Original Sokos Hotel Presidentin uudistus on valmis


15.08.2018

Original Sokos Hotel Presidentin uudistustyöt ovat päättyneet. Hotellillamme voi uppoutua suomalaisen juhannuksen, sisun, satumetsän, talvimyrskyn ja hiljaisuuden tunnelmiin.

Original Sokos Hotel Presidentin uudistus on valmis
 – Ivana Helsinki suunnitteli tarinallisen elämyshotellin

Helsingin sydämessä sijaitsevan Original Sokos Hotel Presidentin uudistustyöt ovat päättyneet. Legendaarinen hotelli on käynyt läpi mittavan muodonmuutoksen kaksi ja puoli vuotta kestäneessä uudistuksessa, jonka myötä Presidentistä on kuoriutunut tarinallinen elämysten talo.

Ivana Helsingin suunnittelija Paola Suhonen on luonut hotellin huonekerroksiin viisi erilaista teemamaailmaa, joissa suomalaiset ilmiöt – sisu, hiljaisuus, satumetsä, juhannus ja talvimyrsky – tulevat esiin yllätyksellisin tavoin. Hotellihuoneista löytyy uniikkeja eri teemoihin sopivia sisustuselementtejä, kuten tekstiilejä, käsintuftattuja ryijyjä ja teemoja varioivia tapetteja. Esimerkiksi Hiljaisuus-huoneen ryijystä kurkistaa kuutti ja juhannushuoneen tyynyiltä löytyy taikoihin tarvittavat seitsemän kukkaa.

 

Tyylimuutoksen ohella huoneissa on tehty perusteelliset rakenteelliset muutokset; huoneiden ikkunat, ovet, putkistot, valaistus sekä ilmastointi on uusittu täysin.

”Koko henkilökuntamme on ylpeä uudesta Presidentistä. Minua ilahduttaa erityisesti, kuinka paljon asiakastyytyväisyys on kasvanut. Varsinkin elämykselliset huoneet ja huonekerrosten äänimaisemat ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme. Ja kun huoneteemoja on useita, voi hotellivierailun kokea eri kerroilla eri tavoin”, iloitsee Original Sokos Hotel Presidentin hotellinjohtaja Hannele Laurila.

 

Muodonmuutoksen ovat kokeneet myös hotellin aula sekä ravintola-, juhla- ja kokoustilat. Mestarillisella otteella ruokaa tarjoileva Bistro Manu on täydentänyt hotellin ravintolatarjontaa jo vuoden verran. Manun pieniin kokoontumisiin soveltuvat kabinetit Kivi (18 henkilölle) ja Kuru (kymmenelle) tarjoavat tunnelmalliset puitteet erilaisille kokoontumisille lounaspalavereista yritysillallisiin ja perhejuhliin.

 

Original Sokos Hotel Presidentin kokoustiloissa vieraat vastaanottaa hotellin vuonna 1980 avanneen Urho Kekkosen rento potretti. Myös maamme muut presidentit ovat raikkaasti uusituissa kokous- ja juhlatiloissa vahvasti läsnä.

 

Hotellin 370-paikkainen auditorio muuntuu nyt myös yksityiseksi elokuvatilaksi, Cinema Pressaksi. Yritysryhmille suunnattu Cinema Pressa tarjoaa laajan ohjelmiston, josta löytyvät niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin uutuusleffat usein jo ennen virallista ensi-ilta-ajankohtaa.

 

”Pitkän projektin viimeisimpänä vaiheena päivitimme aamiaisravintolan ja Sylvi-salin sisustuksen, joten nyt koko talo on tuotu tyylikkäästi tähän päivään”, Laurila toteaa.

 

Lisätietoja:

Hannele Laurila, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Presidentti, puh. +358 50 359 4449, s-posti hannele.laurila@sok.fi