Kokoustila Presidentistä kaupungin keskipisteestä


13.08.2018

Järjestä kokoukset, neuvottelut, messut ja seminaarit tapahtumatalo Original Sokos Hotel Presidentissä keskellä kaupunkia. Meille vieraidesi on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla allamme olevaan pysäköintitaloon.

Kokoukset ja seminaarit parhaalla paikalla Helsingissä

Järjestä kokoukset, neuvottelut, messut ja seminaarit tapahtumatalo Original Sokos Hotel Presidentissä kaupungin keskellä. Meille vieraidesi on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Autot pysäköidään kätevästi allamme olevaan pysäköintitaloon.

Kun varaat tilaisuutesi Original Sokos Hotel Presidenttiin saat loistavan sijainnin lisäksi toimivat tilat, yksilölliset tapahtumaideat, presidentillisen palvelun ja herkulliset kokoustarjoilut.

Ota yhteyttä tai tule käymään! Meillä olet osaavissa käsissä, sillä henkilökuntamme palvelee sinua useiden vuosien kokemuksella.

Tiedustelut ja varaukset: Kokousmyyntipalvelu, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, puh. 020 1234 800, avoinna ma-pe klo 08.00.18.00.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

 

Kokous- ja juhlatila tarpeen mukaan

Tilava 370 henkilön auditorio sekä 15 erikokoista kokoustilaamme (8-80 henkilölle) taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin.

Jos tapahtumasi on todella suuri, varaa koko hotelli käyttöösi ja järjestä unohtumaton tilaisuus jopa 2 200 henkilölle. Suunnittelemme oheispalvelut toiveidenne mukaan. Kun koko tapahtuma vietetään samassa rakennuksessa, kokonaisuutta on helppo hallita.

Pienet ja intiimit kokoontumiset pidetään sviiteissä.

 

Hyvää ruokaa kaupunkinäköalalla kokousvieraillemme

Kolmannen kerroksen tilausravintolastamme avautuu hieno kaupunkinäköala Helsinkiin. Arkipäivisin ravintolaan katetaan runsas ja herkullinen buffet-lounas kokous- ja tapahtumavieraillemme. Iltapäivästä alkaen ravintolan voi varata yksityistilaisuuksiin.

Keittiömestarimme menut tapahtumiisi

Kun suunnittelet tapahtumaasi, käytä aikaa myös menun ja muiden tarjoilujen miettimiseen. Menun sisältöön vaikuttaa tilaisuuden ja vieraiden luonne. Ajatuksella mietityllä, hyvällä ruoalla on tärkeä rooli erilaisten kohtaamisten onnistumisessa.

Keittiömestarimme on laatinut valmiita menuehdotuksia sinun työtäsi helpottaaksesi.
Järjestät sitten tyylikkään istuvan illallisen, cocktail-tilaisuuden tai rennomman buffetin, valittavanasi on laaja joukko menuita, joista löydät juhliisi parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Tutustu tarjoiluihimme tarkemmin täällä:

http://www.raflaamo.fi/helsinki/kokous-original-sokos-hotel-presidentti

Kysy lisää ja varaa:
Ravintolamyyntipalvelu, puh. 020 1234 800, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, avoinna ma-pe klo 08.00.18.00.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

 

SOKOS HOTELLIEN VALMIIT KOKOUSPAKETIT 

Sokos Hotellien valmiiksi suunniteltuihin kokouspaketteihin kuuluu kaikki kokoukseen tarvittavat elementit.

Puolen päivän kokouspaketti

  • aamu- tai iltapäiväkahvi ja kahvileipä
  • kokouslounas
  • kokoustilat
  • kokousvälineet ja -palvelu

Päivän kokouspaketti

  • aamukahvi ja kahvileipä
  • kokouslounas
  • iltapäiväkahvi ja kahvileipä
  • kokoustilat
  • kokousvälineet ja -palvelu

 

TILOJA PIENEMPIIN TARPEISIIN

Saunallinen sviitti – se rennompi kokouspaikka  

Hotellin saunallinen sviitti on mainio paikka myös kokous- ja palaverikäyttöön. Kokouksen päätyttyä voitte istahtaa saunan lauteille jatkamaan juttua rennommissa merkeissä. Sviittiin saat haluamasi tarjoilut hedelmätarjottimesta saunaeväisiin ja buffet-illalliseen.