Myyrmannin Prisman rakentaminen on käynnissä – avataan loka-marraskuun vaihteessa


Myyrmanniin avautuvan Prisman rakentaminen on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Kauan odotettu Prisma avataan loka-marraskuun vaihteessa. Myyrmannin Prismaan rekrytoidaan parhaillaan lähes sataa asiakaspalvelun ammattilaista erilaisiin myymälätehtäviin.

15.05.2023

Myyrmanniin avautuvan Prisman rakennustyöt ovat juuri käynnistyneet ja uuden myymälän rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Prisman avajaisia vietetään loka-marraskuun vaihteessa. Rakenteilla on reilu 7000 neliön myymälä kaikkine palveluineen. Myyrmannissa palvellut S-Market sulki ovensa maaliskuussa 2023 Prisman tieltä.

– Olemme saaneet käynnistettyä Myyrmannin Prisman rakentamisen nopealla vauhdilla. Myyrmannin Prisma on ensimmäinen uusi Prisma Vantaalla yli 20 vuoteen, joten myös asiakkaamme ovat odottaneet meitä Myyrmäkeen. Prisma tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita sekä laajat palvelut, sanoo Prismajohtaja Jari Kättö.

Myös rekrytoinnit ovat alkaneet. Prismaan haetaan noin 80 asiakaspalvelun ammattilaista erilaisiin myymälätehtäviin.

– Haemme nyt uusia prismalaisia Myyrmanniin. Meillä Prismassa pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia myymälätehtäviä hyvässä hengessä. Hakemisen voi tehdä näppärästi netissä, vinkkaa Kättö.

Prisma Myyrmanni tulee olemaan HOK-Elannon 16. Prisma. HOK-Elannolla on entuudestaan Vantaalla 1990 avattu Prisma Tikkurila sekä 1999 avattu Prisma Jumbo. Vantaan Prismojen lisäksi HOK-Elannolla on Helsingissä kuusi Prismaa (Hertsi, Itäkeskus, Kaari, Malmi, Tripla ja Viikki), Espoossa neljä Prismaa (Iso Omena, Lippulaiva, Olari ja Sello) sekä Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Prisma Hyvinkää, Prisma Järvenpää ja Prisma Kerava.