Hotelli ostosparatiisin vieressä – shoppailijan unelma


28.04.2017

Kauppakeskus AINOAn 2. vaihe on valmis ja nyt Kampin mittakaavassa oleva kauppakeskus palvelee monipuolisesti heti Tapiola Gardenin naapurissa. Shoppailun lomassa on hyvä levätä välillä hotellihuoneessa.

Täällä Espoon Tapiolassa tapahtuu paljon muutoksia, ja yksi odotettu muutos oli saada kauppakeskus AINOAn 2. laajennusvaihe valmiiksi. Nyt AINOA on jo Kampin ostoskeskuksen kokoinen, ja shoppailumahdollisuuksia löytyy jokaiselle. AINOA sijaitsee Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin välittömässä läheisyydessä, joten ostokset on helppo ja nopea tuoda hotellihuoneeseen ja jatkaa taas shoppailua.

AINOA ei ole pelkkä laatikkomainen ostoskeskus, vaan siellä on ainutlaatuisen pohjaratkaisun lisäksi tuotu esille Tapiolan identiteettiä puutarhakaupunkina muun muassa kauppakeskuksessa olevan viherseinän avulla.

Ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa AINOAssa on yhteisnoutopiste, jonne pystyy tilaamaan liikkeistä tehdyt ostokset. Näin teidän ei tarvitse noutaa tavaroita eri paikoista, vaan asiointi sujuu mukavasti. AINOA palvelee viikon jokaisena päivänä ja AINOAsta löytyy ruokakauppa avoinna arkisin klo 23 asti ja viikonloppuisin klo 21.

Lisää tietoa AINOAssa sijaitsevista liikkeistä ja palveluista löydät täältä.