Majoitustarjous urheiluseuroille Radisson Blu Seaside Hotelliin


28.03.2014

Etsitkö majoitusta urheilureissullesi? Suuntaa meren rantaan Radisson Blu Seaside Hotelliin ja saat lisäenergiaa peliisi!

Hyvä sijainti Helsingin keskustan tuntumassa ja monet liikkujille suunnatut palvelut tekevät Radisson Blu Seaside Hotellista mainion tukikohdan urheilutapahtumien aikana.
Hotelliin on helppo tulla bussilla mistä vain. Kaikki pääkaupunkiseudun urheilukentät ja -hallit ovat nopean bussimatkan päässä, esim. Olympiastadionille ajaa alle vartissa.

Ravintola Violan italialaiset herkut vievät nälän ja kielen mennessään. Kokkimme ovat räätälöineet ryhmille energisoivat Sport-menut (13 € ja 15 €/hlö).

Kuntosalissa on hyvä verrytellä lihaksia ennen siirtymistä saunan lauteille nautiskelemaan. Rentoutumiseen auttaa myös futis-pöytäpeli, Wii-pelikonsoli ja ilmainen nopea nettiyhteys. Tilavat huoneet ja Magic Bed® -vuoteet kruunaavat päivän elämykset.

Urheilukassit säilyvät turvassa tilavassa säilytyshuoneessa. Hikisen urheilupäivän jälkeen varusteet voi jättää hotellille pestäväksi. Taktiikkapalavereita varten 30 hengen kokoustilamme on käytettävissänne veloituksetta tunnin ajan (varaustilanteen mukaan).

Liitteet: