Perhejuhlat ristiäisistä valmistujaisiin Presidentissä


17.03.2014

Vietä perhejuhlasi meillä! Presidentin tilat sviiteistä isoihin saleihimme sopivat moneen; suuren suvun kokoontumisesta kahdenkeskisiin illallisiin.

Vietä perhejuhlasi meillä!

Presidentin tilat sviiteistä isoihin saleihimme sopivat moneen; suuren suvun kokoontumisesta kahdenkeskisiin illallisiin. Valmistujaiset, häät, ristiäiset, syntymäpäivät ja muistotilaisuudet hoituvat meillä huolella ja ammattitaidolla. Sinä voit keskittyä nauttimaan tärkeästä hetkestä, kun me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Juhlissa syödään hyvin. Juhlatalomme keittiömestarit ovat suunnitelleet useita suussa sulavia päivällis- ja illallismenuita sekä buffet-vaihtoehtoja vieraillesi. Juhla alkaa kuohuvalla ja herkullisen ruoan kruunaa lasi tai pari viiniä. Tilaa perhejuhliin hinta-laatusuhteeltaan hyviä asiakasomistajaviinejämme.

Joskus riittää juhlava kahvihetki. Sen me toteutamme suolaisilla herkuilla, hurmaavilla kakuilla ja muilla makeilla.

Tai tilaa trendikäs cocktail-tilaisuus. Seurustelu ja ohjelmasta nauttiminen sujuu rennon arvokkaasti cocktail-paloja maistellen ja juomista nauttien.

Kaunis koristelu kruunaa tietysti juhlan kuin juhlan. Kukat, kynttilät ja muut koristelut voit tilata kauttamme.

Juhlahuoneissamme saa tanssia, laulaa ja pitää puheita. Suorastaan kannustamme siihen. Halutessasi autamme sinua varaamaan musiikin ja muun ohjelman sirkustaiteilijasta ohjelmajuontajaan. Hyvät tyynyt rentouttaviin yöuniin löytyvät saman katon alta.

Yksityisjuhlissa saat juhlastasi myös Bonusta S-Etukortilla.

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 800, ma-pe klo 08.00-18.00.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

 

Oikea paikka vuosijuhliin ja pikkujouluihin – ja moneen muuhun

Juhlatalo Presidentti sopii monenlaisiin kohtaamisiin. Meillä vietetään paljon yhdistysten ja yksityishenkilöiden järjestämiä pikkujouluja ja merkkipäiviä, iltakokouksia ja juhlaillallisia. Tai usean sadan henkilön arvokkaita vuosijuhlia.

Mikään syy ei ole liian pieni juhlaan. Pienemmille seurueille suosittelemme esimerkiksi juhlia sviiteissämme tai saunakabineteissamme, joissa tunnelma säilyy intiiminä loppuun asti. Isompiin tarpeisiin voit sitten vuokrata vaikka koko talon.

Juhlatalomme keittiömestarit ovat suunnitelleet useita suussa sulavia päivällis- ja illallismenuita sekä buffet- ja cocktail-vaihtoehtoja vieraillesi. Juhla alkaa kuohuvalla ja herkullisen ruoan kruunaa lasi tai pari viiniä. Tilaa yksityisjuhliin hinta-laatusuhteeltaan hyviä asiakasomistajaviinejämme.

Original Sokos Hotel Presidentissä juhlat, jatkot ja majoitus järjestyvät kaikki saman katon alla. Meillä juhlatunnelma on aina aurinkoinen, joten varasuunnitelmia ei sään vuoksi tarvitse tehdä. Koska sijaitsemme kaupungin keskellä, vieraidesi on helppo tulla meille.

Autoilevat vieraat pysäköivät autot allamme sijaitsevaan lämpimään pysäköintitaloon.

Tiedustelut ja varaukset:
Ravintolamyyntipalvelu, puh. 020 1234 800, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, avoinna ma-pe klo 08.00.18.00.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Lataa esite tästä >>>