HOK-Elanto jatkaa Klaukkalassa kahdella S-marketilla – S-market Brunnissa toteutetaan miljööremontti maaliskuussa


HOK-Elanto uudistaa Klaukkalassa osoitteessa Isoseppälä 14 pitkään toimineen S-market Brunnin. Työt ovat käynnissä 6.–23.3. ja myymälä pysyy normaalisti auki koko uudistuksen ajan. Miljööremontin yhteydessä ostamisen helppoutta ja nopeutta lisätään pikakassoilla sekä itsepalvelulämpöpöydällä.

22.02.2023

S-market Brunnin miljööremontissa myymälän kalusteita uusitaan ja myymälään tuodaan kokonaan uutena palveluna itsepalvelulämpöpöytä, josta mukaansa voi poimia maittavan aterian esimerkiksi lounaaksi. Myös take away -valikoimaa tuodaan uudella tavalla esiin. Jatkossa asiointia vauhdittavat lisäksi pikakassat, joiden avulla pienten ostosten maksaminen on kätevää. Miljööremontin ohella myymälän valikoimaa räätälöidään vastaamaan paikallisten toiveita entistäkin paremmin.

S-market Brunni on entuudestaan energiatehokas myymälä, jonka kylmälaitoksen kylmäaineena käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Myymälän yhteydessä jatkaa edelleen ekopiste, jossa voi kierrättää kartongin, muovin, paperin, lasin, metallin ja vaatteet.

S-market Brunni

  • Osoite: Isoseppälä 14, 01800 Klaukkala
  • Miljööremontti käynnissä 6.–23.3. Myymälä pysyy normaalisti auki.
  • Uusina palveluina tulossa pikakassat ja itsepalvelulämpöpöytä.
  • sinuntoive.fi