Resepti: Casa Largon kirsikkagazpacho


29.05.2017

Perinteinen espanjalainen gazpacho on kylmänä syötävä keitto, joka sopii erinomaiseksi viilentäjäksi esimerkiksi kuuman hellepäivän lounaalle. Kokeile reseptiä!

Ravintola Casa Largon gazpacho tehdään kirsikoista. 
 
Gazpacho de cerezas – kirsikkagazpacho
(neljälle)
 
1 tomaatti
½ punainen paprika
500 g kivettömiä kirsikoita (700 g kivellisiä)
½ punasipuli
½ jalapeno
1 dl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl suolaa
 
Halkaise tomaatti ja poista kova kanta. Tee samoin paprikalle, leikkaa pienemmäksi. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Siivilöi tarvittaessa. Lisää halutessasi mausteita. Jäähdytä kirsikkagazpacho ja tarjoile. Vinkki! Voit valmistaa gazpachon jo edellisenä päivänä.