Järvenpään Korona muuttaa Prisma-keskukseen maaliskuussa 2017


20.01.2017

Järvenpään Koronan vuokrasopimus päättyy kiinteistön purkamisen takia. Ravintola muuttaa Prisma-keskukseen Rosso Järvenpäältä vapautuviin tiloihin ja avaa ovensa uudessa osoitteessa suunnitelman mukaisesti 31.3.2017.

Rosson asiakasmäärät eivät ole riittäneet ylläpitämään kannattavaa liiketoimintaa, vaan toiminta on ollut kannattamatonta usean vuoden ajan. Rosso sulkee ovensa sunnuntaina 5. maaliskuuta 2017
– Olemme kuitenkin arvioineet, että Koronalla on toisen tyyppisenä ravintolana erinomaiset mahdollisuudet jatkaa menestyvää toimintaansa Rosson liikepaikalla, HOK-Elannon ravintoloiden toimialajohtaja Jouko Heinonen toteaa.

– Asiakkaat ja henkilökunta tekevät ravintolan, eivät seinät tai sijainti. Uskon vahvasti, että Koronan asiakkaat löytävät meidät uudesta paikasta ja tunnelma säilyy ennallaan. Koronan nykyisten asiakkaiden toiveita otetaan huomioon uutta liiketilaa suunnitellessamme, Koronan ravintolapäällikkö Kirsi Elk kertoo.

Rosso Järvenpään yhteistoimintaneuvottelut aloitettiin 14.12.2016. Kaikki Rosson työntekijät työllistyvät halutessaan HOK-Elannon muissa ravintoloissa. Koronan koko henkilökunta siirtyy työskentelemään uuteen liiketilaan.

Prisma-keskuksessa jatkavat Koronan lisäksi myös Coffee House ja Hesburger varmistamassa monipuolista ravintolatarjontaa.


Lisätietoja:

HOK-Elannon ravintoloiden toimialajohtaja Jouko Heinonen, p. 010 76 60 640, jouko.heinonen(at)sok.fi
Ryhmäpäällikkö Taisto Hännikäinen, p. 10 76 60 644, taisto.hannikainen(at)sok.fi 
Ravintolapäällikkö Kirsi Elk, p. 010 76 64 290 kirsi.elk(at)sok.fi