Koe ikimuistoiset juhlahetket Radisson Blu Hotelleissa


04.11.2015

Olipa kyseessä yrityksen pikkujoulut, tunnelmallinen illanvietto ystävien kesken tai kiireetön jouluhetki perheen parissa, Suomen Radisson Blu Hotellit tarjoavat puitteet unohtumattomiin elämyksiin. Juhlan päätteeksi haluat ehkä välttää taksijonot ja päättää iltasi hyvän olon Blu Dreams -unilla. Mitä ikinä juhlakaudelta odotatkaan, olet tervetullut nauttimaan maistuvista juhlapöydän antimista ja kaikkien aikojen joulutunnelmasta kaupunkien parhaille paikoille!

Teemajuhlat, sauna-joogaa, ulkoilua talvisessa luonnossa… kaikki onnistuu Radisson Blu Hotelleissa! Kokeneiden kumppaniemme avulla järjestämme ikimuistoisia tunnelmia huokuvia tapahtumia sekä hyvää oloa tuottavia ulkoiluaktiviteettejä. Tutustu hotelliemme tarjontaan ja kysy lisää!

TEEMAJUHLAT ROYALISSA

Millaiset olisivat täysin valkoiset juhlat? Tai juhlat casino-henkeen? Suomen vaikuttavin tapahtumatalo Radisson Blu Royal Hotel Helsingissä taikoo vaikka Hollywoodin Helsinkiin. Kokeneen yhteistyökumppanin toimesta kaikenlaiset teemat onnistuvat! Tutustu hotellin tiloihin ja järjestetään yhdessä kaikkien aikojen juhla!

REIPPAILUA JA RENTOUTUMISTA ESPOOSSA

 

Jos haluat reippaita ulkoiluaktiviteettja tai rentoutua sauna-joogassa, on kohteesi Radisson Blu Hotel Espoo! Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa järjestämme niin husky-ajelut kuin fat tire -polkupyöräilyt. Reippailun päälle maistuu sauna hotellin omalla saunaosastolla, jossa iltaa voi jatkaa tunnelmallisessa takkahuoneessa. Kysy lisää, ja teemme toiveidesi mukaisen liikunnallisen tapahtuman kaiken kokoisille ryhmille!

DREAM WITH ME! – TUNNELMALLISET TEEMAILLALLISET

 

Saitko kutsun kaupungin tyylikkäimpiin juhliin? Myös pikkujouluryhmille soveltuvat Dream with me! -teemaillalliset vievät makumatkoille eri puolille maailmaa. Herkulliset maut ja upeat puitteet nostavat arjen yläpuolelle New Yorkin kattojen ylle ja Valencian pehmeisiin öihin. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa ikimuistoinen ilta!