toimialajohtaja Markku Kuusinen, 010 76 60673,
markku.kuusinen@sok.fi