Original Sokos Hotel Presidentti HelsinkiMission kumppanina


09.03.2016

Original Sokos Hotel Presidentti on HelsinkiMission kumppanina mukana tukemassa musiikkikoulu Resonaarin toimintaa.

Original Sokos Hotel Presidentti yhteistyössä Helsinkimission ja Resonaarin kanssa

 

Pääkaupunkiseudun Sokos Hotellit ovat jo usean vuoden ajan vähentäneet maamme yksinäisyyttä HelsinkiMission kumppanina. Yhdessä olemme järjestäneet sadoille senioreille virkistäviä tapahtumia, tukeneet syrjäytymisuhan alla olevia nuoria ja lapsiperheitä sekä tuoneet soittamisen iloa erityismusiikkikoululaisille.

 

Original Sokos Hotel Presidentin hyväntekeväisyyskohde on Helsingin Kulosaaressa sijaitseva Resonaarin musiikkikoulu, joka tarjoaa soittotaidon tuomaa onnistumisen iloa ja tasavertaisuutta yli 200 kehitysvammaiselle tai muulla tavoin erityiselle oppijalle. Musiikkikoulun oppien ja kuvionuottien avulla kaikki voivat oppia soittamaan, sillä kuuluuhan musiikki ja sen tuoma riemu meille kaikille.

 

Resonaarin periaatteena on, että jokaiselle täytyy antaa mahdollisuus oppimiseen. Me Original Sokos Hotel Presidentissä haluamme olla mukana mahdollistamassa ja tukemassa Resonaarin toimintaa erilaisin tempauksin.  

Kahdesti vuodessa järjestämillämme kevät- ja syyskirppiksillä esiintyvät HelsinkiMission Resonaarin erityisoppilaat ja olemme ohjanneet pöytäpaikkojen tuotot sekä paikan päällä saadut lahjoitukset suoraan Resonaarin musiikkikoulun tukemiseen.

Yökerho Pressassa on jo kahteen otteeseen järjestetty hyväntekeväisyysilta, jossa on esiintynyt Resonaarin musiikkikoulun kokoonpanoja sekä useita Suomen huippumuusikoita. Tapahtumien lipputulot on ohjattu Resonaarin tukemiseen.

 

Sinäkin voit auttaa ja tukea soittamisen iloa! Tutustu HelsinkiMission toimintaan:

www.helsinkimissio.fi

 

Musiikki kuuluu kaikille!

 

Lämpimästi tervetuloa tuleviin hyväntekeväisyystapahtumiimme Original Sokos Hotel Presidenttiin Helsinkiin!