Radisson Blu Seaside – helsinkiläistä elämänmenoa


24.06.2014

Radisson Blu Seaside Hotel toivottaa lomavieraat tervetulleiksi keskelle helsinkiläistä elämänmenoa

Merellisessä Ruoholahdessa sijaitseva hotelli Seaside tarjoaa jatkossa kiinnostavia näköaloja helsinkiläiseen elämänmenoon. Tilojaan uudistava ravintola esittelee laajan ja paikallisia makuja korostavan ruokalistan, josta löytyy sopivia pikkuherkkuja myös  terassivieraille. Hotellin yhteyteen avautui kesäkuun alussa Studio Rööperi, pitkäaikaismajoittujille tarkoitettu viihtyisä ja omalla pihalla varustettu city-kaksio. Pienille kesävieraille talo tarjoaa tänäkin kesänä paljon Taikaa.

Seaside sijaitsee ainutlaatuisella paikalla meren tuntumassa. Länsisatama, kasvava Jätkäsaari ja Ruoholahden bisneskeskittymä liikuttavat asiakasvirtoja luonnostaan hotellin läheisyydessä. Meren läheisyys, Kaapelitehtaan alue sekä Hietalahti kirpputoreineen ja -halleineen tarjoavat kiinnostavia elämyksiä matkailijoille.

– Seaside on hienolla paikalla ja ympärillämme tapahtuu paljon. Haluamme hyödyntää sijaintimme tuomat edut tekemällä hotellista entistä houkuttelevamman myös helsinkiläisille mm. ravintolatilojamme uudistamalla, piha-aluetta kehittämällä ja olemalla mukana alueen tapahtumissa, hotellinjohtaja Inari Lehtinen kertoo.

 

Ravintola Violan uusi lista keskittyy helsinkiläisiin herkkuihin

Ravintola Violan uusi ruokalista tarjoaa perinteisiä herkkuja, nykypäivän makuja ja tulevia trendiannoksia. Lista on laaja ja siitä huokuu niin hotellirakennuksen, alueen kuin Helsinginkin historia. Ruoholahden rannan kala-annokset tulevat lähivesiltä ja liharuokien joukosta löytyy myös perinteisiä helsinkiläisiä ja suomalaisia annoksia, kuten Topeliuksen sipulipihvi ja poronkäristys. Trendiruokaa edustavat uuden tulemisen tehneet voileivät, hodarit ja purilaiset.  Violan suositut rapeapohjaiset pizzat ovat mukana edelleen.

Seasiden katutason terassi tarjoaa kaupunkilaisille ja lomavieraille iltaan asti paistavan auringon lisäksi kylmiä kesäjuomia ja pientä syötävää, kuten snacks plattereita, kanavartaita, salaatteja ja mansikoita suklaadipillä. Terassi on hyvä paikka paikallisen elämän tarkkailuun ja elokuisia keskiviikkoiltoja rytmittää lisäksi live-esiintyjä.

Talon katolla olevat Katto Lounge näköalasauna ja hotellisviitit sopivat hyvin yksityistapahtumiin ja -juhliin. Tiloissa nautitaan hyvän ruoan ja tunnelman lisäksi merinäkymistä.

 

UUSI Studio Rööperi – yksityisasunto hotellin palvelutasolla

Seasiden Lönnrotinkadun päähän on sisustettu pitkäaikaismajoitukseen tarkoitettu 45 m2 kokoinen asunto keittiöineen ja saunoineen. Asunnosta on pääsy myös omalle terassipihalle. Studio Rööperissä yhdistyy kotona asumisen ja hotellielämän mukavuudet. 550 euron viikkovuokraan sisältyy hotellin Super Breakfast -aamiainen yhdelle, siivous kaksi kertaa viikossa sekä nopea laajakaista. Pysäköinti hoituu hotellin parkkihallissa hintaan 29 €/vrk tai 180€ (+alv)/kk. Studion minimivuokra-aika on 2 viikkoa.

Tiedustelut ja varaukset hotellin vastaanotosta +358 20 1234 707 tai sähköpostitse info.seaside.helsinki@radissonblu.com.

 

Taikaa ja touhua pienille kesävieraille

Seaside tarjoaa perheille 100 tilavaa perhehuonetta sekä valmiit Linnanmäki-, Sea Life- ja Snadistadi –paketit, joihin sisältyy myös ilmaiset ruokailut lapsille hotellin ravintolassa. Huvipuistopäivän jälkeen leikit jatkuvat hotellin leikkipaikoissa, joita tänä kesänä on peräti kolme eri puolilla taloa.

Kesälomien tullen hotellin väki muuttuu taikureiksi. Taikaa-rannekkeella lapset saavat oleskelunsa aikana kivoja yllätyksiä, kuten oman menun, kokkihatun, kesäjuomia ja puuhatehtäviä

 

 

Liitteet: