Messut ja esittelytilaisuudet Helsingin keskustassa


17.03.2014

Meillä järjestät vaivattomasti isotkin seminaarit, tuotelanseeraukset ja tiedotustilaisuudet. Toimivalla kokoustekniikalla varustetussa tilavassa auditoriossamme on istumapaikkoja 370 henkilölle.

Valitse Helsingin monipuolisimmat seminaari- ja tapahtumatilat

Meillä Original Sokos Hotel Presidentissä järjestät vaivattomasti isotkin seminaarit, tuotelanseeraukset ja tiedotustilaisuudet. Toimivalla kokoustekniikalla varustetussa tilavassa auditoriossamme on istumapaikkoja 370 henkilölle. Auditorion tapahtumaan yhdistät kätevästi vaikkapa cocktail-tilaisuuden tai tuote-esittelyt uuden Forum Pressan tiloissa.

Käytännölliset messutilat ihan ydinkeskustassa

Järjestä isot messutilaisuudet aivan Helsingin keskustassa. Messutiloja et tätä keskeisemmältä paikalta löydä; erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta vieraasi pääsevät messupaikalle vaivattomasti. Julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla.

Tilava 370 hengen auditoriomme sekä 15 erikokoista kokoustilaa (8-80 henkilölle) taipuvat moniin tarpeisiin. Voit myös varata koko hotellin käyttöösi ja järjestää unohtumattoman tapahtuman jopa 2 200 henkilölle.

Lehdistö- ja julkistustilaisuudet

Tapahtumien talo Presidentti tarjoaa monta hyvää tilaa ja toimivan, nykyaikaisen tekniikan lehdistötilaisuuksiin sekä kirjan- tai muun tuotteen tai palvelun julkistukseen. Kaikkein pienimmät tilaisuudet hoituvat sviiteissä, kokoustiloissa ja ravintoloissa, isommat auditoriossa ja Presidentti- ja Sylvi-saleissa. Kysy meiltä lisää.

Keskeinen sijainti on valttimme.

Varaa tapahtumasi meiltä – ennakkosuunnittelun jälkeen vaivattomasti eteenpäin

Ota yhteyttä, kun tarvitset toimivat tilat, kattavat oheispalvelut tai suunnitteluapua messuihin, seminaareihin ja muihin yritystapahtumiin.

Suunnittelua nopeuttaa, kun sinulla on jo yhteydenottovaiheessa arvio:

  • budjetista
  • tapahtuman luonteesta
  • osallistujamäärästä
  • ohjelmasta, illan kulusta tai aikataulusta

Suosittelemme miettimään valmiiksi kaksi vaihtoehtoista tapahtumapäivää. Tämä helpottaa aikataulutusta, mikäli ensisijainen ajankohta ei ole vapaana.

Varaukset ja tiedustelut:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 800

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)