Prisma Kauppakassin noutopiste Forumin parkkihalliin


06.10.2015

Johtavana ruoan verkkokauppana HOK-Elanto tuo yhdessä EuroPark Finland Oy:n kanssa jälleen markkinoille uutuuden, joka helpottaa ihmisten arkea. Prisma Kauppakassin uudesta noutopisteestä P-CityForumin parkkihallissa ruoat voi ottaa suoraan auton kyytiin.

Kauppakassin tilaukset kerätään Prisma Kaaresta ja toimitetaan arkisin kahdesti päivässä noutopisteelle ja lauantaisin kerran. Torstaista 8.10. alkaen Forumissa on tarjolla Prisman koko 25 000 tuotteen päivittäistavaravalikoima sekä laaja valikoima käyttötavaraa, mm. koko kodin osaston tuotteet.

”Asiakkaalle homma on helppoa. Hän valitsee prisma.fi/kauppakassi -sivustolta haluamansa noutoajan ja lähettää tilauksen. Ostokset maksetaan tilausvaiheessa ja me viemme tuotteet noutopisteelle. Kun tilaus on noudettavissa, asiakas saa tekstiviestillä lokerokoodin, millä lokero avautuu”, kertoo HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua.

”Kaikilla on nykyään haasteita ajankäytön kanssa. Tällä uudella palvelulla haluamme helpottaa asiakkaidemme jokapäiväistä elämää. Erityisen kätevää palvelu on parkkihallin käyttäjille. Heille jää näin lisää aikaa shoppailuun ja kaupungilla olemiseen tai perheen yhteiseen aikaan, kun ruoat odottavat kylmäkaapeissa kaupunkikierroksen tai työpäivän jälkeen”, korostaa EuroParkin operatiivinen johtaja Petri Suomalainen.

Noutopiste sijaitsee parkkihallin alatasolla F-alueella, jossa auton voi ajaa suoraan lokerikon lähelle. Valittavana on kaksi noutoaikaa: arkisin klo 10-14 ja klo 15-21 ja lauantaisin klo 10-16. Noutopalvelu maksaa S-Etukortilla alkaen 9,90 euroa/tilaus, Lokakuun ajan tilauksen hinta on alkaen 4,90 €/nouto.

HOK-Elanto on ruoan verkkokaupan edelläkävijä ja johtava toimija Suomessa. P-CityForumin jäähdytetyt lokerot on toteutettu yhteistyössä Norpe Oy:n sekä EuroPark Finland Oy:n kanssa. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kylmäketjuun varmistamiseen. Jokainen lokero on joko erillinen jääkaappi tai pakastin.

Uusi noutopalvelu ja tilausjärjestelmä ovat osa Digital Foodien ja S-ryhmän kehittämää Foodie.fi-ruokaverkkokauppaa ja ruokasuosituspalvelua. Tilauksen voi tehdä verkossa tai Foodien mobiilisovellusten avulla. Tarjolla on Suomen suurimman Prisman valikoima, pois lukien ikärajavalvottavat tuotteet kuten olut- ja tupakkatuotteet.

Parkkihallin pohjakartta .