HOK-Elanto palkitsee ja tukee henkilöstön hyvinvointia


01.03.2019

HOK-Elanto tarjoaa henkilöstölleen monipuolisia etuja palkan ja muiden lakisääteisten velvoitteiden lisäksi. Henkilöstöpalveluihin, virkistys- ja harrastustoimintaan sekä tulosbonukseen ja muuhun palkitsemiseen on vuoden 2018 aikana käytetty yhteensä noin 5 miljoonaa euroa.

Muiden palkitsemisjärjestelmien ulkopuolella oleville vakituisille työntekijöille jaetaan 1,1 miljoonaa euroa bonuksena viime vuoden tuloksesta.

Tulosbonuksen lisäksi toinen 1,1 miljoonaa euroa käytetään vuosittain henkilökunnan työ-, ikämerkkipäivä- ja joululahjoihin sekä muuhun palkitsemiseen.

HOK-Elanto tarjoaa henkilöstölleen lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi sairaanhoidon palveluja, kaikkialla maailmassa voimassa olevan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja oman Sairauskassan lisäetuuksia, kuten silmälaseja ja hammashoitoa yhteensä noin kahdella miljoonalla eurolla.

Liikuntaseteleihin, henkilökunnan Linnanmäkipäivään sekä muuhun virkistys- ja harrastustoimintaan olemme käyttäneet noin 800 000 euroa.

Henkilökunta-alennukset koskevat työntekijän kanssa samassa taloudessa asuvia, ja ne mukaan lukien HOK-Elannon henkilöstölleen tarjoamat edut ovat yli 1000 euroa vuodessa työntekijää kohden.