HOK-Elanto avaa Prisman Vantaan kauppakeskus Myyrmanniin


S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto on sopinut kiinteistöyhtiö Cityconin kanssa vuokrasopimuksen uuden Prisman avaamisesta Kauppakeskus Myyrmanniin Vantaan Myyrmäkeen loppuvuodesta 2023. Hankkeen toteutuminen ja tarkka aikataulu vahvistuvat, kun tarvittavat viranomaisluvat on saatu.

11.05.2022

– Me HOK-Elannossa pyrimme aktiivisesti kehittämään myymäläverkostoamme ja palveluitamme Vantaalla vastaamaan asiakkaidemme toiveita. Prisman saaminen ja avaaminen Länsi-Vantaalle on ollut tavoitteenamme pitkään ja asiakkaamme ovat tätä kovasti meiltä toivoneet. Olemme hyvin iloisia, että vuokrasopimus uudesta Prismasta on nyt allekirjoitettu, sanoo HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen.

HOK-Elannolla on Myyrmannissa entuudestaan S-market, joka hankkeen toteutuessa laajenee Prismaksi. Uusi, 7000 neliötä kattava ja kaksikerroksinen Prisma on tarkoitus rakentaa osittain nykyisen Myyrmannin S-marketin paikalle ja avata asiakkaille loppuvuodesta 2023. S-marketin henkilökunnan työsuhteet jatkuvat HOK-Elannossa ja lisäksi tullaan palkkaamaan lisää kaupan alan ammattilaisia. Toteutuessaan Prisma tulee työllistämään noin 100 henkeä.

Prisma Myyrmanni tulee toteutuessaan olemaan HOK-Elannon 16. Prisma ja ensimmäinen uusi Prisma Vantaalla yli 20 vuoteen. HOK-Elannolla on entuudestaan Vantaalla 1990 avattu Prisma Tikkurila sekä 1999 avattu Prisma Jumbo. Vantaan Prismojen lisäksi HOK-Elannolla on Helsingissä kuusi Prismaa (Hertsi, Itäkeskus, Kaari, Malmi, Tripla ja Viikki), Espoossa neljä Prismaa (Iso Omena, Lippulaiva, Olari ja Sello) sekä Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Prisma Hyvinkää, Prisma Järvenpää ja Prisma Kerava.