Mummotunneli avautui turvavälejä noudattaen


Helsingin keskustan legendaarinen kesäjuhlapaikka Mummotunneli avasi ovensa 17.6. Kaikissa ravintoloissa ja terassilla on panostettu järjestelyihin, joilla varmistetaan asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus.

18.06.2020

Pohjoisesplanadin ja Aleksanterinkadun välisellä sisäpihalla nautitaan tänäkin poikkeuksellisena kesänä viileistä juomista ja loistavasta livemusiikista. Mummotunnelin portit avattiin keskiviikkona 17.6. ja ne ovat avoinna tällä viikolla klo 16–23. Ensi viikosta alkaen Mummotunneli on avoinna klo 16-02.

Poikkeusjärjestelyjä terassilla ja sisätiloissa

Koronatilanteen aiheuttamien poikkeusolojen takia hygieniaan ja asiakkaiden turvallisuuteen on kiinnitetty tänä vuonna erityistä huomiota sekä sisäpihan terassilla että Mummotunneliin kuuluvissa ravintoloissa, Amarillossa, VENNissä, Pub Gasellissa ja Tapas BarCelonassa.

Ravintoloiden sisätiloissa käytössä on aluksi vain puolet asiakaspaikoista, ja terassialueella jokaisella asiakkaalla on oma istumapaikka. Suosituin tanssialue esiintymislavan edustalla ei ole toistaiseksi käytössä. Näin pidetään huoli, että turvavälit pysyvät kunnossa, eikä tungosta pääse syntymään.

Asiakkaille annetaan sisäänkäynnin yhteydessä ohjeet turvalliseen asiointiin ja kerrotaan asiakasmäärään ja aukioloaikoihin liittyvistä muutoksista. Käsidesiä on tarjolla keskeisillä paikoilla. Ravintoloiden henkilökunta huolehtii yleisestä puhtaudesta tehostetusti kaikissa asiakastiloissa sekä valvoo, että annettuja ohjeistuksia noudatetaan.

Kesäkuun 2020 esiintyjät

Ke 17.6. Dj Awa / Sax Johannes Salomaa / Vallu Lukka Duo
To 18.6. Dj Juza / Sax Johannes Salomaa / Mikko Sipola Trio
Pe 19.6. Dj Awa / Sax Johannes Salomaa / BoomBeat Trio
La 20.6. Dj AEK / Sax Johannes Salomaa / BoomBeat Trio
Ke 24.6. Dj Juza / Sax Antti Hynninen / Tapani Kangas Duo
To 25.6. Dj Awa / Sax Antti Hynninen / Joku Paikallinen Duo
Pe 26.6. Dj Juza / Sax Antti Hynninen / Mikko Sipola Trio
La 27.6. Dj AEK / Sax Antti Hynninen / Lauri Mikkola Duo

Katso ravintoloiden aukioloajat Raflaamosta