Näköalaravintola Loiste uudistuu


30.12.2019

Hotellimme ylimmässä kerroksessa sijaitseva ravintola Loiste on suljettu tammikuun alussa. Avaamme uudistuneen ravintolan loppukesästä!

Original Sokos Hotel Vaakunan ylimmässä kerroksessa sijaitseva ravintola Loiste kokous- ja saunatiloineen suljetaan 2. tammikuuta 2020 uudistustöiden vuoksi. Ravintola, kokous- ja saunatilat avataan uudella ilmeellä loppukesästä 2020. Näköalaravintolasta tehdään kaikkien kaupunkilaisten kohtauspaikka muun muassa Helsinki-näkymiä entistä enemmän avaamalla. Ravintola tulee olemaan jatkossakin auki aamusta iltaan, ulkoilmaterassi täydentää tiloja kesäkaudella.

Vaakunan ravintolatilalla on yksi piirre, joka erottaa sen kaikista muista helsinkiläisravintoloista: upeat näkymät yli Helsingin neljään eri suuntaan. ”Tulevassa uudistuksessa maksimoimme näköaloista nauttimisen eli kaikkialla, missä kaupunkimaiseman voi nähdä, se pyritään ravintola-asiakkaille esteettömästi näyttämään”, hotellinjohtaja Satu Näsärö sanoo. ”Auringonlaskut ja -nousut ovat meillä erityisen upeita hetkiä ja niitä on jatkossa entistä helpompi ihailla. Tällaisia näköalapaikkoja ei Helsingissä juurikaan ole.”

Ravintolatilojen sisustus tullaan päivittämään talon uniikkia 1950-luvun henkeä kunnioittaen. ”Paavo Tynellin upeat lamput valaisevat jatkossakin ravintolasalia ja funkkismiljööseen kuuluva selkeys ja kaarevat muodot pysyvät”, Näsärö kertoo.

Hotellivieraiden aamiainen tarjoillaan uudistuksen aikana katutason ravintola Casa Largossa. Coffee House, Fafa’s sekä Casa Largo palvelevat hotelliasiakkaita muina aikoina uudistustöiden ajan. Pahoittelemme uudistuksesta johtuvia mahdollisia häiriöitä.

 

Lisätietoja: Satu Näsärö, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Vaakuna, puh. 040 537 9201, s-posti satu.nasaro@sok.fi