Prisma Itäkeskus uudistuu ja täydentyy XXL-urheilutavaratalolla


09.01.2014

HOK-Elannon Prisma-ketjussa käynnissä oleva konseptiuudistus etenee vuoden 2014 aikana. Jumbossa ja Ison Omenan Prismoissa toteutettu uusi konsepti otetaan käyttöön myös Itäkeskuksen Prismassa. Konseptiuudistus valmistuu vaiheittain Prismassa kesän alkuun mennessä. Se tiivistää Prisman käyttötavarakaupan osuutta ja vapautuneisiin tiloihin avataan syksyllä 2014 uusi XXL Sports & Outdoor -urheilutavaratalo.

Itäkeskuksen konseptiuudistuksessa hyödynnetään Jumbossa ja Isossa Omenassa saatuja kokemuksia uudesta myymälämiljööstä ja kalusteratkaisuista. Jumbossa ja Isossa Omenassa vapautunut pinta-ala otettiin Prisman päivittäistavarakaupan käyttöön. Pinta-alaltaan merkittävästi suuremmassa Itäkeskuksen Prismassa 2. kerroksen vapautuneeseen tilaan tulee sijoittumaan XXL Sports & Outdoor urheiluvälineiden erikoismyymälä.

– Prisman konseptiuudistuksen lähtökohtana on kehittää nykyisen hypermarketin vahvuuksia siten, että hedelmä- ja vihannesosasto saa lisää tilaa samalla, kun päivittäistavaran non-food- ja juomaosastot muokataan entistä toimivammiksi. Monet tutut ja toimivat elementit kuten palvelutori jäävät ennalleen.  Käyttötavaraosastojen pinta-alaa pienennetään ja myyntitehokkuutta kasvatetaan. Muutos ei tule vaikuttamaan työpaikkojen määrään, vaan kaikille Itäkeskuksen Prisman työntekijöille voidaan tarjota työtehtäviä omasta toimipaikastaan jatkossakin, kertoo HOK-Elannon Prisma-ketjun johtaja Lassi Juntunen.

– XXL on uusi, mielenkiintoinen myymäläketju, joka vahvistaa Prisma Itäkeskuksen vetovoimaa kauppapaikkana ja täydentää samalla Prisman tarjontaa erinomaisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme XXL:n naapuriksemme ja kumppaniksemme.

Lue enemmän: www.hok-elanto.fi/ajankohtaista/