HOK-Elannossa kesätyötä yli 500:lle


HOK-Elannossa kesätyöntekijät saavat kattavan kuvan kaupan alan työtehtävistä. Alepassa ja S-marketissa kesätyöntekijät pääsevät lähikaupan tunnelmaan ja työtä tehdään kaikilla kaupan alueilla hyllytyksestä kassaan.

10.02.2021

HOK-Elannossa kaupan kesätyöntekijät saavat kattavan kuvan kaupan alan työtehtävistä ja asiakaspalvelusta. Alepassa kesätyöntekijät pääsevät aistimaan lähikaupan tunnelmaa, S-marketissa tulee tutuksi laaja valikoima yhdistettynä tuoreuteen ja Prismassa tehdäänkin sitten jo töitä laajan valikoiman kanssa aina piimästä potkulautaan asti. Kesätöitä tarjoavat myös Omistajapalvelu, ABC-Pesukadut ja Kodin Terra Tuusula.

Kesätyöntekijöiden määrä on samaa luokkaa kuin viime vuonna. Kaupan alan työtä riittää ja palkkaamme mahdollisesti kesän lähestyessä vielä lisää väkeä toimipaikkoihimme. Viime kesänä HOK-Elanto palkkasi yhteensä noin 800 kesätyöntekijää, joista noin 500 oli yli 18 -vuotiaita ja noin 300 14-17 -vuotiaita Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijoita. 

Kesätöillä on iso merkitys koululaisille ja opiskelijoille. Haluamme tarjota nuorille tärkeää kokemusta sekä oppia työelämästä ja kaupan monipuolisista asiakaskokemukseen vaikuttavista tehtävistä, HOK-Elannon henkilöstöjohtaja Maria Hekkala toteaa. 

Osa kesätyöntekijöistä voi työllistyä myös kesän jälkeen vaikkapa opiskelujen oheen. – On tietysti työyhteisölle hieno juttu, että saamme osaamista hankkineita tekijöitä tätä kautta myös pysyvästi mukaan joukkoomme, Hekkala kertoo. 

HOK-Elanto on tarjonnut aiempina vuosina myös kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja alle 18-vuotiaille. Tänä vuonna näiden paikkojen rekrytoinnista tiedotetaan myöhemmin keväällä. 

Kesätyöntekijät suorittavat osana perehdytystään heille erikseen suunnitellun hybridi-perehdytyksen, jossa hyödynnetään lähi-, etä- ja verkko-opiskelua. Näin varmistamme hyvän pohjaperehdytyksen kaikille työntekijöillemme ennen oman toimipaikan käytäntöihin syventymistä. 

Vuoden 2021 kesätyöhaku on osoitteessa hok-elanto.fi/tyoura-meilla/kesatyo/. Haku on auki 7.3. asti.