HOK-Elanto avaa uuden Alepan Vantaan Pähkinärinteeseen 14.12.


Vantaalle osoitteeseen Lammaslammentie 8 avataan uusi Alepa torstaina 14. joulukuuta klo 10.00. Myymälän kattavasta valikoimasta löytyy muun muassa asiakkaiden paljon toivomat irtokarkit, Kaffekulma sekä paistopiste.

07.12.2023

HOK-Elanto avaa Vantaan Pähkinärinteeseen uuden noin 500 neliöisen Alepan joulukuussa. Avajaisten aikaan on torstaina luvassa muun muassa kakkukahvitarjoilu ja sunnuntaina paikalla on joulupukki klo 11–16. 

Noin 5000 tuotteen tuotevalikoima tarjoaa kattavasti vaihtoehtoja niin kotikokkaajille kuin nopeaa evästä tarvitseville. Myymälän palveluelementteihin kuuluvat lisäksi lämpimiä juomia tarjoava Kaffekulma, paistopiste sekä paikallisten paljon toivomat irtokarkit. Myymälästä löytyy myös pikakassat, jotka nopeuttavat asiointia. Ruokaostosten yhteydessä voi myös kätevästi ladata HSL-matkalippuja kassalla. 

– Olemme ottaneet korttelitoiveita vastaan koko syksyn ajan sekä järjestimme paikallisille asukkaille tilaisuuden, jossa he pääsivät kertomaan toiveitaan myymälän suhteen. Myymälään toivottiin erityisesti irtokarkkeja. Irtokarkkeja ei monesta Alepasta löydy, mutta halusimme toteuttaa asiakkaiden toiveen ja otimmekin ne heti alusta alkaen valikoimaan, vinkkaa myymäläpäällikkö Tiia Duah. 

Myymälä on auki asiakkaille joka päivä aamuvarhaisesta ilta yhteentoista saakka. 

Alepa Pähkinärinteen energiaratkaisut ovat uusinta teknologiaa: led-valaistuksen ja osittaisen lämmöntalteenoton lisäksi kaikki kaupan kylmälaitteet ovat ovellisia ja kylmälaitoksen kylmäaineena käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Hävikin vähentäminen on Alepassa tärkeä osa päivittäistä työtä. Hävikkiä torjutaan osittain Alepa Pähkinärinteessäkin muista Alepoista tutulla Hyvikkihevillä, jossa erillisestä kalusteesta myydään syömäkelpoisia, mutta hehkeimmät hetkensä nähneitä hedelmiä ja vihanneksia alennettuun hintaan euron kilo. 

Alepa Pähkinärinne 

  • Avataan torstaina 14.12. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa muun muassa kakkukahvitarjoilu 1200 ensimmäiselle asiakkaalle. 
  • Osoite: Lammaslammentie 8, 01710 Vantaa. 
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–23, la 8–23, su 9–23. 
  • Myymälän koko on noin 500 m2.