ISOT AUDITORIOT – VAIN SADAN ASKELEEN PÄÄSSÄ


11.01.2019

Yhteistyössä Finnkinon kanssa vain 100 askeleen päässä Plazasta sijaitsee uusimmalla tekniikalla varustetut auditoriot.

Tilaisuus voidaan räätälöidä tarpeenne mukaisesti. Oli kyseessä sitten seminaari, tuloksen julkistus tai yhtiökokous. Väliaika tarjoilut hoitaa Finnkino ja lounaat, iltajuhlat, majoituksen ja cocktailtilaisuudet Radisson Blu Plaza hotelli ja Plaza Restaurant.

Plaza Restaurantin keittiössä raikkaat pohjoisen maut yhdistyvät moderniin ruoka-ajatteluun. Tuloksena on aidosti maistuvia aistielämyksiä, joissa uudet, houkuttelevat makuyhdistelmät sulautuvat klassikkoherkkuihin.

Nautinto tarjoillaan tunnelmallisessa, yli sata vuotta helsinkiläisten elämää seuranneessa miljöössä pääkaupungin ytimessä.

Esimerkki: 200 henkilön kokopäivän tilaisuus.

Klo 8 – 17

Aamutarjoilut (Finnkino aulatilassa): Savukanaa briossileivällä, sienitartar, leipiä, marja smoothieta, pikkumakeaa, kahvia ja haudutettua teetä.

Lounas: PLAZA Restaurantin runsas salaattipöytä, lämmin ruoka ja päivän keitto. Päivän makea ja kahvi

Iltapäivän tarjoilut: Mustikkapiirakkaa ja kahvia ja haudutettua teetä.

 

ALKAEN 53,- / Henkilö

(Tiedoksi: F-Host (teknikko) voidaan varata tilaisuuteen erillisestä maksusta 100 €/h. Muutoin perusteknikko auttaa kokouksen alussa ja tulee paikalle vain tarvittaessa. Finnkino varaa nämä.)

MITEN TOIMIA?:

  1. Ottakaa yhteys myyntipalveluumme: ravintolamyynti@sok.fi +358 (20) 1234 800
  2. Myyntipalvelumme tekee alustavan varauksen auditoriosta ja varauksen lounaasta.
  3. Finnkino ottaa teihin yhteyttä ja sopii väliaikatarjoiluista sekä tarvittavasta kokoustekniikasta.

Teille tulee kaksi laskua. Finnkino laskuttaa tiloista ja tarjoiluista Finnkinon tiloissa. Plaza restaurant laskuttaa kaikesta PLAZA:n palveluista esim. ruokailut ja majoitus