Prisma Iso Omena Espoossa uudistetaan – myymälä palvelee koko remontin ajan


HOK-Elanto aloittaa 8.1.2024 Prisma Isossa Omenassa Espoon Matinkylässä ison, asiakaskokemusta parantavan uudistuksen. Vaiheittain toteutettavan uudistuksen yhteydessä Prisman valmisruokavalikoimaa laajennetaan ja osastoja uudistetaan asiakaskokemuksen parantamiseksi. Myymälä palvelee koko remontin ajan.

03.01.2024

Kauppakeskus Isossa Omenassa Espoossa toimiva Prisma aloittaa uudistushankkeen tammikuun alussa. Uudistus valmistuu maaliskuun aikana. Uudistuksessa myymälä päivitetään nykyaikaisemmaksi ja asiakasystävällisemmäksi hypermarketiksi.

Uudistuksen toteutuksessa on otettu huomioon asiakkaiden toiveita. Suurimmat muutokset tulevat kokemaan makeis-, pähkinä- sekä kauneuden ja hyvinvoinnin osasto, joiden ilme uudistetaan kokonaisuudessaan asiakasystävällisemmäksi ja elämyksellisemmäksi. Samalla Prisman palvelutarjoama kasvaa, kun valmisruokavalikoimaa laajennetaan ja monipuolistetaan vastaamaan kasvaneeseen valmiiden aterioiden kysyntään. Myös kassalinjastoa uudistetaan ja itsepalvelukassojen määrää lisätään asiointia nopeuttamaan. Uudistuksen yhteydessä myös myymälän takatilat uudistetaan työn sujuvuuden ja henkilökunnan viihtyvyyden parantamiseksi.

– Uudistus toteutetaan vaiheittain, ja pyrimme, että remontista olisi mahdollisimman vähän vaivaa asiakkaillemme. Loistava tiimimme Prismassa auttaa asiakkaita myös remontin aikana, Prisma Ison Omenan johtaja Merja Piispanen kertoo.

Prisma Iso Omenan kylmätekniikka päivitetään energiatehokkaammaksi ja kaikki myymälän kylmäkalusteet käyttävät jatkossa ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia kylmäaineena. Asiakkaille näkyvänä uudistuksena tulevat uudet ovelliset kylmäkalusteet.

Myymälän nykyaikaistaminen, energiatehokkuuden kehittäminen ja päästöttömän sähkön käyttö tukevat HOK-Elannon tavoitetta olla hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä.

Prisma Iso Omena pysyy auki ja palvelee asiakkaitaan normaalisti koko uudistuksen ajan. Vaiheittain etenevällä uudistuksella minimoidaan asiakkaille esimerkiksi remontoinnista aiheutuvat tilapäiset katkokset. Muutostöiden valmistuttua asiakkaat pääsevät nauttimaan upeista osastototeutuksista sekä kokonaan uusista palvelukokonaisuuksista.

Prisma Iso Omena

  • Osoite: Piispansilta 11, 02230 Espoo
  • Uudistus alkaa 8.1.2024 ja valmistuu maaliskuun aikana. Myymälä palvelee koko uudistuksen ajan.
  • Aukioloajat: ma-su 6.00–00.00
  • Asiakkaat voivat jättää tuotetoiveita osoitteessa muntoive.fi