Pääkaupunkiseudun kolmastoista ABC-Deli Vaaralaan


28.11.2008

HOK-Elannon kolmastoista ABC-Deli on avattu Vantaan Vaaralassa. Asema on kunnostettu aivan uuteen uskoon, ja se tarjoaa helpon ja mukavan tavan ostaa kotimatkalla polttonesteitä, päivittäistavaroita ja valmista ruokaa kello 6-24.

Vaaralan ABC-Delissä on tarjolla päivittäistavaravalikoima, herkullista kotiruokaa, burgereita, pikkulämpimiä, kahvia ja muita juomia sekä suolaista ja makeaa kahvileipää. Helppous, nopeus ja monipuolisuus ovat tarjonnan avainsanat. Asiakas voi ostaa valmiit ruoka-annokset mukaan kotona lämmitettäviksi tai nauttia ne paikan päällä. Uutena asiana tämän kokoisessa yksikössä Vaaralassa on myös istumapaikkoja. Oleellinen osa Vaaralan ABC-Delin palvelutarjontaa on myös ABC-CarWash -autonpesu.

– Uusin ABC-Delimme sijaitsee hyvällä paikalla, jossa se tarjoaa sekä lähipalveluja alueen asukkaille että eväitä matkan tekoon vilkkaasti liikennöidyn Kehä III:n autoilijoille. Vaaralan ABC-Deli täydentää hyvin myös maantieteellisesti palvelujamme asiakasomistajille, toteaa HOK-Elannon ABC-ketjun johtaja Markku Kuusinen.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 29 yksikköä, joista entisiä Esso-asemia on kuusitoista. Kolmetoista niistä on tähän mennessä avattu ABC-Deleinä, ja viisi ABC- Automaattiasemina. Seuraavaksi avataan joulukuussa täysikokoinen ABC-Liikennemyymälä Vantaan Ilolassa.

 

Lisätietoja:

HOK-Elannon ABC-ketju

Mikko Riistama, kenttäpäällikkö, puh. 010 76 60520, mikko.riistama@sok.fi

Markku Kuusinen, ABC-ketjujohtaja, puh. 010 76 60673, markku.kuusinen@sok.fi