Original Sokos Hotel Helsingille saunasertifikaatti


06.07.2018

Original Sokos Hotel Helsingille myönnettiin saunasertifikaatti tunnustuksena siitä, että saunakokemuksessamme huomioidaan suomalaisen saunakokemuksen kaikki elementit.

Saunominen on yksi mieleenpainuva tapa päästä kokemaan suomalaisuutta aidoimmillaan. Ja meille suomalaisillehan se on yksi parhaimmista tavoista rentoutua. Sauna from Finland on määritellyt useiden tutkimusten pohjalta saunaelämyksen ydinarvoiksi aitouden, moniaistisuuden, läsnäolon, rentoutumisen, puhtauden sekä hyvinvoinnin. Arvot kulkevat käsi kädessä koko hotellielämyksen kanssa, jonka me Original Sokos Hotel Helsingissä haluamme vieraillemme tarjota.

Carita Sauna From Finland Ry:stä kävi tutustumassa saunaamme ja hänen saunakokemuksensa innoittamana lähdimme kehittämään saunaamme entistä vieraanvaraisempaan suuntaan. Uusimme löylyhuoneen ja panostimme pukuhuonetilan viihtyvyyteen muun muassa pehmeällä matolla ja hauskoilla koivu-aiheisilla maalauksilla. Lisäksi hemmottelemme vieraitamme erilaisilla puhdistustuotteilla ja saunatuoksuilla. Silloin tällöin voi löylyhuoneesta löytää myös vihdan.

Saunamme sijaitsee hotellin 9. kerroksessa ja vilvoitteluterassilta avautuu upeat näkymät suoraan Tuomiokirkolle. Carita nostikin juuri kauniit näköalat ja tilavan terassin saunamme vahvuudeksi ja erikoisuudeksi.

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme kertoa vierallemme, että saunallemme on myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki . Saunamme on laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan saunaamme, kun vierailet meillä. Naiset saunovat klo 17.00-20.00 ja miehet klo 20.15-22.15.

Toivotamme sinulle rentouttavia löylyhetkiä aidon suomalaisen saunaelämyksen parissa!