Laatuhampurilaista kolmella tavalla Grill it! -ravintoloissa


08.02.2013

Perinteisesti pikaruokana pidetty hampurilainen on maailmalla ja Suomessa noussut laadukkaaksi ravintolaruoaksi, josta myös huippukokeilla on omat versionsa. Grill it! -ravintoloissa hampurilaista on tarjolla kolmella tavalla kevään Homemade Hamburgers -kampanjassa.

Nimensä mukaisesti Grill it!:n purilaiset ovat kotitekoisia, eli sämpylät, kastikkeet ja lisukkeet tehdään itse alusta alkaen ravintolan keittiössä. Hampurilaisvaihtoehtoja on kolme. Perinteisen hampurilaisen ystäville on tarjolla Black Angus Burger aidolla Black Angus -täysjauhelihapihvillä pekonin ja Monterey Jack -juuston kera. Wasabimajoneesi ja tiikeriravunpyrstöt tuovat luonnetta lohiburgeriin, ja Pulled Pork Burger kätkee sisäänsä ylikypsän porsaankyljen lisäksi mm. kimchiä ja paahdettua valkosipulia.  

 

Ruokajuomaksi suositellaan tietysti oluita, ja jos hampurilaisen jälkeen on jäänyt vielä tilaa makealle, ovat tuoreet hedelmät ja marjat karamellikastikkeen kanssa oiva päätös aterialle. Burgerit ovat tarjolla kaikissa Grill it! -ravintoloissa 13.2.–1.4.2013. Grill it! -ravintolat sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Kolilla.

 

Tiesitkö?

Kimchi on perinteikäs korealainen kiinankaalista valmistettu ruokalaji, joka maustetaan chilillä, inkiväärillä ja valkosipulilla.

 

Lisätietoja

Kristin Aidla

Restaurant Manager

p.050 465 3345

kristin.aidla@radissonblu.com

www.grillit.fi

Liitteet: